Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KiszelyMate

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázska küldte az imént ezt az Ignistöt. A képek magukért beszélnek. Viszont a forrásoldalon sincsenek 100%-osan megelégedve a látvánnyal. :)Vigyázz, mert le fog tolni a pályán!Idézek a kommentek közül: "Nem kényelmetlen olyan magasra feltenni a pizzát, és a kólát a…..
Az elmúlt hét utolsó fele nagyon sok munkával telt, ugyanis az autót készítettük fel a hétvégi Carstyling kiállításra. A fényezés elkészült, de a motor ugye még építés alatt van, így csak a kasztni került kiállításra. Azért a collert, és a vízhűtőt…..
Nah. Feltettem az anyagaimat, s már a hét elején is indítottam Eleanorral, így azt most nem is említem. Tehát elmentünk Budapestre, a Tuning Showra Zsóttiékkal. A kiállítás teljesen rendben volt, azt kaptuk, amit vártunk: házilag barkácsolt verdák, nagyon összerakott komoly autók,…..
Tegnap napközben Lackó barátom segítségével felugrottunk napközben Keszire Tomihoz, és szétkaptuk a motort.  A lecsupaszított blokkot Lackóval le is vittük Ócsára, a Bejó gépműhelybe, ahol kb jövő hét elején meg is csinálják.Jut eszembe, közben megérkeztek a kovácsolt…..
Ma is vigyorral térek nyugovóra! Hosszas nyűglődés után végre bekerült a jó kis ötösbe a 40%-os sperr.  Természetesen hálás vagyok Adorjánnak hogy beépítette, csak hát közben elolvadt ugye a hó :( Jó éérzés újra csöndes autóban utazni (mert az előző difi búgott…..
KiszelyMate 2010.02.26 12:36:53
Kedves blog-olvasok. Először is elnézést kérek mindenkitől, hogy idáig hanyagoltalak titeket, néhányotoknak már megirtam az indokokat (akik írtak mailt) , de most itt is feltárom.   Sajnos a tavalyi évem mint tudjatok, nem úgy sült el ahogy terveztem. Talán tudjatok , még év…..
Ma reggel hívott Tomi, hogy mehetek az autóért!!! Juppiieee!Unokatesómmal a hónom alatt vágtunk neki a reggeli zúzásnak...trélerrel a hungárián? Hrrgghh-váááááDe kb 40perc alatt felértünk Tomihoz, ami atomjó szintidő! Itt még egy órát vártunk míg mindent befejeztek a…..
De jo is lenne ha tényleg erről szolna a napom... Igazábol csak arrol van szo, hogy ugy néz ki kiujjult a gerincsérvem www.joelertola.com/grfx/grfx_new/lumbar.jpg. Vagy ha nem is, tény hogy elmondhatatlanul fáj. Most ujra kell kezdenem a konzervativ kezelést, ugyanis a műtétig eljutni nem…..
A mai nap, a nyar utolso napjainak sugarait élvezhettem, tűzállo overallban egész nap :)Ugyanis hogy a DOTZ-os csapatunknak készül egy éves klippje, és a versenyeken készült felvételek mellé, kellett pár vagokép a pilotákrol is. Ezeket Mézi telepén készitettük el, kettőtől 5ig.…..
suck IT Brabusban meghalni 2009.09.01 09:40:00
730 lóerő, 366 km/h. Ez a Brabus Rocket (Brabus CLS V12 S), amelyben büszkén, anyagi felsőbbrendűségedet hangoztatva dögölhetsz meg, mindezt úgy, hogy egészen biztosan lesz olyan, aki még a véres cafataidat látva is irigyelni fog. Jó, meghaltál, de mi vigye egykor szebb napokat…..
Vasárnap nekiláttunk levenni a hengerfejet. Mivel a gerincsérvem megint támadó alakzatot vett fel, ezért elég hatékonytalan egyedül a munkám (a fájdalom nagy úr), ezért Lasti és Gondos Tomi volt a jobb és a bal kezem. A 13:00-kor kezdtük el laza vasrnapi tempóban a szerelést és:…..
KiszelyMate 2009.08.31 22:58:06
Debrecenből 5kor indulva kb fél 7re értünk Pócsra, ahová megérkezve csak letettük a trélert, és egyből mentünk a szállásra zuhanyozni...ránk fért :)Este beugrottunk Nyiregyházára a Dotz Drift Team-es csapatfőnökünkkel, és a csapat többi tagjaval (Kerényi Ádi, és Mézi) ahol…..
Érdekes összeállítás, operációs rendszerek, hatalmas méretű képek, csemegézni való. A beküldő rettentő kiváncsi, hogy mit szűrtök le az alábbiakból :)Szia!kiváncsi leszek ebből mit szürnek le az emberek :)Az elérhetőségeim nem publikusak ;)A telepitett programokból sokat…..
KiszelyMate 2009.07.02 12:17:45
Mostanában úgy tűnik, hogy többen küldenek olyan képet, amelyen az alapértelmezett helyzetben alul található (és egyesek szerint pont az ellentéte, a fenti helyzet az egyetlen, és igazi) tálca bal oldalt van. Nem tudom, hogy ez a blogon eddig megjelent ilyen képek hatása, vagy csak…..
Nem is tudom hol kezdjem :)          A két legfontosabb dolog haladt ma a legtobbet: motor, és a bukocsőTomi ma egész nap a motort rakta össze. Szembesültünk megint par idegesitő, és hátráltato baromsaggal: ugyanis a rendelt FULL…..