Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komodoi20

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világjelenség, hogy a liberalizmus hívei általában képzettebb és tehetősebb városlakók, míg a populizmus bázisát a kevésbé iskolázott és szegényebb vidéki rétegek adják; Bannont ki kell tiltani Európából, illetve nem kell beugrani a trükkjének; Ajándék magyar rendőr lónak ne nézd a fogát!..
Szokásos bálványosi beszédében Orbán Viktor történelmi ismereteit és jövőbe látását fitogtatta: "Székelyföld akkor is létezett, amikor a modern Románia még nem létezett, és Székelyföld akkor is létezni fog, amikor már egész Európa behódolt az iszlámnak..."   Hódolat Transzilvániának! Iszlamofóbia…..
Komodoi20 2018.07.30 19:23:26
@ibbur: Én Fülöpre emlékeztem, de lehet hogy Ferenc. Mindenesetre szövetségben állt a minket támadó törökkel.
A legalaposabb Hitler-életrajz, amelyet magyar szerző írt, de az egyáltalán magyarul olvasható munkák közül is vitathatatlanul az elsők között van. Megismerhetjük belőle Hitler ifjúkorát, a politikust, a kancellárt és a hadvezért, és mindezekből összeáll az erőszakos,…..
Trump az európai nacionalistákkal szűri össze a levet és nem törődik a következményekkel; Netanjahut csak a saját hatalmának megőrzése érdekli, ezért képes összeállni Orbán Viktorral is, noha az antiszemita kampányt folytatott Soros György ellen; Gulyás Gergely abban bízik, hogy a Fidesz…..
Komodoi20 2018.07.14 12:18:03
@jajdehülyevagyok: Az igazi rasszizmus az, hogy a zsidó kakukfiókák betolakodnak a magyar faj fészkébe, majd kijelentik hogy ők is magyarok, tehát mi igazi magyarok fogjuk be a pofánkat, és onnantól fogva már mint magyarok mindent maguknak akarnak ami a magyarságé, minket meg kisemmiznek.
Komodoi20 2018.07.14 18:31:33
@taga20:

Ezek a "nagymagyar" zsidó kakukfiókák akarják kilökni a magyarság jelképei közül a Turult és az Árpád-sávokat arra hivatkozva hogy az ő érzékenységüket sérti. A kakukfiókának minden sérti az érzékenységét, ami őt arra emlékezteti hogy ő csak egy kakukfióka aki úgy tolakodott be a gazdanép fészkébe.
Komodoi20 2018.07.14 21:09:54
@taga20: A vendég alkalmazkodik a házigazdához, világos?!
A zsidó vagy tiszteli a Turult és az Árpád-sávot, vagy eltakarodik innen!
Hollik István azt tudta mondani, Magyarország annyira biztonságos hely a zsidók számára, maga is látott zsidó gyerekeket vidáman sétálgatni. ..
A magyar Külügyminisztérium azzal igyekezett megnyugtatni Izraelt, hogy a kormány megvédi a zsidókat, de kitart a Soros ostorozása mellett. Orbán már a választásokra kacsintgat, amikor igyekszik Sorost a betonba döngölni, Horthyt viszont dicsőíti. Új, extra-szélsőjobbos mozgalom próbálja betölteni…..