Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsika16

158 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hilf mir fliegen 277. rész 2012.07.22 10:00:00
Hello!:) Ahogy ígértem, itt van a rész!:) Nem tudom, hogy az előző hogy tetszett, mert nem vagyok otthon és nincs netem, most is csak egy oldalszerkesztési módszerrel kerülnek fel a részek, de azért jó olvasást!:)   -Jó, ok, tényleg húzós ez így. De akkor én mit…..
Hilf mir fliegen 276. rész 2012.07.18 10:00:00
Hello!:) Egy kommentről már tudok, amit köszönök ! Nem tudom, hogy azóta kaptam-e még(2012. 07.15.), mivel nincs netem, de itt be tudtam állítani, hogy kapjatok azért részt.:) Jó olvasást!:) -Nyugi, öcsi! Kibírjátok! Szünetben úgyis találkoztok.-, Próbálta…..
Hilf mir fliegen Fontos infók! 2012.07.15 20:04:00
Kedves Olvasóim!:) Félreértés ne essék, nem térek vissza blog.hu-ra, de adódott egy kis probléma az oldalammal (www.billth.eoldal.hu), ezért amíg nem rendeződik a helyzet, az új részek ide fognak felkerülni. Mivel holnap (2012.07.16.) elutazom, ezért úgy állítottam be a…..
Nah, végre megvan! Ami azt illeti, megvan előre két rész de papíron és eléggé lassan gépelek! De végre megvan! Meg nem volt netünk hétvégén, szal bírom a szolgáltatót. És 1000 bocsánat hogy csak most jön a rész! Mivel semmi alvós cuccom nem volt Bill adott egy alsógatyát…..
Köszönöm a kommentet! Bocs hogy ilyen lassan lett rész, de nyár van, és nekem ilyenkor kevesebb időm van, mintha suliba kéne menni. Mert mindenki azt hiszi, hogy hú, de sok időd van, gyere segíts. Nem tudom, de ez csak velem van így? -Hát, ez egy csöppet kellemetlen volt!-mondta…..
Köszönöm a komit! -És készen vagyok!-ugrált le Tamara a lépcsőn.-Mivel?-kérdeztem.-Megírtam anyának a levelet.-Minek?-E-mailt nem fogad el, a telefonnal hadban áll, ezért kell kézzel írt levelet írnom, mert annak a stílusán látszik és írásképén látszik hogy…..
Először is köszönöm a komit. :) Másodszor azelőző rész szerintem iszonyat lapos lett. Most megpróbálom ezt kárpótolni. Aznap nem történt semmi érdekes, csak punnyadtunk. Hazaérve apámmal futottam össze aki egy holnap jövök!-kiáltással elment. Tamara egyből elment aludni,…..
Köszönöm a komit! :) Bocs, de egy kicsit nehezen állt össze a rész, nagyon nem akart jönni az ihlet, na nem magyarázkodom itt van! :) -Na, gyerekek, mi lesz a kaja?-kérdeztem már a konyhában. Mindenki tanácstalanul nézett a másikra.-Én nem tudok főzni!-próbálta magát…..
Sosem láttam még ilyen gyorsan öltözni, meg az én cuccaim között turkálni sem. Tényleg, mintha puskából lőtték volna ki, úgy mozgott. :D Fájt a hasam, és már nem bírtam. Imádkoztam, hogy ne itthon szüljek meg, és érjünk már be a kórházba!- Ááááááá! - ordítottam, és…..
Reggel hányingerre keltem. Pontosabban arra, hogy a fürdő felé kell rohannom, mert különben az ágyba rókázok. :/ Miután kihánytam minden belső tartalmamat, még a biztonság kedvéért maradtam a WC mellett. xD Nem mertem felállni onnan, tudtam, nemsokára úgyis megint rámjön. :/…..
Köszönöm a komikat az előző két részhez. Bocs, hogy csak most hozom a részt de nem voltam olyan idegi állapotban hogy meg tudjam írni. Reggel fáradtan ébredtem. Egy dolog jutott eszembe: A fiúk turnéja hivatalosan is véget ért. 2 nap telt el azóta, tehát ma egy különleges…..
Nah, itt van a másik fele. Bill szemszöge Vasárnap este beszéltem legközelebb Rebeccával.Addig csak sms-t küldött. Nem akartam vele beszélni. A végén még szakítana velem. Nem voltam túl bőbeszédű. Pár perc után le is tettem.-Beszéltél vele? Megbeszéltétek a…..
Hát igen. Sajnos nagyon közeledünk az vége felé, de ott a másik is, és lehet, hogy egyszer újra megnyitom az oldalt! ;) Egyébként kb. 80 részig terveztem. :) Na itt a rész:  - Szólalj már meg! - bökött meg Ashley. - Jézusom! - bámultam nagy, kerek szemekkel a tesztre. Fel sem…..
Nagyon köszönöm a komikat! Örülnék ha ehhez is kapnék párat.  Tamara szemszögeAznap nem sikerült átkéreckednem Rebeccához, Tomnak is mondtam. Csak péntéken sikerült átmennem Rebeccához. A tesóim mellett ilyenről nem lehet beszélni. Kicsit azért aggódtam. Mi lesz…..
Helló mindenkinek! :) Nos, lenne egy jó, és egy rossz hírem számotokra. Kezdem a rosszal, mert utána tudjátok, mindig csak jó jöhet. ;)  Szóval... A rossz hírem az, hogy nemsokára /pontosabban pár rész múlva/ vége lesz ennek a blognak. ♥ Tudom, vagyis remélem, hogy…..
,,- Értem. - mondta. Nem tudtam semmit sem leolvasni az arcáról, hogy örül-e ennek, vagy szomorú miatta. Nem ment most valahogy. :/ - Minden rendben Tom? - simogattam meg az arcát. - Nincs... - rázta a fejét, és a másik kezével, nem azzal, amelyikkel az enyémet fogta, támasztotta a…..
Köszönöm a komit! A következő napon nem beszéltem Billel. Nagyon fájt, hogy így beszélt velem. Végre kibékültem anyával erre Billel összeveszek. Na jó, nem is vesztem vele össze, hisz alig beszéltünk. Igaz, alig beszélt de ahogy mondta azokat a szavakat, már önmagában…..
Sziasztok! :) Utólagosan is sok boldog húsvétot kívánok minden kedves Olvasómnak! ;) Remélem jóó sok locsolódótok volt ám! :D Tessék csak illatozni! :P Mivel annyira kértétek, hogy ne váljanak el, megpróbáltam tenni valamit ezügyben! :P Na itt a rész: Kimentem a folyosóra,…..
********Tom szemszöge*********Elkeseredve bámultam ki a verőfényes napsütésbe. Az az igazság, hogy valahogy nem értem, miért pont VELÜNK történtek meg ezek a dolgok. Miért mindig az olyan párokat kell bántani, bojgatni, akikkel minden rendben? Talán ha nem lennének ezek az úgymond…..
... Nagyon sokat aludhattam, mert már ismét sötét volt kint. Bár fáradt voltam, mégis felültem, és nyilalást éreztem a kezemben, így egy kicsit visszavettem a tempóból. :) Oldalra fordulva megpillantottam a szekrényemen heverő cetlicskét. Ez állt rajta:,,ÖRÖKKÉ…..
- Mondjon már valamit! - kiabált Tom, reménytelenül.- Kérem szálljon be a mentőbe! - jött egy másik segéd, és Tomot próbálta a mentő kocsiba tuszkolni.- Hagyjon engem békén, mi van a feleségemmel?! - kérdően nézett Tom a mentősre.- A kolléga majd tájékoztatja. De valakinek a…..
Ne haragudjatok, hogy ennyi ideje nem írtam részt. Csak hát volt egy "pár" dolgom, nagyon keményen jött a tananyag. :/ De mostmár itt vagyok, és írom, ahogyan csak tudom! :D Köszönöm a szavazásokat, és igyekszek ezek alapján alakítgatni a történetet! :) Puszi. Szer.…..
Halihó! :) Elszomorít, és egyben felvidít, hogy csak egy ember írt nekem a SZAVAZÁS!!♥ dologhoz kommit.:( :) De Mesiii:), nagyon örülök, hogy így szereted ezt olvasni, és természetesen figyelembe veszem a kéréseid! ;) Na nem húzom tovább, íme a következő részem:  -…..
 Köszönöm a kommenteket! Örömhír ért tegnap este! Nyáron lehet, hogy ki tudok menni Németországba! El nem tudom mondani, hogy mennyire örülök ennek! :) Ennek örömére dobtam össze ezt a részt! :)  Ebéd után még megnéztem Tamaráék próbáját. Az énekkarral…..
- Óó Tom, ne már, nem bírok többet! - feküdtem az ágyban, és toltam el magam elől  tányért, ami még szinte tele volt spagettivel. :)- Cica, akkor is kell enned, ha a lábad törött! - tolta vissza. - Ha így nem megy, majd én megetetlek! - vette a kezébe a villám, és elkezdett…..