Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrX84

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt javasolta, hogy jelezzem az orvosi kamara felé, hogy nem volt hajlandó ellátni gyermekemet, mi több, elküldte őt a rendelőből. Tisztelt Praxis blog!   Nem egészen vagyok tisztában az iskolaorvos jogaival, ezért fordulok önökhöz. Lányomnak, aki jelenleg tizedikes, le kellett…..
MrX84 2018.02.06 18:06:51
@DarkWolf: Kedves "Sötét" Farkas. Bizonyára olyan sötét lehetsz mint egy vakond segglyuka az alagút mélyén. Mi a problémád a fenti kommenttel? Az, hogy kimerem jelenteni, hogy egy fordított világban élünk? Ahol a tanár retteghet a felháborodott szülőtől, vagy ahol az orvost csicskának nézik, és még húzza meg magát, hogy egyáltalán elláthatja a feltehetőleg rossz iskolát választó, kitudja milyen okból "pánikbeteg" gyereket? Mert hát a pánikbetegség egy nagyszerű fogalom. Rosszul érzem magam az adott iskolában/munkahelyen/kapcsolatban/élethelyzetben/stb... és az ebből fakadó szorongásom/frusztrációm miatt máris pánikbeteg lehetek.... Persze vannak VALÓS pánikbetegség miatt kezelt személyek, akik előtt emelem a kalapom, és tényleg kezelésre szorulnak... De ennek eldöntése nem egy laikus feladata, hanem egy orvosé barátocskám.
Szóval éljél csak a liberális eszméid által felépített fordított álomvilágodban, én/meg még egy jó páran ebből nem kérünk kis barátom.
MrX84 2018.02.07 08:46:42
@she_wolf: Nem, nem veszünk össze, sok posztodat olvastam, egy korrekt, tájékozott ember benyomását kelted. DE. Ez a blog régóta nem a magyar egészségügyről szól, a szó építő jellegű
értelmében. Sokkal inkább pár ficsúr anonim fikázódásáról. Jelen esetben feltehetőleg rosszul tanul a gyerek, nem tetszik az iskola, hát rúgjunk bele valakibe. A legközelebb az orvos van, rugdossuk azt. Ébredjünk már fel! Vajon miért van az, hogy a fiatalkorúak jelentős hányada alkoholizál, drogozik, 18 éves kor alatt gyermeket szül (!). Ezek tények. Azért, mert egy liberális, mindenkinek mindent szabad, nulla tisztelet világban élünk. Ez jóra nem vezet...
Köszönet nektek egészségügyi dolgozók, diszpécserek, mentősök, orvosok, ápolok! Köszönöm a gyors, szakszerű beavatkozást, hogy nem hagytatok magunkra 1 percre sem, a türelmeteket és a megnyugtató mosolyotokat! Tisztelt Praxis!   Face-n láttam, gondolom ilyent IS be kellene…..
Csak azt kívántam megtudni, hogy ma, Magyarországon mi kell azon túlmenően, hogy valaki a fájdalomtól üvöltve közli, hogy nem tud mozdulni, és egyedül van egy 7 hónapos babával, hogy mégis kihúzza magát az ügyelet. Kedves Embertársaim, Lassan kettő hete történt meg az alábbi kis esemény velünk, így…..
Nem dicshimnuszt akarok írni, csak annyit, hogy egy jól működő rendszerben, szakmai és emberi szempontból is a betegek gyógyulásán fáradozó orvos-ápoló team kezében sikerült kilábalnom a betegségemből. Kedves Praxisblog!   Alkalmanként olvasom a beküldött történeteket,…..
MrX84 2017.08.03 18:41:09
@Diorella Queen: Kedvesem, inkább állj ki az út szélére, és pippants le valakit, hogy legyen
már valami meleg a gyomrodban. Ahelyett, hogy itt írogatsz....
Az egészben az volt a legborzasztóbb, rá sem jöttek, mi a bajom, mi okozza a borzalmas fájdalmat. Segíteni pedig végképp nem tudtak. Tisztelt Praxis!   Az én kálváriám az egészségüggyel közel fél évig tartott. Az egészben az volt a legborzasztóbb, rá sem jöttek, mi a bajom, mi okozza a borzalmas…..
Az egészben az a legszebb, hogy soha egy slukk cigarettát nem szívtam el egész életemben, és nem is tervezem már. Tisztelt Praxis!   Biztosan rengeteg hasonló bunkó orvosról kaptatok már levelet, én csak az elmúlt másfél évben követem a blogot, most pedig eljött az idő, hogy a saját…..
MrX84 2017.04.20 23:35:37
@kisvirag78: Figyelj, ezt nem kell jelenteni, mivel trivialis, hogy MINDEN ACE gátló okozhat köhögést, BRADIKININ felszaporodás miatt. (A renin angiotenzin útvonal blokkolása kapcsán melléktermékként bradikinin szaporodik fel) Ez köhögést okoz.Ez kb olyan lenne jelenteni, mintha eső után felhívnád a CIA-t hogy sok a csigabiga az árokparton, meg szivárványt is látsz. Na puszi.
MrX84 2017.04.22 12:09:57
MrX84 2017.04.23 17:09:58
@fekete macska a fűben: ha én X falu háziorvosa vagyok, akkor aki X faluban él, annak köteles vagyok elfogadni a kártyáját, ha a területi ellátási kötelezettségem, azaz a körzethatár falutáblától tábláig tart. Ellenben a szomszéd faluból már elküldhetek bárkit, aki nem szimpatikus.
A Szent Imre Kórház minden tekintetben kimagasló helyet foglal el az egészségügyi intézmények között nem csak hazai, de európai léptékek között is. Olvasva a praxis.blog.hu-n a megannyi felháborodott hangvételű bejegyzést, különös tekintettel a - Szent Imre, a “gyilkos…..
Jelenlegi tüneteim: nyirokcsomó duzzanat és fájdalom, nyelvdagadás, minden izmom és ízületem fáj, erős nyomás a tarkómban, rángatózás, remegés, izzadás, egyensúlyzavar, arcideggyulladás. Tisztelt Praxis!   Megszerezném osztani, hogy mi is történt velem 2 éven keresztül hátha segíthetek ezzel…..
MrX84 2017.03.14 06:48:12
@Fergio: eddig sem azért válaszoltam, mert felkértél rá, nyugodt lehetsz. Te egyfajta klinikai ló vagy, amin kísérletezni szoktak, illetve betegségeket bemutatni. Ha a poszter minden meglapozottság nélkül vádaskodik, az olvasónak is van joga megalapozott kritikát megfogalmazni. Vagy úgy gondolod faszfejke, hogy a Te ítélőszékeden ügyvéd nem ülhet? Te szerencsétlen... :)
MrX84 2017.03.14 15:01:42
@pattogatottuborka: elgurult a gyógyszered Kedveském? Szögleteset írunk neked, azt hátha be bírod venni. Én jól szórakozok rajtatok, így tovább!
MrX84 2017.04.02 12:18:09
Az ápolók undorítóak, hanyagok, lusták, lógással fecsérlik a drága idejüket, az orvosok zöme pénzéhes, nincs beteg és hozzátartozó felé menő korrekt infóáramlás. Tisztelt Praxis Blog! Dr. Keszthelyi Gyula mentősökkel kapcsolatos megdöbbentő története adott apropót, hogy megosszam Önökkel azt,…..
MrX84 2017.03.27 19:22:10
@MrX84: Csak azt nem tudom, hogy ha mindenki ekkora szar a magyar egészségügyben, akkor az olyan "drágalátos nagyigényű", gyógyulni vágyó betegek, mint ez a poszter, miért nem mennek el külföldre a kitelepült magyar orvosok után, és miért azokat baszogatják, akik részint hazaszeretetből, részint azért mert magyarnak születtek, és akként is akarnak meghalni, itt maradtak ebben az országban dolgozni.
Tudjátok, van az a mondás, hogy AHONNAN ESZÜNK, ODA NEM SZARUNK. Ugye ismerős?
Idézek: "Sajnos később is igénybe kell vegyük a rothadó magyar egészségügy miskolci "szolgáltatásait" - az élet már csak ilyen - és attól félek, ha nevesíteném a benne szereplő személyeket, akkor a helyzet még rosszabb lenne rám nézve."
Ez a váltig erkölcsös delikvens ezt a mondást nem ismeri, csakhogy ezzel a pár sorral saját magát köpi szembe...
MrX84 2017.03.27 21:15:01
@_panni_: na igen.
MrX84 2017.03.27 21:21:27
@_panni_: és becsületedre legyen mondva, végigjártad. Emelt fővel. Nem rinyáltál, nyafogtál, hanem csináltad. Ilyen ez. Svájcban is megeshet a dolog jól is, meg rosszul is. Csak hozzáállás kérdése, A BETEG RÉSZÉRŐL IS! Respect.
Jómagam 2016. december elsején kaptam a második infarktusomat, és engem orvosként a helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második infarktusom. FELISMEREM. EKG pozitív volt. Betegem 2017. március 17-én délelőtt epilepsziás nagyrohamot produkált. Édesapja azonnal mentőt hívott.…..
MrX84 2017.03.24 21:42:45
@MrX84: Természtesen azzal EGYETÉRTEK, hogy helyszínen hagyni mellkasi fájdalmat jelző beteget, több mint MARHASÁG. Józan ésszel belátható, hogy be kellett volna vinni.
Pusztán a pontosság kedvéért jegyeztem meg a fentieket.
MrX84 2017.03.26 12:50:51
@marand22: nem ketlem a valaszod helyességét, de: PCI centrumok sokszor ennel égbekialtobb eltresekkel sem vesznek meg betegeket. TTEKGn amilyen minosegu az néha, ennyi lehet nem is latszódna. A betegnek Hyperakut T hullámai sem voltak, legalabbis az EKGn nincsenek, pedig gyakran ez az alső jel, a fulladásos T.
MrX84 2017.03.26 12:52:29
@MrX84: Az állításom ettől még fenntartom, azaz ezen az EKGn blikkre STEMI-t diagnosztizálni nem lehet, ezert kell a troponin.
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
MrX84 2017.03.11 20:44:00
@varisztor: ez nem így megy hogy vizsgálják meg gyorsan... Remélem, hogy ha egyszer netalán infarktusod lesz (na az ám tud fàjni drága barátom) akkor előtted megvizsgalnak pár 160 as vérnyomást.. Úgy töviről hegyére. Hátha utána nem írsz ennyi faszsagot.
MrX84 2017.03.11 21:00:12
Hogyan bízzon meg az ember azokban, akiktől az élete függ, ha ők visszaélnek a bizalommal? És mit tegyen az, akinek nincs orvos a családjában és nem tud tanácsot, segítséget kérni tőle? Tisztelt Praxis!   A lányom révén érintett vagyok az egészségügyben, hiszen ő háziorvosi praxist visz…..
A megfelelő lépéseket azonnal megtettem, de elfogadhatóan hogy egy kiszolgáltatott embert ilyen módon meg lehet alázni. Tisztelt Praxis.    Elöljáróban le szeretném írni, hogy 25 éve dolgozom az egészségügyben, kétkedve olvastam eddig a sok rémtörténetet orvosokról,…..
Praxis Megloptak a kórházban 2017.01.26 06:29:16
Végül aláírtam a papírt, és jobb ötlet híján távoztam a kórházból - a körülbelül 70 ezer forintot érő telefonom és 17000 forintom nélkül.  Jó estét, sziasztok!   Végső elkeseredésemben, és abban a tudatban, jobb lesz, ha ezt kiírom magamból, muszáj volt hozzátok fordulnom. Az emberi pofátlanság…..
Hogy lehet az hogy ez a srácot egyszer kirúgják, egy év eltelik és megint ott dolgozik,emberekhez küldik ki "menteni". Kedves Praxisblog!   2015-ben tavasszal megjelent egy cikkük amely mai napig fellelhető,vissza olvasható amiben egy sajnálatos történet szól egy miskolci…..
Ugyanakkor az én ott tartózkodásom, megvárakoztatásom ideje alatt a Johnson&Johnson egyik ügynöke 2x20 percet vett el az időpontra érkezett betegek idejéből. Tisztelt Praxis!   Bevezetés:   2016.03. hóban háziorvosi beutalóval két hónapi gerincfájdalmi panaszokkal elmentem egy Bp. közeli…..
Praxis Van, hogy a beteg a bunkó 2016.09.22 05:39:56
Kérdem én: Hogy veszi a bátorságot egy 478. senkiházi tetű, hogy azt a dolgozót ócsárolja, aki az ö hozzátartozója alól a szart pucolja a nővérekkel és a mentősökkel egyetemben? Kedves blogtulajdonos!   Azert irok most mert egy olyan esetnek voltam szem- es fultanuja az egyik budapesti…..