Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megsz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elkezdődött az őszi kampány, ami ráadásul jóval közvetlenebbül érinti majd az Urbanistát, mint a tavaszi. A legérdekesebb választási ígéreteket természetesen követni fogjuk, itt van máris az első: a Jobbiknak ugyanis "célkitűzése, hogy az Országgyűlés, a…..
A 20+15 milliárd állami pénz sorsáról a titokzatos, máig ismeretlen hatástanulmány után döntött a kormány. A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik névtelenséget kérő vezető munkatársa az origonak: "A hatástanulmány készítéséről szóló szerződést mindhárman…..
Megsz 2010.03.05 21:23:44
@volánrulz: Most már nem is aggódok. A Jobbiknak meg semmi köze a kuruchoz, mi?
Vastagbőr Van némi különbség 2010.03.03 17:01:00
Mostanában nem trendi erről és úgy általában ilyesmiről beszélni, de a magyar népdalcsokor igenis kincs. Nem talmi, hanem olyan igazi, amit nem lehet pénzben mérni. Hosszú idő óta, szájról szájra, nemzedékről nemzedékre öröklődik. Éneklünk az újszülöttnek, hogy ne…..
Megsz 2010.03.04 11:25:44
Hát megtörtént. Bekövetkezett a rémálom! A barna veszedelem becsattogott ormótlan bakancsával az Országgyűlésbe! Az EP képviselőknek joguk van felszólalni a Parlamentben. Tegnap szépen be is ültek a patkóba, Bokrostól Morvai Krisztináig, és a költségvetés általános…..
Megsz 2009.10.07 23:07:59
Zúzós jelenet Emmerich totál agyatlan világvégés megalomán szuperfilmjéből. ..
A Közép-Európa gondolat halott. Mi mást bizonyítaná ezt a legjobban, mint a most fellobbant szlovák-magyar vita. A napokban olvastam el Hanák Péter „ Ragaszkodás az utópiához” című könyvét. A liberális történész a nyolcvanas években egyik szószólója volt annak a…..
Megsz 2009.08.28 17:54:33
en.wikipedia.org/wiki/Winged_hussar

Adalék a svéd/lengyel/magyar közös partihoz. Az írásod eleje konkrétan baromság. De látom, erre mások is rámutattak.
  Ha nem tudsz lemenni a Balatonra, Velencei-tóra, felmenni a hegyekbe, mert nincs szabadságod, vagy már elfogyott, vagy de a tököd tele van azzal, hogy a gép előtt ülsz, kinnt meg süt a nap és meg lehet főni, ahogy bent is, vagy vége van a vizsgaidőszaknak, leállamvizsgáztál,…..
Megsz 2009.06.29 22:09:40
@Mr Falafel: Olvass könyvet. A könyvtár is ingyenes.
Nekem meglehetősen ritkán áll el a szavam, de van rá eset, mint ahogy jelen esetben is. Ismerjük a He-Man - Masters of the Universe rajzfilmsorozatot illetve a belőle készült filmet? Hát az indiai, bollywoodi filmgyártásban otthon vagyunk-e? Netalán a musicalek világában? Ha bármelyik…..
Mint azt tegnap már jelentettük, óriáscsirkét vezettek el az SZDSZ Gizella utcai pártközpontjából, 2009. június 7-én a súlyos vereséggel véget ért EP-választások után. Megdöbbentő videó, sokkoló sárga óriáscsirke, csak itt, csak most, csak erős idegzetűeknek! ..
Megsz 2009.06.08 16:59:14
@FreeTibet: Bearanyoztad a napom!
  Régóta vártuk már a pillanatot, hogy az mszp.hu címlapján szerepeljünk. Nem számítottunk rá, hogy pont most ér minket e megtiszteltetés, s nem pl. a fegyveres Societas-elnökről szóló írásunkat tisztelik meg vele az MSZP honlapjának szerkesztői. De így is büszkeségtől…..
 A bátor léptű és szép emlékű Bertie Ahern miniszterelnök (aki annak idején elengedte pórázáról a Kelta Tigrist Írországban) gondolt egyet 2004-ben, és belecsapott a lecsóba, hogy még az ükunokák is emlegessék nevét. Bevezette a füsttilalmat, így a zöld sziget lett az…..
Szálka Gáthajtási 2009.01.15 16:44:00
A Kötivízig nem volt szívbajos, amikor a 2009-es gáthajtási árát kitalálta. A tavalyi árat 171%-kal megdobta. Aki esetleg nem tudná, hogy mi a gáthajtási, hivatalos neve: Éves engedély védtöltésen történő közlekedésre. Ugyanis ha valaki megveszi a horgászengedélyt, az nem…..
Megsz 2009.01.15 23:31:26
@Kérész: Mi 25 km-t mentünk cangával, s egy halom felszereléssel. Töltésen, (nem gát), földúton, mindenhol. Aztán jó volt. Ti meg lusták vagytok. 60km-re meg minek jársz? Közelebb nincs?
Demszky Gábor főpolgármester kedden elrendelte a szmogriadó második fokozatának életbe léptetését Budapesten.  „Szerdától csak a páratlan napon születettek tartózkodhatnak Budapest területén belül. A radikális lépéssel az oxigén-belélegzést szeretnénk csökkenteni…..
 A fővárosban a levegőben szálló por magas koncentrációja miatt Demszky Gábor ma 11 órától szmogriadót rendelt el: páros napokon a páros, páratlan napokon a páratlan végződésű rendszámmal rendelkező autók közlekedhetnek - már ha az autótulajdonosok is így gondolják.…..
Megsz 2009.01.11 16:54:03