Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OverGround Magazin

51 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgetés, játék és inspiráció ismert, közéleti szereplőkkel. Minden alkalommal új Főhős a középpontban. Drámák, örömök, titkok és vágyak impró jelenetekben a Momentánnal. Vele, róla, neki, nektek. Június 13.-án Steiner Kristóffal a színpadon. ..
Először érkezik Budapestre a Foster The People (US), akiknek Pumped Up Kicks című slágerük a mai napig az indie-diszkók egyik elmaradhatatlan darabja. A srácok igen jeles nap érkeznek hozzánk, hiszen július negyedike a tengerentúlon irtó nagy ünnep. ..
Strandolni jó dolog, király dolog a vízparton egy koktéllal vagy egy jó sörrel feküdni a napon, szuper a lángos, a burger és még sorolhatnám mi jó egy strandon eltöltött napon. De miért is fasza egy strand, mitől lesz az olyan ahova mindenképp el kell menj, most kicsit ezt fejtegetjük. ..
A Blaháról nem a jó emlékek jutnak ez ember eszébe először, pedig gondoljunk csak bele, a Corvin áruház sok jó dolgot rejt, ott a Müszi a jó programjaival, vagy a tetőn az esti hűsölések, a szuper lángos, és most a sorba csatlakozott a TYPO is...
Indítsd velünk a nyarat, szabadtéren a csillagok alatt! VIBE Open Air egy mesébeillő új helyszínen, a Kopaszi gáton. MIAMI ITT ÉS MOST!..
Kemény Zsófi, akit általában slamről,és az irásairól ismerhetünk, most előjött egy nagyon hiánypótló dologgal. Rap dalokat írt, érted rap dalokat?! Méghozzá nem is akár milyet, szexizmus ellenes, kormány ellenes, önirónikus dalok vannak a kis korongon. Csekkoljátok! ..
Pár hónapos kihagyás után a !szkafander csapata a Művelődési Szinten – avagy Müsziben - tartott egy igencsak emlékezetes teltházas bulit április végén, és persze folytatják a nagymenetet: szombaton, május 27-én az A38-on találkozhatunk velük...
Srácok, lányok mindig van az a pasi vagy csajszi aki az első randin annyira félrenyúl a helyszín választásnál, hogy az már nem egy bocsánatos bűn lesz, mint egy rossz bor választás (azt is csak nehezen bocsájtom meg - a szerk.), hanem egy teljesen gáz, vagy egy giccses randi. Felsorolok nektek pár…..
Az idén bemutatott második Trainspotting film után fokozódik a hihetetlen dolgok tárháza: első albumuk megjelenése és virtuális eltűnésük után 22 évvel elkészült a cipőbámulós műfaj úttörőinek számító angol Slowdive zenekar negyedik önálló albuma...
2017. június 30-án, pénteken este hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a tíznapos Budapest Pride Fesztivál. A változatos kulturális és közösségépítő programokat kínáló hét és tetőpontja, a Budapest Pride Felvonulás 2017. július 8-án, szombat délután a szabadságról szól majd...
Április 22-én leigázzuk az éjszakát és megszállás alá vesszük a VIBE legújabb birtokát, a KASINO-t.Visszatér az élvezet, előkerül ami elveszett! Parancsszóra jönnek a legkeményebb ütemek, míg a legszexibb táncosok izzadva védik a táncteret. Ez most más lesz, mint a többi. Itt nincsenek vesztesek,…..
A !szkafander mindig is egy elég rendhagyó partyszervező csapat volt, ezért most is egy olyan helyszínen tartja meg a come-back buliját, ahol még nem volt melegparty, a Müsziben. Mixpremier itt a magazinon! ..
Magas-alacsony, izmos-macis, szőrös-szőrtelen. Mindenkinek más és más az ízlése, ha az „ideális pasiról” van szó, azonban a heterókkal ellentétben mi, melegek sokkal több, általunk kreált kategóriából válogathatunk. Ez, egyfelől érdekes és izgalmas része a meleg-világnak, hiszen pont azt a…..
A legtöbbünk Budapestre a nagy márkák,  a nagy bulik és a nagy Ő-k miatt jön, költözik fel. Legtöbben a nagy ő keresése közben találkoznak, sok kis ő-vel is. Bulik, együttlétek, randik és szörnyű másnapok váltják egymást. Mindennek megvan a maga varázsa, de mi van akkor ha megtaláltuk a nagy ő-t?!…..
Április 1-én minden gát átszakad és felülünk a pop-hullámvasútra! VIBE az IMPOSTORBANBerlini körutunk során az is feltűnt nekünk, hogy nem csak a techno, de a pop is nagyon jó hagyományokat ápol. Nem sokat haboztunk a döntéssel, hogy meghívjuk első külföldi fellépőnket, Berlin egyik lehíresebb…..
Kell egy friss tavaszi fotófesztivál Budapesten! Magyarország méltán büszke fotós múltjára és jelenére, érdemes a jövő felé is tekinteni. Célunk, hogy a 2017. február 28. – április 30. között zajló rendezvénysorozat, a Budapest FotóFesztivál ideje alatt a főváros pezsgő fotográfiai központtá,…..
Betty a csúnya lány, Guberálós Maria, Vad Angyal, botorkáló Eszmeralda. Ugye emlékeztek még? Megtörténik a lehetetlen: a legmenőbb POP slágerek mellett, ezen az estén a szappanoperáké a főszerep. A kivetítőn trónbitorló rokonok, átkozott haszonlesők, hajtépés és temperamentumos pofonok...
Tom Daley angol olimpikon/celeb YouTube csatornája telis-tele van jobbnál jobb gyakorlatokkal, van benne has, hát, kar, fenék, mindenféle testrész edzésére szolgáló videó. Az edzést pedig hamarosan el kell kezdeni, és ki kell lépni a téli lustaságból, ha formás idomokat szeretnénk a nyár…..
2017 egyik legjobban várt filmje a Szépség és a Szörnyeteg a Walt Disney mesefilmjének újraalkotása. A történet a Disney egyik leghíresebb meséje, melyben az elátkozott herceg szörnyként él egy kastélyban, míg rá nem talál az igaz szerelemre. Egy nagyon aranyos történet, ami arra tanítja a…..
Nemrég sétálgatva a József körúton belebotlottam a REDS Férfi Gyorsfodrászatba. A hely azt ígéri hogy időpont nélkül, kiszolgálnak a lehető leggyorsabban és mindemellett igényesen. Gondoltam a következő hajvágásom alkalmával idejövök. Meg is történt...
Ilyen is régen volt, queer parti lesz Budán! Az idő homályába vész, amikor egy farsangi buli alkalmából a Citadellán gyűlt össze a budapesti meleg közösség. A meleg partik valahogy a polgáribb Pesten találták meg helyüket, a kicsivel nemesebb Budán nem alakultak ki bulihelyszínek. Ezt a "szokást"…..
A múlt heti VIBE buli előtt sikerült elkapnunk pár szóra a mindig aktív Steiner Kristófot, és szerencsére tudtunk pár szót váltani arról, mit is jelent neki az ha itthon van, illetve hogy hogyan is jött a Food Truck ötlete a vegánsághoz, mint ideológiához. ..
A tavaly februárban alakult homo house kommandó évadnyitó bulija szombaton lesz a Corvin Bárban, ráhangolódásként elküldték a legfrissebb mixüket, ami itt, az OverGround oldalán debütál...
  Reményteljes várakozás előzte meg a 2016 tavaszán,a Diomedea stúdió gondozásában napvilágra került Mayoiga - The Lost Village című anime sorozatot. Mari Okada mangájának felhasználásával Mizushima Tsutomu - Shirobako, Another, Prison School - rendezésében készült. Műfaját tekintve társadalmi…..
████ OMOH████ HOMO HOUSE COMMANDO████ FOR QUEERDOS + TECHNOSEXUALS ████ DJs: OMOH SQUAD ████ ENTRY THROUGH CORVIN CAFE████ BEJÁRAT A CORVIN CAFÉN ÁT████ 1000 FT < 0.00 > 1500 FT████ BUNKER UP ABOVE████ SMOKING AND KISSING BALCONY Tumbler itt! Facebook event pedig itt!..