Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Téged Kereslek

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento Egy újabb csodaszer 2016.01.27 19:58:38
Történetünk egy csodás magyar találmányról, pontosabban a terméket megjelenítő honlapokon olvasható állításokról szól. A termék neve végül is meg fog jelenni, mert nem lehet elkerülni, de szeretném hangsúlyozni, hogy nincs lehetőségem a termék bevizsgálására és a neki tulajdonított tulajdonságok…..
Téged Kereslek 2016.09.27 10:03:13
@Meleg Sándor: Ha orvos lennél, igen tehetnél az ilyen lehúzós termékek ellen, hogy az alábbi úgymond "mlm"-ben tevékenykedj.

naturahirek.com/egy-gyogyszergyari-vezerigazgatonak-elege-lett-es-elmondta-az-igazat-gyogyszergyarakrol/

Ebben a búbánatos világban minden a lehúzásról szól. Főleg a magyar egészségügy. Ha nincs pénzed, gyógyulásod sem lesz. Ha kicsit ismerősebb lennél a termék kapcsán, még magad is meglepődnél, mennyi orvos,természetgyógyász, és dietetikus áll a dolog mögött. Akik felvállalva saját magukat nyilvánosság elé mernek állni előadásokon. Ha akkora lehúzó csodaszer lenne, valószínű,hogy aki kitalálta, nem járná az országot, rendezvényről rendezvényre,hogy az ott jelenlévők kérdéseire válaszoljon, hanem szépen elbújva számolgatná a pénzét, amit az emberekről lehúzott. De hát ugye köztünk legyen szólva, minden akkor szép és kerek, ha a kisemberek oda lapátolják a pénzüket, ahova a nagy fejek mondják, még akkor is ha ez nem feltétlen a javukat szolgálja. Az indulatra visszatérve, csak arra lennék kiváncsi, hol van a link, ahol Rólad van hivatalos leírás? Ja, mert elfelejtettem leírni, Szabó Szigfridnek van hivatalos weboldala.
Kinek ez,kinek az. Legyen szép napod :)