Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C4nn1b4l

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon rég volt olyan (utoljára talán Scooter Pro megjelenésekor), hogy más játékbemutatóját kirakom ide (és nem is lesz belőle rendszer), de mivel múltkor szóba hoztam ezt a játékot, ideillik.A szerintem rendkívül tehetséges Othala készíti ezeket a videókat és főként…..
C4nn1b4l 2008.12.27 02:24:38
@Othala:

nagyon helyes hírdessük az igét :D meik a kedvenc együttesed?
C4nn1b4l 2008.12.27 12:55:55
@Jorgam.:

Mindet hallgatom de az ensiferum egyik kedvancem :D + As i lay dying?
Rossz játékok között is kell selejteznem, mert van amikor nem annyira rossz, vagy nem lehet belőle szórakoztató videót készíteni. A "Star Wraith IV"-re mindkettő igaz. Ha jól emlékszem kb 14 mega volt az egész, de nem nézett ki rosszul. A játékmenet bár elég monoton, de…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Gépelési hibák kellemetlenek, de emberek vagyunk. Előfordulnak az ilyenek. Én is jó párszor hülyeségeket pötyögök, de ez azért mégis más. Sajnos már nem ritka jelenségről van szó. Videóimban is jó pár ilyet bemutattam (pl órisái tankcsaták), sajnos a filmes DVD-knél is…..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
Nos, hát a felén már túlvagyunk. Nagyon meglepett, hogy eddig ennyi beadvány érkezett. Egészen pontosan 74-nél tartunk, igaz párat töröltem, mert nem a nyereményjátékhoz kapcsolódtak.Megint igen nagy bajban leszek kiválasztani a győztest, mert csak új fejből van simán 20 videó,…..
C4nn1b4l 2008.05.06 11:05:26
Bence felhívta figyelmemet erre. Azon már nem lepődöm meg, hogy emberek meg akarnak szabadulni ezektől a játékoktól. Természetes reakció. Én is eladnám, de mégis ki venné meg ezek után a Dark Vampirest? Na mindegy. Az egészben a megfogalmazás az érdekes.Metal MAXX - talán…..
C4nn1b4l 2008.05.04 13:11:31
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..