Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisdelfin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A papírforma érvényesült. Azok nyertek, akiknek kellett, és olyan arányban, hogy létjogosultságukat a négy között senki még meg sem kérdőjelezheti. Pedig azért Fülöp Lászlóról álmunkban sem gondoltuk volna, hogy bejut az elődöntőbe. Egyszerűen úgy kalkuláltunk, hogy…..
A Getafe kiesése után már kezdtük azt hinni, hogy nincs igazság a Földön. Szerencsére azonban jött Léderer Ákos és két forduló utáni kiesésével egy kicsit helyrebillentette bennünk a hitet. Méhes Gábor szemet gyönyörködtető magabiztossággal győzte le a Sportklub…..
Éppen csak, hogy befejeződött a Knézy Jenő emléktorna első fordulója, már bele is csapunk a másodikba. Az esélyekkel továbbra sem szeretnénk foglalkozni, hiszen majdnem mindenki egyetértett már abban is, hogy a halálcsoport az „A”. Vagy a „D”. De biztosan…..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..