Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komodoi23

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés a következő: Mennyiben változtatja meg az egyes pártok irányába megfogalmazott szavazói elvárásokat, a kormányváltás lehetőségének elérhető közelségbe kerülése? kép forrása: index.hu A Medián legfrissebb kutatása szerint az ellenzéki szavazóbázis 67%-a hajlik arra a forgatókönyvre,…..
Komodoi23 2018.04.03 21:11:57
@vajdasagi:
A Jobbik soha nem volt rasszista, soha nem mondta azt hogy az egyik rassz magasabbrendű, a másik rassz alacsonyabbrendű.
A "vajdaság" pedig a megszálló jugoszláv kommunisták által bevezetett elnevezés, a terület rendes neve Délvidék.
Komodoi23 2018.04.03 22:33:34
@Bolsi Buster: Az lehet hogy a fajok között vannak különbségek, de a Jobbik soha nem sorolta be a fajokat hierarchiába, tehát soha nem volt rasszista.
  A választások előtt naponta különböző közvélemény-kutatási adatok érkeznek. A pártok pedig egymásnak ellentmondó közleményeket adnak ki. Választó legyen a talpán, aki jól átlátja a helyzetet. Ebben szeretnék segíteni azzal, hogy leírom, szerintem mik a pártok választástechnikai érdekei, hogy…..
Folyamatosan megy ez a "játék", hogy melyik körzetben melyik párt adja az esélyes ellenzéki jelöltet, kinek van reménye a Fidesz legyőzésére. Csak éppen a Jobbik nem lép vissza sehol, ezzel pedig Orbánt segítik, ahogy amúgy az egész ciklusban tették. Se szeri, se száma az ilyen olyan…..
Négy éve a 95 százalékuk a Fideszre szavazott...
Komodoi23 2018.03.25 22:10:48
@morpho: Ja és a manyup nem lett ellopva, ezt kimondta a nemzetközi bíróság:

hvg.hu/gazdasag/20130130_Elkobzott_magannyugdijpenzek_elutasitotta
2013. január 30., szerda, 15:56
A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága elutasította szerdán a magánnyugdíjpénztárak ügyében tett magyar panaszt. A bíróság szerint a panaszos magántulajdonhoz fűződő joga nem sérült, hiszen a jövőben is joggal tarthat igényt nyugdíjra a foglalkoztatása alatt fizetett járulékok alapján, függetlenül attól, hogy azok állami vagy magánkézben lévő nyugdíjpénztárba folytak be.
Komodoi23 2018.03.25 22:14:50
@morpho: Semmiféle "világválság" nem volt, csak böszmeség volt amit a Gyurcsány-rezsim követett el, amit beismert az őszödi beszédben is, és a saját szájával jelentette ki hogy nincs semmilyen válság, mellesleg az állítólagos válság idején Lengyelországban nőtt a GDP, konjunktúra volt, Magyarországon csökkent a GDP, recesszió volt, olyan világválságot még senki nem látott, ami Magyarországra hat, Lengyelországra nem hat.

nol.hu/archivum/archiv-417593-228304
"Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk."
(Gyurcsány Ferenc - 2006 május 26, Balatonőszöd)

www.youtube.com/watch?v=4rtty5oifew
gyurcsány kádár nincs válság
Komodoi23 2018.03.26 00:04:39
@morpho: Maga a Gyurcsány mondta a saját szájával hogy nem volt válság, és Lengyelországban végig gazdasági növekedés volt az állítólagos válság idején, kár a gőzért. Azt meg a nemzetközi bíróság mondta ki hogy a manyup nem lett ellopva, arra elég nehéz lesz ráfogni hogy fideszes.
A privatizációt a Németh-kormány kezdte, a Horn-kormány járatta csúcsra, és a Medgyessy-Gyurcsány-kormányok adták el a maradék mozdítható javakat.
A manyup pénz a levont járulékból lett, tehát közpénzből, ezért az jogosan lett visszavéve a közösbe. közpénzből senkinek nem jár magánmegtakarítás, az olyan lenne mintha én megkapnám a tőlem levont SZJA-t a saját magánszámlámra.
• A korrupció- és a hatalomellenes óriási tüntetések bizonyítják: Szlovákia a Nyugathoz tartozik • Ausztria teljesen egy követ fúj Magyarországgal a migráció ügyében • Ütik-verik, megalázzák az elfogott menekülteket a magyar-szerb határon..
Komodoi23 2018.03.11 17:33:35
@Alick: A zsidók istene lehet hogy nem a Jóisten, ez a zsidókra nézve szégyen, a magyarok istene viszont a Jóisten, már Nimród óta. Viszont olyat azóta sem hallottam hogy ma egy mai zsidó elismerte volna hogy hát azért nem volt szép dolog kiirtani a kánaánitákat, mert mi van akkor ha valaki meg a zsidókat irtja ki, egyszer fent, másszor lent.
Komodoi23 2018.03.11 17:42:40
@midnight coder: A zsidók vallása csak egy rasszista propaganda, ami továbbadja a zsidókban a felsőbbrendűség tudatot. Ott van például a Talmud, amely kereken kimondja hogy tilos a kamatszedés, aki kamatot szed, ugyanolyannak tekintendő mint aki vért ont, tehát nagyon rossznak, de van egy kiskapu, gójoktól szabad kamatot szedni, tehát a zsidók vallásának vannak korrekt főszabályai, de mindig ott vannak a kiskapuk, amikkel ki tudják azokat kerülni. A kommunizmus nagyon hasonló ehhez, az azt állítja hogy minden ember egyenlő, de azért vannak akik egyenlőbbek a többieknél, az elvtársak, akiknek mindent szabad, mintha a Talmudból vették volna át.
Komodoi23 2018.03.12 20:20:47
@rasztaszív: Az itáliai bankárok, például a Mediciek zsidók.
Szemtelenül nyíltan tömte ki hűséges szövetségeseit, barátait a kormány az év végén és hódolt megosztó szenvedélyeinek. Amúgy is kivételezett, állami pénzen év közben is agyontámogatott tevékenységek kaptak százmilliókat-milliárdokat. A legfrissebb Közlöny tele van önkényes költésekkel, összesen 215…..
Hogy Lengyelország sorsa merre dől el, az nagyban megszabja Európa sorsát. A populisták árgus szemekkel figyelnek, pedig aki nem tartja be a szabályokat, annak nincs helye Európában; Az orbáni rendszer lényege, hogy szétveri a liberális kereteket, mert az ő uralmát ugyan ne ellenőrizze senki! Az…..
Komodoi23 2017.12.22 09:07:26
Az "európai értékek" álarca mögül Sztalin hangja hallatszik:

www.c3.hu/~eufuzetek/index_22.php?nagyra=22/22_A02_Fejto.html
Fejtő Ferenc
“Egy este Gyilasz Sztálin dácsájában vacsorázott, „négyszemközt” beszélgettek, amikor a generalisszimusz a közép-európai ügyekre terelte a beszélgetést. „Tudod, Milovan – mondta –, Közép-Európában mindössze két igazi nemzet van.” Milovan bevallotta nekem: „Természetesen arra gondoltam, hízelegni akar, ezért Szerbiát fogja megnevezni.” „Melyik az a nemzet?” – kérdezte Gyilasz. „Hát a lengyel és a magyar.” Gyilasz meglepődött: „Miért pont ők?” – Sztálin, aki büszke volt arra, milyen jól ismeri az igájába hajtott országok történelmét, tudálékos képpel a következőket mondta: „Mert ebben a két országban igen népes volt az arisztokrácia és a nemesség. Ez az arisztokrácia és ez a nemesség pedig konokul ragaszkodott az előjogaihoz a saját királyával és az idegen uralkodókkal szemben, és ezt a minden központi hatalommal szemben támasztott függetlenségigényt átadta a népének, még a parasztoknak is.'' Majd Sztálin mosolyogva hozzáfűzte: ,,Ezért akarom megtörni e két nép gerincét.''”

Mégegyszer a lényeg:

"Közép-Európában mindössze két igazi nemzet van"
"a lengyel és a magyar"
"Ezért akarom megtörni e két nép gerincét"
(Sztalin)
NemGogol Száz vasútat, vegyenek! 2017.12.02 10:36:17
„Varga Mihály ... a konténereket illetően dicsérte a magyar vámhivatal szolgáltatásait, mondván, azok «ma már átlagosan 23 perc alatt végzik el a vámkezelést», szemben más uniós országokkal, ahol az átlagos idő órákban mérhető, de egyes régiós versenytársainknál napokig is nyúlhat.” (Varga Mihály…..
Komodoi23 2017.12.03 21:15:28
@Stenonis:

Nyugi. Pireuszt a kínaiak megvették és fel fogják bővíteni a kapacitását a szükséges mértékre.
Komodoi23 2017.12.04 22:07:18
@Stenonis:

Kína felbővíti a kapacitását, hogy onnantól fogva azon keresztül rakodjon ki, az áruk pedig Magyarországon keresztül vonaton érkeznek nyugatra. Ez zavarja a brüsszeli imperialistákat, a Magyarországtól való függés.
Nem elég, hogy hazudik, de ezt náci ideológiával igyekszik alátámasztani a miniszterelnök. Nem, nem tévedés és nem is túlzás: a nemzetiszocialista fajelmélettel igyekszik magyarázni a menekültekkel szembeni gyűlöletkeltést...
Komodoi23 2017.11.11 09:13:53
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Most sikerült lenáciznod Theodor Herzlt a cionizmus megalapítóját. Ehhez mit fognak szólni a hitközségnél?

"fajtestvéreim"

regi.sofar.hu/files/A_zsido_allam.pdf
A ZSIDÓ-ÁLLAM
HERZL TIVADAR
“A többi országban, ahol a zsidók pillanatnyilag jól érzik magukat, fajtestvéreim valószínűleg a leghevesebben fogják támadni megállapításaimat.”
(8. oldal)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Komodoi23 2017.11.11 10:38:32
@Fermentátor:

A faj az nem csak biológiai, hanem jogi szakkifejezés is. Létezik egy ilyen jelenség hogy egy szónak több jelentése is van, nem csak egy.
Ugye nem kell sokat bizonygatni, hogy a "görbe" és a "görbít" szavak egy tőről fakadnak, csak a ragozásban térnek el - így ha valaki azt állítaná, hogy a görbe szót a magyar nyelv a szláv grkeb (=aszott) szóból vette (ezt most csak hasraütésből fantáziálom a példa kedvéért, ne keressétek semmilyen…..
Az ebben reménykedőknek és az ettől rettegőknek is üzenjük: Vona Gábor nem lesz Magyarország miniszterelnöke. Ez politikailag sem lehetséges, de az is kizárt, hogy a Jobbik 50-60 egyéni körzetet megnyerjen. Budapesten pláne nem lesz esélye. Manapság sokan mérlegelik, hogy mik az esélyei a…..
A magyar kormány elvesztette a kvótapert az Európai Unióval szemben. A vereséggel minden bizonnyal számoltak, sőt nem lenne meglepő az sem, hogy kifejezetten betervezték előre. A Fidesznek úgy kellett ez, mint egy falat kenyér. A migránsvonat épp lassulóban van, a hisztériakeltés ugyan elérte…..
A Jobbik európai polgári kezdeményezést indított az európai bérunióért – ezt látja most a köztereken az óriásplakátokon. Kár, hogy az egész ordas nagy kamu. ..
Reflektor Staudt Gábor elszabadult 2017.08.15 12:13:33
A Jobbik frakcióvezető-helyettese tegnap a Hír TV vendége volt, ahol jelentős ámokfutásba kezdett. A feszültség már a beszélgetés elejétől fogva szemmel látható volt a politikuson, ám arra nem lehetett számítani, hogy a végén ilyen nagy mértékben elpattan valami.   Szöllősi Györgyi az iránt…..
• Az autoriter vezetők kezére játszik, hogy sokan már nem tudják, milyen is az, nem demokráciában élni; • Felelős európai hozzáállást sürget Merkeltől egy német szociáldemokrata szakértő, mert úgy látja, hogy a közös biztonság kerül veszélybe, miközben az EU-n belül egyre gyengül a szolidaritás...
Komodoi23 2017.08.14 09:51:06
Miért nem jönnek már a "felszabadító" szovjet csapatok? A hazaárulók szeretnék ha idegenek bántanák a hazájukat.
De olyan idegenek, akik mellesleg évi több mint 4000 milliárd forintot keresnek a magyarokon, tehát nem járnak rosszul:

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hd5nNDkpOvsJ:www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/monsz/t130.xls
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/monsz/t130.xls
Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) és bruttó nemzeti jövedelme (GNI), 1995–2013
Év | Bruttó hazai termék | külföldnek fizetett |
----------------------------------------------------------------
2012 | 28,548,800 | 4,639,164 |
2013 | 29,846,259 | 4,172,982 |
Nem is értjük, miért nem dörömböl erősebben az ellenzék. Kiderült a Fideszről, hogy csalt a 2010-es választáson. Tehát Orbán korszakos szánt, kőbe vésett alaptörvénye is érvénytelen. Simicska felnyomta a korábbi haverjait és közzétette a rendszerváltás óta történt legnagyobb botrányt. A Fidesz…..
Jól indult az elnöki posztért, aztán Botka megette reggelire. Megvolt az esélye, hogy karakteres MSZP-vezető legyen, de az esélyt eljátszotta. Belement az ellenzék szétverésébe, Gyurcsány nemtelen támadását is magára vállalta. Az MSZP sem lesz neki hálás érte, a demokraták közössége pedig végképp…..
niche Öregecskedő liberálisok 2017.07.31 11:36:39
Hogy lettek a fiatal magyar liberálisok pár év alatt minden siránkozó nyuggerek? Hogy lehet, hogy, akik anno Tarlós szigetes zajszint mérésén röhögtek, ma már sírnak minden rendezvényen, ami Budapesten történik, mert hangos, drága és tömeg van tőle.   Emlékszem, milyen jó volt fiatalon Szigetre…..
Ez a film 1994-ben készült Soros Györgyről. A mai 2017-es Magyarországon úgy gondoltam meg kell osztanom ezt a filmet. A sok hazugság és rágalom, amelyet a politikai hatalom összehord Róla tette szükségessé, hogy bemutassuk az igazi Soros Györgyöt. A világosan gondolkodó és beszélő magyart, aki…..
Komodoi23 2017.07.20 15:05:34
Soros egy bűncselekmény elkövetésében jogerősen bűnösnek talált és elítélt köztörvényes bűnöző:

www.tulsaworld.com/business/soros-insider-trading-appeal-rejected-by-european-court/article_e0ee69b9-eafc-588a-a0cd-60d5110ab827.html
Soros' insider-trading appeal rejected by European court
Wire reports Mar 28, 2012
(Soros bennfentes kereskedés fellebbezése elutasítva az európai bíróságon)
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Újabb érdekes részletek derültek ki a botrányos országos diákparlamentről, amelyet tavaly novemberben tartottak Fehérváron. A történetet a 444 plankolta föl, aki a parlament jegyzőkönyveire hivatkozva azt írta, hogy a diákok kifogásolták a túl sok órát, az értelmetlen,…..
A jelenlegi kormánypolitikát meghatározó ideológia kulcs eleme a bizonyos - közelebbről meg nem nevezett - háttérhatalmak aknamunkája, melyek a nemzetállamok és a családok elsöprésével készítenék az utat a globalizáció előtt. A beszélgetések során végül ide lukadunk ki, legyen szó klímáról,…..
Komodoi23 2017.06.20 20:26:46
@MikeBoy:

Nem tudjuk ki ölte meg Kennedyt, csak azt tudjuk hogy Oswald biztos hogy nem. A halálos lövéskor előről hátra bicsaklott a feje, tehát előről jött a halálos lövés.