Regisztráció Blogot indítok
Adatok
én, a robot

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékagy Tűsarokban rollerezni 2008.10.31 12:25:00
A Kopaszi gáton gyereklegeltető apukák egyszer csak felkapták a fejüket. Elsöpört mellettük két roller. Miniszoknyás csajok húztak végig a sétányon meggyőző sebességgel, és tűsarkú cipős lábukat még csak meg sem mozdították. A meglepetéstől felindulva hirtelen…..
Az EU hazavágja a szép ipodokat – adta hírül az Appleblog a minap. Mindig érdeklődve olvasom azokat a cikkeket, bejegyzéseket, amelyek Brüsszel gaztetteiről szólnak. Lássuk, miről is van szó ebben az esetben.   Az Európai Parlament és a Tanács az…..
Takarítgat az ember a postafiókjában, dobálja ki az ezer éve ott porosodó spameket szuperfontos leveleket, azán ilyeneket talál. Valószínűleg elég régi, de annyi baj legyen, mostanában angolos vicc úgysem nagyon volt.-What's the difference between normal sex and anal sex?-???-Normal…..
Ömlenek a százmilliárdok az amerikai bankszektorba, miközben Európában is megjelentek a megmentésre szoruló bankok. Joggal merülhet fel a kérdés, miért kell megmenteni ezeket a bankokat. Nagyon sok pénzt kerestek, egyék meg amit főztek. Tapossuk sárba az öltönyös gazembereket! A…..
Egyszer nekünk is lerobbant a busz egy vizsgára menet, mégsem lett belőle hosszú távon gondolkodós sörözés. Mondjuk jobb is, mert csúnya bukás a sztori vége.       Hello!   Tudom, hogy nem lehet sikeres az, aki vonaton ismerkedik, de én egyszer megpróbáltam.…..
Újabb kedves olvasó tisztelt meg élménybeszámolójával. Tanulságos kis szösszenetek: érdemes leszûrni ezekből is a tapasztalatokat és a saját találkozásainknál alkalmazni ôket, mert az okos a más kárán tanul...Szakítás után néhány héttel első randi egy…..
én, a robot 2008.09.26 13:14:33
Sonja · sonjawhite.blogol.hu/ 2008.09.26. 12:49:19
Velem is ismerkedhetne valaki... :)


ok, lenyalhatom a csokit a szád széléről?:)
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
Már a kisvárosi seriffnél említettük őket, hogy csak tőlük félnek a cowboy kalapos rendcsinálok. Mert idegesítő emberek ezek, mindig ott fontoskodnak a kék széldzsekijükben. Elvileg szuper kiképzésen tanulják meg az álcázást, ehhez képest rögtön kiszúrod ahogy a retkes, kék…..
Egy kedves barátom, zenésztársam küldte nemrég az alábbi levelet, mivel személyesen is érintett az ügyben, és elolvasva a történetet nem volt kérdés, hogy megpróbálom én is segíteni a magam szűk lehetőségeivel a nyilvánosságra kerülését:Utólagos megjegyzés: elnézést…..
Jaj de boldog vagyok. A Geszti Péter (az ország legtöbbet szóviccelő kormánytanácsadója) titkos esküvőjének megünneplésére kiírt pályázatunk ugyanis a várható eredménnyel zárult: a mi embereink még Gesztinél is SOKKAL bénábbak. Ezt vártuk, hiszen blogunk egyetlen deklarált…..
A férfiak tényleg mindent megpróbálnak. A megcsaló fél megpróbálja menteni magát, de egy még nagyobb csapdába sétál bele, mert mi ez a közösségi baszós dolog, hogy itt mindenki tudja, és figyel és ellenőríz. Note: jó, valójában nem pér órája történt a dolog, hanem régi,…..
A Variety tette közzé a hírt, miszerint szeptember 15-én leáll a 24 hetedik évadának forgatása, és kéthetes kényszerszünetet iktatnak be Jack Bauer újabb iszonyú szar napjának forgatásában, mert a producerek elégedetlenek a forgatókönyvekkel. Howard Gordon, aki Joel Surnow…..
Jön vissza Hank Moody, emberek, ezt a trailert nem szabad kihagyni. Duchovny egy állat. ..
én, a robot 2008.09.05 16:00:51
 Mint már korábban finoman utaltunk rá, a tibetieket nem tartjuk jobb fejeknek a világ egyik népénél sem - kivéve talán a szlovákokat -, s azt sem gondoljuk, hogy a tibeti kultúra mélyebb, magasabb vagy akármilyenebb lenne mondjuk a nyugatinál. És azt se gondoljuk, hogy kis…..
én, a robot 2008.09.05 13:30:04
Figyelem, a bejegyzés tizennyolc éven felülieknek szóló részeket is tartalmaz, amely megzavarhatja az átlagosnál konzervatívabb olvasók nyugalmát!Tampon, betét? Azelőtt nem kellett ilyesmire költenem. Azért, mert a túlhajszoltság és a stressz miatt kialakult hormonális…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
 Az index híradása szerint a kormány azt tervezi, ezentúl azt is megbünteti, aki a nála lévő áruhoz tartozó számlát nem tudja felmutatni.Röhej. Igazi fekete humor.Elképzelem a jelenetet. Jó napot kívánok! Az APEH-től jöttem. Látom, itt az éjjel-nappali kisbolt előtt…..
"Hamarosan átéli a borzongó ámulatot a rejtély láttán ami a lélek legbelső mélyétől a legvégső határig terjed." - idézek egy klasszikust. Ez a rejtély az Orion forgatókönyvében rejtezik, melyet egyszerű halandóként nem érthetünk meg, jeleneteit nem rendezhetjük…..
én, a robot 2008.09.03 10:52:36
Mai posztunkban barátságból lesz szerelem, vagy legalábbis valami ehhez hasonló, amiben sok az utazás, a féltékenykedés és félrekúrás. De ki szopat kit? Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, egyszer-egyszer hozzá is szólok. Sőt meg is említettem már, hogy nekem is van egy…..
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
Tulajdonképpen hasznosak ám a forgalmi dugók, mert ilyenkor az embernek két kuplungolás közepette bőven akad ideje elmerengeni azon, hogy milyen okos vezetőink vannak Budapesten.Helyzetkép szombaton. Igyekszem átjutni a budai oldalra. Sajnos kompunk nincs, ezért hidat kell választanom. A…..
A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó…..
Az amerikai Demokrata Párt újdonsült elnökjelöltje, a real-life David Palmer (a 24 című sorozatban hívták így az első színesbőrű elnökjelöltet, később elnököt) úgy tűnik, nem nagyon foglalkozik azzal, hogy a nevezését hivatalosan bejelentő pártgyűlés közvetítésének…..