Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perko2

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dicséretes dolog, hogy Magyarországon díjazzák azokat a fiatal, sikeres vállalkozókat, akik a maguk területén kiemelkedő teljesítményt érnek el, és ezáltal példát statuálhatnak eljövendő fiatal vállalkozók számára, hogy miszerint így kell ezt csinálni gyerekek. Azt már…..
A helyzet viszonylag világos: Orbán és aggasztóan átláthatatlan, de bizonyosan nemcsak transzparens módon beazonosítható politikusokból álló köre Moszkvában meglépte azt, amit a nemzeti érzelmű, zöld érzelmű, józan gondolkodású ember legrosszabb rémálmában sem mert…..
Üzenőfüzet Az utód 2013.08.15 12:08:26
Tényleg rosszul eshetett Lázárnak a Csányi-féle szűkkörű sajtóbeszélgetés. Nem is az, amit mondott a bankvezér, hanem az a szűkölő kacaj, amit a meghívott újságírók hallattak a trafikos utalás után. Tudom, sokan eljátszottak már a gondolattal: mi lesz a Viktor nélküli…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
A Magyar Köztársaság Kormánya az elmúlt pár napban annyi, de annyi témát adott, hogy szinte lehetetlen végigvenni őket. Kedden még úgy tűnt, hogy ha itt megint "forradalom" lesz, akkor azt közgazdászok fogják majd kirobbantani (ez lenne az első ilyen a…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
perko2 2010.11.24 17:30:31
@dimitrij: Kényszerítik? nagyon finom vagy.
ZSAROLJÁK
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
perko2 2010.02.05 18:00:46
@sorhajóhadnagy: Majd vesz egy CD-t Svájcból, oszt meg van oldva a költségvetési hiány :D
Otthoni fortélyok GPS-es bugyi 2010.02.01 08:00:00
Pénteken, a folyamatos havazást látva, a nagy hó miatti szobafogságra felkészülve előrelátóan beújítottam az aktuális Cosmo-t.  Hétvégén szépen bevackoltam magam a TV elé egy jó forró csokival és a frissen szerzett női magazinommal. Egyből megakadt a tekintetem egy…..
sok külső ajak piercing UV fényben...
perko2 2010.01.30 20:20:52
@maxt: pinapatina
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Szociológiai karakterükben, retorikájukban és a keleti Nagy Medvéhez fűződő viszonyukban is megegyeznek. A Jobbik szociológiai karakterét hasonlítom össze a bolsevik típusú kommunista pártokéval.   A Jobbik és a bolsevik típusú pártok közös szociológiai jellemzői: 1.…..
Pilu Gazdagok és szépek 2009.02.22 11:11:00
 A „gazdagok és szépek” magyar interpretációjával alapvetően semmi probléma nincs, hiszen az embernek a bankszámláján szereplő nulláktól függetlenül is szíve joga néha összehányni a budit néhány tucat mojitotól bepöccenve. Azzal sincs baj, ha ezt hatszázezer…..
perko2 2009.02.22 15:18:26
@csongorbela: nekem ez tetszik.
perko2 2009.02.22 15:21:54
@gagauzz kalauzz: Ne szomorkodj, jövőre már a Dr. Morvai Krisztina fogja ropni a nyitótáncot.
Olvasom Tóta W. kolléga legújabb, Tégy a gyűlölet ellen című eposzát. Kis fáziskéséssel jutottam hozzá sajnos, jó lett volna gyorsabban reagálni rá. Azt írja az Index vezérpublicistája: „Míg a jobboldal nemzettudatot vagy valami ilyesmit szokott számonkérni a…..