Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabo58

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Elkúrás Fidesz módra 2011.06.03 06:02:00
"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti…..
gabo58 2011.06.03 13:32:28
@mindig igazamva: igazad van teljesen egyet értek veled!! és a másik kérdésed is a szívemből jött ki az az elme háborodott aki még mindig a lila ködben él , hogy az idő közi választásokon még mindig nyerni tudnak!!! Hát ennyi talpnyaló lenne?? az ő családját egyik intézkedés sem érinti ?? .... de , hogy ennyi kiválasztott legyen.... vagy olvasni nem tudnak.... vagy a szavazóbizottság számolni....
gabo58 2011.06.03 13:50:39
@lyesmith: na tudod mit , kívánom neked , hogy okádék kimosdatása helyett egy gyermek holtestét keljen kiszedned vízből egy autó alól egy összetört autóból....egy lakás tűzből . ahol a szülök is ott maradtak a gyomrod jár az idegtől.. ha van túl élő azért, hogy az meg is maradjon , én meg átképeznélek bonc orvosnak mi a véleményed abból is nagyon kevés van ....neked az úgy is közelebb áll mint egy rendvédelminek korházi ápolónak menni.... mindenkinek van sérelme szépen mindenki sorra jön talán össze kellene fogni .....
gabo58 2011.06.03 14:01:39
@d-evike: ezt így jó volt olvasni 20% !!! De kik azok ?? még az is nagyon sok ennyi ember jutott a mézes fazékhoz...
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
gabo58 2011.05.25 21:51:35
@Rókakígyó: jaja Győri Hittudományi Főiskola tanára februárban ajánlott fel egymillió forintot!! meg is érdemli remélem most mikor értesült erről a hírről nem győzz imádkozni....szerintem nincs az a katasztrófa amit a o.v tábora meg ne tudna magyarázni , nem baj ha széllel szembe hu.... és vissza jön a pofánkba azért az még jó ....szerintük.... !!!!! hát én is azt kérdezem meddig tűrjük még ezt az arcátlan pofátlan zsebembe kőnyékig turkáló bandát...én javaslok újra választást és jöhet a felelőségre vonás.....tisztelt fideszes banda lehet köpködni az is nagyon megy ....
gabo58 2011.05.25 22:06:33
@G. Wolf: igen én is ezt mondom ... ki is az a titokzatos orosz vevő lehet nem is orosz??? ha nekem 20% van na ne már , hogy hagyom .. és ezt el lehet játszani az oroszokkal hahahaha és csak annyi a CSAP amit bármikor el lehet zárni az bizony náluk van...amit már meg is tettek párszor..
gabo58 2011.05.25 22:29:00
@jozicsenko: nem tarom magam ballib -nek de valószínű te nem ebben az országban élsz .. ha nem vetted volna észre egy világválságon vagyunk túl !! úgy ahogy ... ha ébren vagy minek álmodsz.. szennyese , én azt hiszem bőven van itt jobbról balról nem mutogatni kéne hanem összefogni és végre haladni
nem a múlton kell rágódni hanem a jelenbe olyan döntéseket hozni ami jó az országnak és az embereknek, és nem csak egy körnek !!
én is jelzem neked nem erre kapott szavazatott o.v. és ezt te is pontosan tudod ....
A Fidesz váltig tagadta, hogy létezne ilyen. Nos Szombathelyen előkerült belőle néhány oldal. További oldalak a listából itt találhatóak. Tudjuk, hogy Orbán Viktor számára "... a politika mindig azt jelentette, hogy a mindennapi élet gondjaival küszködő honfitársainkat…..
Tudósítás a vidéki Magyarországról A Reakció száguldó riportereként megállás nélkül igyekeztem első kézből begyűjteni a köz véleményét Gyurcsány Ferenc lemondásáról. Egy Budapesttől különböző városban tettem ezt meg. Sajnos elég felemás tapasztalatokkal.…..
Elhunyt Antal Imre, és a televíziós csatornák viszonylag gyorsan reagáltak. Az MTV-n és az RTL-en műsorváltozás lesz, mindkét csatornán az elhunyt művészre emlékeznek.Az MTV-n az Önök kérték helyett 20:10-kor látható az Antal Imre-emlékműsor. Ez egyébként egy korábbi…..
Előétel "Nachos" Hozzávalók: sós tortilla chips – a tepsi méretétől függően egy vagy két csomag 40-50 dkg reszelt cheddar sajt egy kis üveg jalapeno paprika Tálaláshoz: guacamole – avokádó krém tejföl babpüré Elkészítési mód: A sütőt előmelegítjük…..
A 6. hét versenyzői: Ágica Ágica 2004. január 2-án úgy döntött, feladja hétköznapi életét és beköltözik a Való Világ villájába. Azóta Magyarország egyik kedvenc médiaszemélyisége lett. Jelenleg…..
Az e heti csata első helyén Ördög Nóri és Szőke András osztozik, ők utazhatnak a marokkói gasztronómiai túrára. Gratulálunk nekik!   1. helyezettek: Ördög Nóra és Szőke András 2. helyezett: Horváth Éva 3. helyezett: Bárdosi Sándor 4. helyezett: Marsi Anikó..