Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pandoukht

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig azt hitted a hullámlovaglás csak a tengerek vagy az óceánok hullámain lehetséges, (mint a Jaws esetén Hawaiin), esetleg (a modern technikának köszönhetően) medencében, akkor, íme, egy kis újdonság. A világ közel száz folyóján kialakulhatnak óriáshullámok, melyek…..
Némileg váratlanul érheti az Anthrax-rajongókat a hír, hogy Joey Belladonna három év szünet után ismét visszatér a zenekarba. Azért csak némileg meglepő, mert az elmúlt hetekben többször is együtt látták az énekest Charlie Benante dobossal és Frank Bello basszusgitárossal,…..
Mint tudjátok, múlt péntek óta nem lehet belépés nélkül kommentezni a Blog.hu blogjain. Mivel ez egy sokakat érintő változás, a héten megpróbáljuk továbbkövetni a hatását.A kommentezési kedv visszaesése egyelőre nem jelentős, szombaton tíz, vasárnap viszont már csak két…..
pandoukht 2008.12.17 16:30:03
pandoukht 2008.12.17 16:50:12
Jorgos egy igen sajátos akciót átbaszást fedezett fel az Auchanban. A képen látható Wireless Console még véletlenül sem rokona a Nintendo Wii-jének, úgyhogy ne örüljenek, ennyivel nem ússzák meg a karácsonyt:A "Madaras Tesco" illetékesének a magyarázata szerint ez egy…..
Standupc jelentkezik ismét:Nem vagyok annyira járatos az orvosi dolgokban, sőt, nem is szültem még, de amennyire tudom, a terhességet három trimeszterre tagolják és ezt a magyarban is így hívják.Egy ezzel foglalkozó oldalon találtam a magzati fejlődés lebontását három…..
Judit és Gábor idén nyáron bejárták az El Camino északi útvonalát. Azt írták nekünk, hogy útjuk során a legboldogabb, legelégedettebb bocikkal, lovakkal, csacsikkal találkoztak, mi most ezekből szeretnénk bemutatni kettőt, a csálé szarvú bocit és a heverésző kiscsikót. ..