Regisztráció Blogot indítok
Adatok
:{) MIKI (}:

0 bejegyzést írt és 643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Z Nation tényleg annyira szar, hogy az már valahol jó" - ezt még Sixx írta tavaly szeptemberben, amikor megjelent az Asylum (igen, akik a Sharknadót is csinálták) első sajátgyártású tévésorozata a Z Nation. Már a címből is lehet sejteni, hogy ez megint egy zombis sorozat, abból…..
Tudtad, hogy valójában nem Thorin ölte meg a koboldok vezérét? És azt, hogy az öt sereg csatájában a tündék, a törpök és az emberek ellenfelei nem a koboldok és sasok, hanem a koboldok és a farkasok (vargok, kinek hogy tetszik) voltak? És azt, hogy Bilbó egészen pontosan 50 éves…..
:{) MIKI (}: 2015.01.27 18:26:33
@Negyven: Előbb láttam a filmeket, utána olvastam a könyveket. Mindkettő a kedvenceim a fantasy műfajon belül (filmek és könyvek között) Van valami probléma ezzel? Kultúrsznob...
Az idei év talán még durvább lesz minden eddiginél. Beizzítják a nagy stúdiók végre a kurrensgen címeiket, az indie alkotók sorra villantanak. Első körben lássuk mely open world játékokra lesz érdemes odafigyelni ebben az évben! Grand Theft Auto 5 Fejlesztő: Rockstar…..
Jelentkezzen az, akinek semmit nem mond Robert Louis Stevenson Kincses sziget című ifjúsági regénye! Ugye, hogy nem sokan vannak, és ezzel nemcsak mi, magyarok, hanem az egész világ így van, köztük az amerikaiakkal. Michael Bay sztárrendező-producer pont ezért szedett össze egy…..
:{) MIKI (}: 2015.01.09 21:17:08
@mindent látó szem: A Trónok harcát is ezzel próbálták promozni, de végül maradt mellette az az érv, hogy egy kurva jó fantasy világban játszódik és tele van jó karakterekkel.
:{) MIKI (}: 2015.01.09 21:18:54
@igaz_ember: Hallod, szégyellhetnéd magadat, hogy a Vikingek és a vacak szó egy mondatban szerepel nálad. Bőven nem abban a kategóriában van. (és egyik sorozat sem tökéletes, huuu micsoda infó!!)
Sziasztok! Éppen a kövi kritikám alanyához kerestem képeket mikor is belebotlottam egy hírbe. Egy olyan hírbe aminek az elolvasása után a szívem majdhogynem megállt:FOLYTATÁST KAP MINDEN IDŐK LEGROSSZABB MAGYAR FILMJE AZ ÁLOM.NET! Reakció:   Tudjátok ez az a film…..
:{) MIKI (}: 2014.12.03 06:47:03
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
Szegasztok! Az előző hírt töröltem, mivel úgy nézz ki, hogy kacsa volt. Sajnos van ilyen, olyan, mint a tömeghipnózis: valaki elkezdni, mindenki belemegy! :/ A poszt címére kitérve viszont az alábbit kell érteni: Magyarországon már 95%-ban nincs anime dvd a Miyazaki/Ghibli filmeket…..
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
:{) MIKI (}: 2014.08.07 22:53:01
@gizmo26: megmosolyogtató a primitív hozzászállásod.
:{) MIKI (}: 2014.08.07 22:57:56
@Szar Jankó: Csak az a baj, hogy a szocializmus alatt kitermelődött egy nagyon korrupt politikai elit. Ilyen szintű korruptságot az északi (lásd finnek, svédek) országokban nincsen.
:{) MIKI (}: 2014.08.07 22:58:39
@sárospataki lány: Mert nem érted, amit ír?
Nagy kedvelője vagyok az Avatar rajzfilmsorozatnak és épp a napokban olvastam egy cikket arról, hogy milyen elképesztő nézettségi számokat hoz a széria folytatása, a Korra legendája. Mindezek mellett, nem egészen egy hete jött ki a League of Legends új cinematic videója, „pusztán…..
Sziasztok! Miközben gőzerővel készül az új videóm belebotlottam a készülő új Tini Nindzsa Teknőcök film legújabb előzetesébe ami már kicsit komolyabb betekintést enged a hamarosan mozikba kerülő filmbe. Na de amit láttam....       Nem kívánom elvenni Sorterék…..
Szegasztok! Jó hírem van: hivatalosan is vége a vizsgaidőszakomnak! Ez azt jelenti, hogy visszatértem, s egyből egy klasszikus animéről fogok beszélni nektek, ami nem más, mint a Cowboy Bebop! Jó szórakozást! ;)    ..
:{) MIKI (}: 2014.06.22 12:44:21
@Palacsintaxx: +1, szinte ez az egyetlen animációs film, ami talán sokkal jobb, mint a sorozat.
Sziasztok! Nyár! Balaton,Vakáció,Strand,Forróság,Buli A Haverokkal stb....... Ugyanakkor ez azt is jelenti hogy jönnek a nyári szezonos animék,lássunk is belőle néhányat.     Bakumatsu Rock -Stúdió: Studio Deen -Rendező: Kawasaki Itsuro Újabb Deen-es bishounen agymenés…..
:{) MIKI (}: 2014.06.07 13:30:58
@xxroland23: Hát az inkább egy Zilla sorozat volt, de sokkal jobb kaiju anyag lett belőle, mint a 98-as filmből.
Meg volt egy Hanna-Barbera-s is, de arról el is akarok feledkezni. :D

Miért lenne ugyanaz? Godzilla japán termék, egy szimbólum, szerintem tisztelettel és szeretettel kezelnék az anyagot.
Nem, nem felejtettük el, csak egy kicsit (khm...) elhalasztottuk. De a lényeg, hogy elkészült a harmadik rész bemutatója is!  ..
Sziasztok! Nos tehát itt az alkalom hogy a 20 kedvenc filmem után most megosszam veletek azon filmek listáját amikre a ma napg rágondolva felteszem a kérdést hogy hogy tudtam ezt a szart megnézni! Kezdjünk is neki! 20.Helyezett-Hófehér és a Vadász Hogy mi a baj ezzel a filmmel?…..
:{) MIKI (}: 2014.03.13 22:24:53
@Palacsintaxx: Még így is jobbak a törpök karakterei, mint a könyvben.
Plusz nem csináltak a törp fajból viccet. Imádom a törpöket, a fantasy műfajon belül ők a kedvenceim, rengeteg plusz infót olvastam róluk, hogy egyes szerzők mégis milyen gondolat menet után adtak többet és többet hozzájuk. Az már más kérdés, hogy ezek a karakterek kissé "lazábbak" az első részben.
:{) MIKI (}: 2014.03.13 22:26:15
@kastor: Gyere ide, hagy öleljelek meg komám.
:{) MIKI (}: 2014.03.16 22:34:36
@Palacsintaxx:
Attól, hogy hosszabb útra indultak és nem vettek fel vastag harci páncélzatot, attól még törpösök maradtak és jól bemutatják, hogy milyen társadalmi rétegek vannak náluk. A fegyvereknél meg leszakadt az állam. Bár mondjuk az nem ér, hogy a többségük nemesi vérből származik.
Majd nézd meg a Witcher 2 videójátékot, ott sincsenek ilyen nagy páncélzattal rendelkező törpök és az egy sokkal "valóságosabb" fantasy világban játszódik.
Szegasztok! Ma ismét Tomlion tért be hozzánk, hogy elmesélje nektek a számára 10 legkedvesebb pillanatát a One Piece szériából! Jó szórakozást, s ne felejtsétek: harmadik nyereményjátékunk még mindig tart! ;) " Best of: One Piece   Egy kis előszó: Köszöntök mindenkit…..
Sziasztok! Mivel eme bejegyzésem a 300.-ik ezért arra gondoltam hogy a frissen alakult movie review blokkban bemutatom nektek a TOP 20 kedvenc filmem listáját. Azoknak a filmeknek a listája ez amiket akárhányadszorra is nézek meg sose tudom megunni őket. Lássunk neki! 20.Helyezett:…..
Szegasztok! Még tavaly december utolsó hetében néztük meg Wangood-al a Hobbit 2 Smaug Pusztasága című filmet, s gondoltam, hogy megírom róla rövid gondolataimat, amíg még erősen él bennem a film. Ezzel együtt pedig el is indítom blogunk új rovatát, a "Movie Kritika" rovatot,…..
:{) MIKI (}: 2014.01.11 18:15:17
"I am fire, i am death."
sideeffectofliving.files.wordpress.com/2013/12/smaug1.jpg

Eközben néha én is kicsit "unatkoztam", de ilyenkor meg a gyönyörű díszleteket, kellékeket, kosztümöket meg a profin kidolgozott CGI-t nézegettem.
Sziasztok! Sziasztok! Elnézést a késői írásért, de én is csak most értesültem erről a hírről! Tehát a hír az, hogy 2014.Január 31.-én végleg megszűnik az Animax. Őszintén szólva nem csodálkozom rajta, hogy megszűnik, amilyen igénytelen és fos műsorok mentek rajta…..
:{) MIKI (}: 2013.12.09 10:54:10
@Palacsintaxx: nem minden animációs film mese és vannak élőszereplős mesék is. Gyerekeknek készültek, de jó néhányat a felnőttek is tudják élvezni.
Know your shit.
Szegasztok! Boldog Karácsonyt kíván az AMP mindenkinek! ;) Kellemes ünnepeket! ;)..
:{) MIKI (}: 2013.12.25 22:41:20
Szegasztok! Elnézést, amiért sokáig nem voltam, de ugye vizsgák, zh-k, suli ect. ;) Viszont most megosztom véleményemet a 2013-as japán manga eladásokról, melyekhez évről évre egyre csalódottabban állok hozzá. Ugyanis egyre jobban beigazolódik az az elméletem, miszerint az…..
:{) MIKI (}: 2013.12.06 22:36:42
Sziasztok! Bocsi hogy mostanában nem volt írva semmi de egyrészt Mangekyo-val belekeztünk egy nagy projektbe és a gépemet is újra kellet rakni (esküszöm nem töltök le többet olyan helyről zenét amiről életemben először hallok). A Mai alanyomról ugyan Peter már írt egy…..
:{) MIKI (}: 2013.11.29 00:03:27
Szegasztok! Mint tudjátok a youtube felvásárlása óta a Google minden tőle telhetőt megtesz, hogy tönkretegye eme videómegosztó oldalt, s most már végleg túlfeszítették azt a határt, amin már tényleg nem lett volna szabad túllépniük! De jobb, ha inkább FreddyD beszél most…..
:{) MIKI (}: 2013.11.10 18:39:54
Sziasztok! Javában készül az új videó és ha minden jól megy nagyon "szellemes" lesz a végeredmény de hogy addig is legyen mit olvasnotok most bepótolok egy régi elmaradást. Már kérték egy páran hogy írjunk róla elvégre ez egy legendás műnek számít és még ma is sok…..