Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisgazda

681 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kisgazda Polgári Egyesület és a Kisgazda Polgári Szövetségpárt 2010. június 19-én szombaton Országos Gyűlést tartott. A KPE-KPSZ tisztújító Országos Gyűlésén ismét dr. Turi-Kovács Bélát választották elnöknek, egyhangúan, ellenszavazat és tartózkodás nélkül. Az…..
                        Május 27-én, Veszprém megyében tartotta tizenharmadik állomását a konferencia-sorozat. A konferenciát Mészáros István önkormányzati képviselő nyitotta meg. Prof. Dr. Göőz Lajos, a Nyíregyházi…..
                       Az Élő Energia 2010 Csongrád megyei konferenciáját Szegeden, a Megyeházán tartottuk. A konferenciát Magyar Anna a Csongrád megyei közgyűlés elnöke nyitotta meg. Becsey Zsolt, a Héthatár…..
                     A rendezvénysorozat Bács-Kiskun megyei konferenciája 2010. március 25-én került megrendezésre. A konferencián elsőként Dr. Kelemen Márk Kerekegyháza Város polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket.…..
KISGAZDÁK BLOGJA Tavaszváró buli 2010.03.09 16:58:39
Az elmúlt évek, de különösen a közelmúlt hetei azt bizonyították, hogy az állami földek értékesítését, illetve tartós bérbeadását a bűncselekmények elkövetésének gyanúja veszi körül. Bizonyítottnak tekinthető, hogy az állami tulajdonú földek feletti rendelkezési…..
KISGAZDÁK BLOGJA Meghívó 2009.11.17 16:18:52
Bogár László Agárdra látogat. "Hogy végre tisztán lássunk!" Dr. BOGÁR LÁSZLÓ Professzor úr a vendégünk November 25.-én (szerdán) 18 órakor Agárdon, a Nádas étteremben! (Az étterem ez alkalomra nyitva tart). MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK! Antall József Polgári…..
A Kisgazda Polgári Szövetségpárt miskolci szervezete és annak vezetése arra törekszik, hogy minden olyan korábbi, kisgazda, vagy azok, akik a kisgazda eszmeiséget maguknak vallják, szervezetten jelenjenek meg a politikai életben, a szövetségi politikának megfelelően. Magyarországnak…..
Füredi Zoltán a Kisgazda Ifjúsági Tagozat-KIT Baranya megyei elnökének meghívására Harangi Fülöp az ifjúsági szervezet ügyvezető alelnöke három napos látogatást tett november 6-8 között Baranya megye 5. választókerületében, amely Mohács és térségét foglalja magában. A…..
Újra megdöbbentem a kormány újabb ötletén. Bajnai Gordon hétvégén bejelentett nyilatkozatán, miszerint a dolgozó ha bejelenti a főnökét vag cégét hol dolgozik ha esetleg jogellenest tapasztal, részesedik a büntetésből. Ezzel a tettével el is áshatja magát nem a cégnél de az…..
Albert Schweitzer nevezte a hadisírokat a béke követeinek. Magyarország e kijelentés alapján a világ legbékésebb helye kellene, hogy legyen, mivel nemzetünknek számtalan békekövetként megjeleníthető hadisírja van már ezer esztendős történelme folyományaként. Letörtük a…..
A szeptember végi képviselõ-testületi ülésen az interpellációk napirendi pontnál kért szót László Ferenc, az MSZP helyi elnöke. A szocialista elnök az egyik helyben is megjelenõ kereskedelmi lap cikke kapcsán kezdett erkölcsi kérdések feszegetésébe. Elmondta: „A Heti…..
Balogh József országgyűlési képviselőnk szóbeli kérdése az Országgyűlés november 9-i ülésnapján. ELNÖK: Balogh József, a Fidesz képviselője, kérdést kíván feltenni a környezetvédelmi és vízügyi miniszternek: "A parlagfű-mentesítés teljes csődje?" címmel. A…..
Kékkői Zoltán országgyűlési képviselőnk szóbeli kérdése az Országgyűlés november 9-i ülésnapján. Kékkői Zoltán ELNÖK: Kékkői Zoltán, a Fidesz képviselője, kérdést…..
A Nem Adom Fel Alapítvány, a Szabad Eklektikus Műhely és a Dőljön le a fal program közös karácsonyi ünnepséget szervez 2009. december 21-én, hétfőn, előreláthatólag a Nyugati téri aluljáróban a Skála Metró felöli oldalon. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne közösen…..
A választási küzdelem előkészítésének jegyében a Dél-dunántúli kisgazda régió (Baranya, Fejér, Somogy és Tolna megyék) kisgazda vezetői Szekszárdon megbeszélést folytattak. Számos olyan felszólalás volt, amely a mezőgazdaságból élők súlyos helyzetére mutatott rá. A…..
2002. óta a szocialista - szabaddemokrata kormány alatt a mezőgazdaság jelentős átalakuláson ment keresztül, mely talán a közvéleményben nem tudatosult. Az átalakulás fő mozgató rugója, hogy ezek a kormányok egyértelműen kinyilvánították, - na nem kommunikációs szinten -…..
Szigorú törvénnyel kell megvédeni a magyar termőföldet, melynek megalkotása a következő kormány feladata lesz – nyilatkozta az MNO-nak Turi-Kovács Béla. A Kisgazda Polgári Egyesület elnöke többek között arról is beszélt, hogy szociális földprogrammal lehetne enyhíteni a…..
KISGAZDÁK BLOGJA Meghívó 2009.11.10 02:23:12
AZ ARANY JÁNOS TÁRSASÁGA MAGYAR TUDOMÁNY NAPJA ALKALMÁBÓL TISZTELETTEL MEGHÍVJA ÖNT 2009. NOVEMBER 3-ÁN, KEDDEN 16 ÓRAKOR A KÉT XX. SZÁZADI KÖLTŐ: SÍK SÁNDOR ÉS RADNÓTI MIKLÓS C. ELŐADÁSRA AZ ARANY JÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT  I. EMELETI DÍSZTERMÉBE (NAGYKŐRÖS,…..
Jelentősen szigorították a szalmonella elleni védekezés csirketermelőkre vonatkozó szabályait a közelmúltban. A változás miatt a termelők körében félelem uralkodik. A szalmonellózis elleni védekezés alapját több, a tagállamokra kötelező közösségi rendelet képezi az…..
A Kisgazda Polgári Egyesület - KPE országgyűlési képviselői az új kormány hivatalba lépéséig föld eladási és tartós bérbeadási moratórium elrendelését kezdeményezték az Országgyűlésben, amelyet a parlamenti többség elutasított. Ezt követően lát e esélyt a magyar…..
A választási küzdelem előkészítésének jegyében a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kisgazda vezetők Törökszentmiklóson megbeszélést folytattak. A választókerületekben a választási kampányért felelős személyek kijelölése megkezdődött, a Kisgazdák a megyében szervezetten…..
Solymosy József, Fejér megye 4.sz. választókerület kisgazda vezetőjének 2009. október 23-iünnepi beszéde. Solymosy József Tisztelt Hölgyeim, Uraim, kedves Barátaim! Kérem engedjék…..
KISGAZDÁK BLOGJA Búcsúsorok 2009.11.04 02:48:51
Elment Bodnár Laci is. Gyorsan, alig hatvan évesen. A Mutyi Magyarország jeles áldozata. Igazi Kisgazda. Hűséges barát és eszmetárs.Beáldozott közkatona. Elment Bodnár Laci is. Gyorsan, alig hatvan évesen. A Mutyi Magyarország jeles áldozata. Igazi Kisgazda. Hűséges barát és…..
Közeledik az országgyűlési képviselőválasztás ma még bizonytalan időpontja, máris megjelennek a próbálkozók, a kísérletezők, és persze a szélhámosok is. Úgy tűnik, két választás között szitokszó a kisgazda, a választáson meg kívánatos. Mi, akik a Fidesz Szövetség…..