Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolves841b

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt vagyunk, kellett egy pár nap pihenés nekünk is a Bora-Borán, addig is folyamatosan nyomon követtük a magyar és amerikai belpolitika minden érdekességét. Mai bejegyzésünkben támpontot szeretnénk adni a hűséges Fidesz-szavazóknak, hogy a még egészen pici gyermekeiket is a párt és Orbán Viktor…..
Nagyjából egy hónappal ezelőtt robbant a bomba, amikor is megrázó videó készült Laci bácsi gasztrobűneiből. Egy összeállítást készített Ivassalkapcsolatosproblemak mikroblogger Benke Laci bácsi konyhai ámokfutásából, amit főzés címen szokott rendezni különféle tévéműsorokban. Az ország gyakorlatilag…..
1. Egyre több jel mutat arra, hogy az ellenzéki sajtó Simicska és Puch vezetésével folyó átalakítása adott esetben egy MSZP-Jobbik koalícióban kulminálhat. 2. A Vona és a baloldal közötti választási együttműködés olyan "nemzeten átnyúló" pártszövetséget hozhat létre a korrupt Fidesszel szemben,…..
wolves841b 2017.01.04 10:47:29
@csentecsa:

A Jobbik ha van esze, akkor a ballib szavazókra hajt, a ballibek nélkül.

Erre ugyanis van esélye.
Koalícióra, úgy hogy szavazatokat szerezzen, és képvielői helyeket is megtartson nincs.

Márpedig Simicskának van esze.
Amióta Orbán kilövési engedélyt adott Vona Gáborra, a komplett fideszes genyósajtó rászállt a Jobbikra és elnökére. Nincs határa az alpáriságnak: befotóznak Volner János szeretőjének szoknyája alá, Terry Black-kel buziztatják Vonát, lejárt szavatosságú sztorikból taknyolnak össze lejárató…..
wolves841b 2016.12.09 08:46:23
@Tibi !:

Nyugi..

A Nyugatifény éppen úgy cenzúráz ahogyan azt te elvárod.
Csak idő kérdése az egész.
wolves841b 2016.12.09 09:11:18
@pioneer2016:

Ez azért baj, mert azt hazudtad, hogy Terry Black Orbán kedvéért próbálja kicsinálni Vonát, és most.
Holott éppen Gyurcsány kedvéért és 2010-ben. Ugyanis ezen vádad Terry Black részéről már akkor elhangoztak csak nem ennyire konkrét formában.
Nem fogadta el az Országgyűlés Orbán Viktor kvótákról szóló alkotmánymódosítását. A Jobbik, az MSZP és az LMP képviselői nem nyomtak gombot, három független nemmel szavazott, így nem lett meg a szükséges kétharmad. Régen volt ilyen: Orbán Viktornak nem sikerült keresztülvinni az akaratát – így…..
wolves841b 2016.11.10 12:19:43
@macska az úton:

Tehát az orosz adócsaló lesz az a terrorsita, akitől rettegni kell ?
Hanyatt vágódott a saját banánhéján a miniszterelnök: az általa benyújtott alaptörvény-módosítást leszavazta a Parlament. Több mint 6 éve nem történt ilyen: Orbán nem tudta átvinni az akaratát a törvényhozáson. A Jobbiknak sikerült ellenzékként viselkednie, és az MSZP-ben sem akadt két áruló a…..
wolves841b 2016.11.09 12:18:40
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Szerinted nem érdekes, hogy a ballib véleményformálók, megmonók mint p index, nyugati fény, 1 hete még tök mást mondtak ?

Régi a hír, és szöges ellenkezője annak, amit ma kell híresztelni a ballib orgánumoknak parancsra.
wolves841b 2016.11.09 15:26:06
@Ritkov Halo:

Ez pontosan így van.
Egyedül én posztolok több ezer álnéven.
Lebuktattál, dehát nem hiába ilyen okos, és szép, és intelligens minden Gyurcsnyista, én meg buta vagyok mind a 127 nickemen.

De aztán választáson ne lepődj majd meg nagyon 2018-ban, miután az a 3 millió 200 ezer ember elmegy majd akkor is szavazni (ahogy a kvóta ellen is), az a 4 millió meg majd akkor se megy, mert akkor felmegy a vérnyomásod. :DDD
wolves841b 2016.11.09 15:52:17
@Zsoltbacsi:

Nem sikerült egyet se találni.
Pharon vízummal jött be.
index.hu/belfold/2016/11/03/ha_belepne_az_orszagba_letartoztatnak_pharaont/
2014. októberében nyújtott be vízumkérelmet a bejrúti magyar nagykövetségen. Magyarország 6 európai országot hívott fel (Németország, Luxemburg, Spanyolország, Litvánia, Csehország, Svájc) hogy érinti-e a vízum megadása az érdekeiket, emellett azonosítást kért az Egyesült Államoktól és Szaúd-Arábiától.
  PrehryFarkas Jelentem, ma reggel - másfél óra sorban állást követően - eleget tettem friss állampolgári kötelességemnek és leadtam életem első amerikai elnökválasztási szavazatát egy dél-kaliforniai választókörzetben. De kire? Vagy inkább mire? Clinton vagy Trump? Miért? És hogyan? Ezekre a…..
wolves841b 2016.11.09 15:36:33
@fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya:

Figyu már.

Az nem fordult meg még a fejedbe, hogy az nem riogatás, hanem valós veszély, és éppen ezért nyernek akik erre felhívják a figyelmet ?

Nem tünt fel, hogy a multikulti dumát, már annak kiagyalója, Frau Merkel és hónapokkal ezelött abbahagyta, és bevallotta, hogy megvalósíthatatlan marhaság ?

Avagy tudsz olyan országot ahol integrálták a muszlimokat sikresen, és nem párhuzamos társadalmat hoztak létre ?

Engem speciel nem zavar, ha ragaszkodsz a migránssimogatáshoz, és a muszlimok magyarországra exportálását szorgalamazod Soros Gyuri parancsára, és tervei szerint, de a kudarcotok okaira soha nem kaptok valós választ, ha átveritek magatokat továbbra is.
Orbán Viktornak nem volt annyira fontos a saját alkotmánymódosítása, hogy odadobja érte Rogán és médiabárói köre néhány tízmilliárd forintos profitját. Mivel nem teljesítette a Jobbik feltételét, és nem szüntette meg a letelepedési kötvényt, a Jobbik sem támogatta az alaptörvény-módosító javaslatot…..
wolves841b 2016.11.09 07:13:31
@$pi$:

Ballib Soros bérencek tényei.

Falra hányt borsó.

Szerintem most rohadtul fő a fejük a Soros csicskáknak, mert Clinton betlizett.
Hiába elemezte az index hogy szívatja majd a kis kedvencük Magyarországot az USA következő elnöki ciklusába, dugába dőlt a mester terv.
Káosz kapitány élvezettel cibálta a szálakat a hetedik alkotmánymódosítás szavazása alatt és után. Annyira érdekesen, hogy meglepő eredmény lett a móka vége. Mármint nem az az érdekes, hogy - Orbán nem engedett a Jobbik nyomásának letelepedési kötvény ügyben, - hogy a Jobbik nem engedett Orbán…..
wolves841b 2016.11.09 07:09:57
Nézzük a ballib index miket irogatott Orbán iszonyúúúúúú nagy égése okán:

index.hu/belfold/2016/10/28/orban_nem_szamitok_arra_hogy_atmegy_az_alkotmanymodositas/
Orbán: Nem számítok arra, hogy átmegy az alkotmánymódosítás

index.hu/belfold/2016/10/20/elore_kvotak_kotvenyek/
Orbán feje viszont nem fáj, mert nem tud vesztesen kikerülni ebből a meccsből, ahogy azt tegnapi elemzésünkben is levezettük.

index.hu/belfold/2016/10/19/vona_belemart_orbanba_de_neki_ez_nem_fog_fajni/
a Jobbik a Vona-ultimátummal elindult egy ösvényen, ahol valószínűleg kemény ütéseket kell majd elszenvednie.
Erőszakos cirkuszba torkollt az '56-os évforduló. Füttyögés, köpködés, verekedés képei járták be a hazai- és világsajtót a nemzeti ünnepen. A főkolompos a szereplési mániás, túlmozgásos Juhász Péter, aki azzal próbált népszerűséget csiholni, hogy fütyülős balhét szervezett a központi…..
wolves841b 2016.10.25 15:49:11
@Baldrick68:

Szarágyúban ballibeknél sincs hiány.
Kicsit talán még a Fideszen is túltesznek a ballibek karaktergyilkosságba, ezért nem érdekel senkit már, mert túltolják.

A valóság az, hogy Rogán, meg Kóka illetve Gyurcsány meg Orbán egykutya.
Mindkettő a sleppjének a gazdagodását tekinti elsődleges célnak.

Mostmár füttyös csürhe feletti kontorrllban is max a számosságban van különbség.
wolves841b 2016.10.25 16:18:18
@Levin111:

Amibe meg rohadtul tévedsz, hogy nincs jogos fütyülés.
Csak olyan van hogy valamelyik füttyögés neked tetszik valamelyik meg a jobbosoknak.

Majd jusson eszedbe mikor balos kormányt választanak valami csoda folytán, hogy a füttyösöket védted egykoron.

Mert mostantól jó ideig nem lesz fütty nélküli nemzeti ünnep bárki legyen hatalmon.
Egy pillanatra visszarángatták a földre Orbán Viktort a sípoló, kereplő demonstrálók, ám ne higgyük, hogy ez gyorsan mindent megváltoztat a magyar politikai életben, és a miniszterelnök elveszíti kultikus jellegét. Orbán Viktor ezután már nem csak nem nyilatkozik ellenségesnek vélt médiának, nem…..
wolves841b 2016.10.25 14:25:24
@Zsoltbacsi:

Már 20 perce nem érkezett e megbukásának megerősítésére se Tibi, se Pamut.

Szerintem Orbán diktatúrája lecsapott rájuk, majd ezután gyorsan megbukott. ;)
wolves841b 2016.10.25 15:51:19
@$pi$:

Az indexet Soros pénzeli.
A Sajó és a Sixx féle legalja újságírók naponta fikáznak egy jobbos újságot, a legalja jobbosok meg naponta fikázzák őket.

Leküzdötte az index magát a Magyar Nemzet szintjére, és Sajó meg Sixx és a többiek pedig Bayer Zsolt munkásságához.
Gerincet villantott Friderikusz Sándor! - írhatnánk divatos sajtószlenggel. A veterán tévés az Indexnek adott hiánypótló interjút. Friderikusz kiteregette a TV2 és az ATV szennyesét. Elmesélte, miért hagyta ott Vajna, majd a Hit Gyülekezete csatornáját, hogyan tehénkedett rá a Fidesz a befolyásos…..
wolves841b 2016.10.14 12:45:12
@Pop40:

"Az rtl nagyjából egyedül hozza azt a nézettséget, amit az összes fideszseggnyaló adó együtt, ...
Meg ha már Index, az olvasottsága egyedül nagyobb, mint az összes fideszes netes oldalnak összesen ..:"

Két eset van.
Vagy most hazudsz (szerintem nem, és most igazat írsz),
Vagy akkor hazudtál, mikor arról dumálsz, hogy nincs szólásszabadság, és a Fidesz kezében a média 99%-a.
wolves841b 2016.10.14 15:05:37
@Mariann19:

Broooooááááááááffffff....

Meleg szarig...

Ritkaság.
wolves841b 2016.10.14 20:47:14
@Márk_Márk:

Ez csak a te véleményed.

Nekem viszont ezerszer jobban bejön Tilla, mert politikától független, kurva jó filmeket csinál, és a színpadon is szuper.

Fridi pedig egy ballib Gyurcsány seggnyaló, gyűlölködő, aki atom frusztrált, hogy veszíteni fognak a kedvencei 2018-ban is.
Mint te is.
A V4-es országok független szerkesztőségei sorra nyilvánítják ki szolidaritásukat a Népszabadsággal. A lengyel Gazeta Wyborcza után vasárnap a szlovákiai Denník N jelentette be, hogy hétfőn magyarul, fehér lapon üzennek címlapjukon a budapesti kollégáknak...
Főnök! Használjuk ki még jobban, hogy sikerült mélypontjára csökkentenünk a közoktatás színvonalát! Ha angol nyelven hirdetjük, hogy jöhet mindenki Magyarországra, aki meg tudja fizetni a kötvény árát és persze a sápot, - a tudja kinek? – akkor úgy sem érti a népszavazásra behergelt sokaság! Úgy…..
wolves841b 2016.09.23 08:14:23
@$pi$:

A kérdéseinkre nincs válasz.

Ezért aztán a Tibit küldték ... :DD