Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félszemű

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát úgy néz ki lehet nem is Károly Róbert, ahogy eddig hittük, hanem  Koltai Ferenc, a Jura Trade Kft. ügyvezető igazgatója és egy széles körben használt pénzjegyeken található biztonsági elem szabadalmának egyik tulajdonosa - legalábbis a szentkoronarádió szerint. Mi azt…..
félszemű 2008.04.23 18:56:20
Naphtambrini A harmadik út 2008.04.13 21:13:47
Gyurcsány Ferenc azt mondta: a liberálisok a szociális juttatások elvonásával teremtenék meg az adóreform alapjait, az ellenzéki párt pedig sem reformot, sem megszorítást nem akar. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy van egy harmadik út is: a megszorítások nélküli reformok.…..
Most, hogy a drága jó Albert-házaspár (tényleg: miért is erény nagycsaládosnak lenni???), a TB-mentők és elvtársaik beadták az összegyűjtött aláírásaikat, álljon itt néhány comment a TB-mentők 10 pontja c förmedvényhez:"Maradjunk együtt!"- Hülyegyerek, nem látod,…..
Naphtambrini TGM és a népakarat 2008.04.10 09:36:47
Tamás Gáspár Miklós egy tévéműsorban (ha jól emlékszem, ATV, talán Friderikusz) azt találta mondani a koalíció felbomlásáról, hogy mivel az SZDSZ a népakarattal szemben politizál, ezért helyénvaló, hogy ne kormányon, hanem ellenzékben legyen.A jóisten mentse meg TGM-et…..
Szerinte nem az. Szerintem az életkora érdektelen, a pontos megfogalmazás pedig nem a "hülye", hanem a "fasz"."...egy fiatal hölgy azt mondta: a Petőfin megszűnt a vízállásjelentés, a nótaszó és a kabaré. A fiatalok talán kabaré nélkül képzelik el az…..
Naphtambrini Az ország lelke 2008.04.10 09:17:45
Az ország lelke és az egyház - ezen a címen rendezett happeninget a honi jobboldal e hó elején. Ami, ugye, eleve baromság, mivel az országnak (akárcsak a széklábnak és a vajaskenyérnek) nincsen lelke. Ugyanakkor alattomos baromság is, mert az "ország lelke" (ellentétben a…..