Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TRIBE

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hagyma az egyik legolcsóbb alapélelmiszer. És eddig még nem hallottam róla, hogy bármely kutatás is egészségtelennek nyilvánította volna. Vettem is most a Tesco akcióján egy kétkilós zacskóval 129 Ft-ért. Kétségtelen, hogy kellemetlen szaga van, de úgy vettem észre, hogy a…..
Mentula múlt heti horvát halhatározója olyan siker volt, hogy most már örülünk, amiért nem a főszezon elejére készült el; akkor ugyanis a látogatottság biztos kiakasztotta volna az Index blogmotorját. Következik a második rész, amelyben érdemi gasztronómiai tanácsok is…..
 Az index híradása szerint a kormány azt tervezi, ezentúl azt is megbünteti, aki a nála lévő áruhoz tartozó számlát nem tudja felmutatni.Röhej. Igazi fekete humor.Elképzelem a jelenetet. Jó napot kívánok! Az APEH-től jöttem. Látom, itt az éjjel-nappali kisbolt előtt…..
Annak, aki esetleg nem tudná: Regös Péter a Magyar Zsidók Világszövetségének szóvívője. (Ez az egy kép lelhető fel róla.) Annak, aki esetleg nem tudná, hogy mi az a Magyar Zsidók Világszövetsége: ne kérdezzétek, én sem tudom. Hogy mi köze a magyar zsidókhoz, azt pláne nem.…..
Kettős Mérce Jézus Fasza 2008.04.24 01:31:00
Ki a fasszom az a tóta w gyerek? Na jó de ki az a pozsonyi ádám? És mikor lépett be a Laár pour l'art-ba? ..
TRIBE 2008.07.08 15:06:20
Ma a Magyar Gárdával, valamint a Nyírségi Őrsereggel együtt tüntetett a Jobbik Nyíregyházán, egy Trianon-megemlékezés keretében. De voltak ellentüntetők. A vitéz klub és egy romaszervezet tüntetett a gárda jelenléte ellen. Kiemelnénk a „Nekünk is fáj Trianon, de miért…..