Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrMengele

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
DrMengele 2016.10.09 21:44:21
@Cimili: :) legit
DrMengele 2016.10.09 21:48:17
@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Ne legyél már Dina :D
DrMengele 2016.10.09 21:49:10
@Cimili: Arra írtam, hogy legit
Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már…..
DrMengele 2016.10.08 00:26:02
@mobilos perpetuum: itt egy másik magyarázat:
Dávid ahogy visszajött Lóri idegbetegmód (Tivyvel együtt) elkezdte kutyázni Dávidot(jó Tivy őt konkrétan nem), a nézőket, meg úgy mindenkit kb + BOSSZÚT esküdött (wtf, ezt hadd ne kelljen magyarázni miért ostobaság), majd minden mellett vagy ellen is akár az volt az érve hogy DINÁÉRT, DINA EMLÉKÉÉRT, DINA mit szólna ehhez, ezzel szembeköpöd DINÁT...
elfogultság ide vagy oda... ezt nem akarom elhinni hogy te nem láttad meg hallottad! mert hogy ezek tények
hogy miért szól bele Dávid??? eggyel jogosabb kérdés hogy Lóra miért szólhat bele bárkinek bármilyen döntésébe Dinára hivatkozva?
a többi amit írtál elfogadom, nem értek vele egyet, de aki Dávid ellen és/vagy DinaLóri mellett elfogult attól ez egy érthető vélemény
Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a…..
DrMengele 2016.09.26 00:01:45
@DrMengele: ehjjj most látom hogy éppen erről volt szó fentebb
DrMengele 2016.09.25 23:59:07
@genevieve: ez szín tiszta véletlen : D

egyébként Dinának hogy van diplomája? ezt a napokban olvastam és igencsak meglepett
egy interjúban meg arra a kérdésre hogy bölcsész diplomája van-e azt válaszolta nem, szociálpedagógus.. mondom wtf, ez hogy fog emberekkel foglalkozni??