Regisztráció Blogot indítok
Adatok
user

59 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZÁMVIZSGÁLÓ BIZOTTSÁG   Kérjük, ha a társasház működésével kapcsolatos kérdésük, javaslatuk van, forduljanak hozzánk bizalommal, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minden esetben segíteni. Abban az esetben, ha a társasházban valamilyen azonnali beavatkozást, javítást…..
user 2011.02.08 15:13:54
@AlbP: Ok kösz, továbbra is érthetetlenül állok a dolog előtt de utánajárok valahogy.

Kösz
user 2011.02.09 18:22:12
@AlbP: Már egyeztettem vele időpontot. Nekem sem az a bajom, hogy alulfizetésem van, hanem hogy a hátralék az több, mint amit egész évben fizettem a megállapított általány alapján.
Megérkeztél kedvenc zenekarod koncertjére, de csak annyi pénzed van, amiből bátorra ihatod magad. Mit tehetsz? Jegyet veszel, vagy szittyózol egyet. Vagy... Vagy kipróbálod ezt az új jegyvásárlási lehetőséget. Egyszerű mint egy pohár sör: Kiválasztod a koncertet…..
Hallgass a nyelvedre felkiálltással promózik a Lay's! Jópofa, hála az égnek a facebookkal is kombinált oldalt hozott létre ehhez a Sodateam, ahol a kedvenc csipszedet szintén szerető emberekkel tudsz először virtuális, majd gondolom sokak reménye szerint fizikai kapcsolatba lépni, egy…..
Felhívás hölgyeknek: Ha érzel magadban elég bátorságot, jelentkezz a szépségversenyre te is! A fődíj 1.000.000 Ft! Felhívás uraknak: Rengeteg brutál jó nő egy helyen. Felhívás mindkét nem képviselőinek: A szépségverseny ide kattintva érhető el!..
Úgy tűnik a Szerencsejáték Rt végre kimerészkedik az internetre, és hála az égnek nem mesetörténetekkel traktálnak minket!A mobillal lottózást promótáló oldalt csináltak, és érdekes koncepciót választottak. Minden számhoz készítettek egy rövid videót, ami elmeséli a szám…..
Nos ismét jó hosszú hallgatás után bejelentkezem vala, újfent önző okkal.Május elsején indul kb korai béta stáduimban a miniblog szolgáltatásunk:http://zizz.huJegyezzétek, és majd próbáljátok ki. Most még nyilván nem lesz nagy durranás, de az egyelőre el nem árulható…..
Üdv néktek! Az újabb post oka, hogy 0,5-ik fázisban elérhető a www.bandland.hu oldal, ami a mi kezeink közt született és hal majd meg, remélhetőleg nagyon sok idő múlva egy távoli galaxisban. Mint fogjátok is látni még csak egy Alpha verzió, minimál funkcióval, és a egy erősen…..
Na sziasztok! Keresünk embert, úgyhogy bemásolom ide is az álláshirdetésünk szövegét. Jelentkezni a hr@sodateam.eu mailcímen tudtok.Íme, és good luck:A Soda Team csapatába keresünk tehetséges, ambiciózus és lelkes szoftverfejlesztőket Web alapú alkalmazásfejlesztéshez. A Soda…..
Onlinemarketing blog Technológia 2008.11.23 23:48:34
Hát kérem, technológiai ötpercünk következik. Volna itt két nagyon jó és hasznos írás, amit úgy gondolom, nekünk, marketingeseknek is el kell olvasni.Az első Szántó Gábor tollából billentyűzetéből származik, és nemes egyszerűséggel leírja, hogyan is kellene flash bannert…..
user - SEO, SEM blog Fuckin' idiots 2008.10.17 11:23:00
A SEO már csak annyira része az életemnek, amennyire egy internetes oldal elkészítésekor a projekt során józan ésszel végiggondolva dirket nem baszom el a dolgot. Egyszóval nem fektetek bele az amúgy sem soknál több energiát, és szakmai életem is úgy alakult, hogy a projekt…..
user - SEO, SEM blog Multifilter 2008.09.12 23:55:44
Sokáig csendben voltam, nem volt témám, meg időm, meg kedvem, meg. Most viszont van egy dolog, amiről szívesen értekezem.Dolgoztam korábban multinál, és most ügyfeleink között van multi, így ismerem őket valamennyire kívülről és belülről is. Belülről: Egy multinál alapvetően…..
user 2008.09.14 17:35:50
Viola 48 Fejlemények 2008.08.14 23:51:00
Kedves Lakótársak!Örömmel látom, hogy már fejlődik online közösségünk is, és tragikus gazdasági helyzetünk ellenére vidám pillanatoknak is részesei lehetünk. Komolyra fordítva a szót, holnap reggel kerül sor az új bankszámla nyitására, amit a közgyűlési határozatnak…..
user 2008.08.15 18:22:27
Hogy társasházunk kifosztásának érdekes oldalát is érintsük, rövid szemelvények a sajtóból:Népszabadság: http://nol.hu/budapest/cikk/503299/Népszabadság másik cikk: http://nol.hu/cikk/503193/RTL Hírek: http://www.rtlhirek.hu/cikk/208237Zoom.hu…..
Én tényleg nem értem.Valaki hozzáértő világosítson fel, hogy miért lehet még bannert eladni. Könyörgöm.Mik a tapasztalatok? Kattintanak rá az emberek? Hatékonyabb mint mondjuk egy jól pozícionált PR cikk, vagy PR blog bejegyzés, sms kampány?Mert hogy kurva drága, az biztos. De…..
user 2008.07.22 23:02:09
Azt hiszem nem árulok el vele nagy titkot, hogy minden vállalkozás úgy próbál írni magáról a neten, azt próbálja elhitetni a potenciális vásárlóival, hogy ő jobb, ő más, mint a többi.Kíváncsi lennék, hogy ha megkérdeznénk egyenként ilyen cégeket, hogy ők miért mások,…..
Először is elnézést, hogy ilyen sokáig csendben voltam, de éppen munkahelyváltás ténye forgott fent, és hát ugye ilyenkor az egyéb dolgok háttérbe húzódnak kicsit. Na de térjünk is rá a mai anyagra, nevezetesen arra, hogy beszarhatunk az erőlködéstől, akkor sem fogunk sokra…..
A Csillagok háborúja (oppardon, negyedik epizód) egyik legjobb jelenete, amikor Han Solo és Csubakka a Millenium Falconnal leszednek egy kisebb osztagnyi Tie Fightert. Ezt élhetjük át a The Kessel Runban, ami szép példája annak, hogy a príma megvalósítás (hangulatos zene és grafika)…..
Ön azt hiszi mindent tud az internetről? Hat nyelven betűzi, hogy User Experience? Nem lehet Önnek újat mutatni az internet világában? Ráadásul marketing guru is? Menjen el egy fókuszcsoportos kutatásra, és utána keseredjen el! Egy korábbi esetet juttatta eszembe a…..
A kirowski keresőmarketing üzletágának, az iProspect-nek a bővítéséhezKeresőmarketing munkatársatkeresünkAz iProspect Ha tisztában vagy vele, hogy a SEO rövidítés nem feltétlen a Szintetikus Motorolajé, és tudod, hogy mit érdemes keresni egy szövegben, akkor gyere a kirowskinak,…..
Gyakori frázis ez fórumokon és egyéb online közösségekben, és én szeretnék két példát mutatni, ami alátámasztja ezt az állítást. Persze gondolom a nálam tapasztaltabbak 40 olyat is tudnának mondani, ami miatt a Google az ellenség, de mindegy. Jöjjön akkor néhány info a…..
Nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot a Pannon, és a most megújult Vodafone készülékkeresője között.Kíváncsi vagyok a véleményetekre pro-kontra.Itt az enyém:Pannon pro: Kezdetektől nagy telefon képekNem RIA, így plug-in nélkül is használhatóPannon kontra:ha legördítem a…..
Rég nem írtam új postot, de gondoltam feleslegesen nem koptatom a számat, és megvárom, míg van miről írnom.Ez a valami pedig az online vásárlás egy eddig kevésbé ismert módja, a Bannerstore. Előre jelzem, hogy ez egy önfény jellegű post lesz, mert az alkalmazást a cégünk…..