Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akárki

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Isten, haza, anyád 2006.12.21 11:00:00
...ha olyan nyilvánvaló, hogy jóakarat vezérel bennünket, akkor miért gyűlölnek bennünket ennyire...  És ha az ember ezt nem dühében gondolja végig, hanem egy ilyen könyv olvasása közben gondolja végig, akkor szerény választ is tud adni erre a kérdésre. És világossá…..
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
Tudom, hogy Veres János lefejelte, és erre lehetne írni egy rutincikket, hogy nahátakkormost aztán, hiszen már régen ki kellett volna, főkolomposként, szimbolikusan is, rugdalni őtet kifelé, fejét venni, sós kútba tenni. Naná, kellett volna. De sajnos ez most nem nagyon érdekel, meg…..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
w Népes rokonság 2006.12.12 00:16:00
Egy mondat egy hírből:A helyszínen összegyűlt a beteg népes rokonsága, akik halállal fenyegették meg a mentősöket, ha a férfi nem marad életben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.Találós kérdés:…..
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
w Since November 7 2006.12.07 22:00:00
Egy hónapja indult ez a blog; és mivel az itt összegyűltek egy jó része azon az állásponton van, hogy igenis kellenek a szentségek, meg az ünnepek és az ilyesmi, hát nem bánom, emlékezzünk és vessünk számot. Majd legközelebb egy év múlva. Nem miattam: a community miatt. Az…..
akárki 2006.12.08 10:55:58
w A Sólyom-paradoxon 2006.11.26 08:00:00
Mondja megint Sólyom László az erkölcsi tutit, a nemzet élő lelkiismerete ő; akkora a formátuma lassan, hogy bele se fér a Kárpát-medencébe. Újdonsággal nem szolgál az elnök úr - azon kívül, hogy ő trappistát vesz a boltban, és felismerik -, az Elkúrtuk-gate-ről sápítozik…..
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..