Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyerekparaszt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
Gyerekparaszt 2016.10.11 13:45:49
@walovilag: Anikó 'műsorvezetésével' nekem spec csak annyi a bajom, hogy mindig az jut róla eszembe, hogy mielőtt nekilátott a dolognak végignézte a Lilu összest, onnan jön minden egyes mozdulata és gesztusa, amikor meg Istenes professzor a konferanszié, a kis jegyzetfüzetébe írja össze, hogy milyen szavakat lehet használni az egysejtűek jellemzésére: "egyszerűen zseniális.., imádom.., ez fantasztikus.., és végre azt is megtudtuk, hogy..." amúgy egy kínai szexdroid simán leverné eredetiségben és improvizálásban, de jól van ez így, kis pénz - kis foci...
Előszó Bruti fogta a komédia aranyló hímvesszejét, mélyen megmártotta a szépírás szénfekete tintájában, néhányszor megperdítette erős kezei között, majd úgy nyakonbaszta vele a hét hátralevő napjain becsülettel alkotni igyekvő hogyvolt írókat, hogy azóta sem tértünk magukhoz. Az inkontinenciával…..
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Gyerekparaszt 2016.09.26 09:15:11
@panamcat: előbb "denyuszi-nekemvéleményemvan" micike mehetne világgá, vagy akár együtt is, de ugye olyan nem lesz, mert hű de bírja egymást a két ostoba...