Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RadKer

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Enyhe oroszundor 2008.08.16 12:01:00
 Nyugodtan és enyhe undorral vettem részt a Fidelitas grúzpárti tüntetésén. Enyhe undorom az orosz hadsereg és vezetés iránt keletkezett. Az ötletet pedig a nagykövet adta. Mert mi undorítóbb a háborúnál? Nem várhatjátok el, hogy a szónokokat méltassam. Nem…..
Mandiner blog A szabadság vándora 2008.04.15 17:31:00
„The West is the best, get here and do the rest” (Doors - The End)  Először is ott van a tágasság: a majd' hatméteres Chevy, ahogy a Sziklás-hegység felé hasít a kietlen prérin, a manhattani látkép, ahogy az Empire State tetejéről látni, meg a Csendes-óceán, Los…..
myjesus wedding is in the air 2008.04.07 16:05:30
ha az ember érettségizik, akkor csak ilyen hírekkel foglalkozik, pedig lehet, hogy máskor azt sem tudja, mikor kezdődnek az efféle vizsgák. ha babát vár, mintha minden hirdetés, cikk, film erről szólna. szóval, most úgy érzem, minden a házasságról szól. elmentünk moziba, elénk…..
Mandiner blog Majdnem interjúalany 2008.04.14 17:01:00
Nem is az ügy a lényeg itten. Mondjuk úgy, nézők előtt dumálgathattam volna erről-arról a TV2 női Azurák Csabájával. (Hogy nem lészen itt mélyinterjú, meg tudásmorzsák aprólékos söpörgetése azt már akkor kapizsgáltam, amikor Jakupcsek Gabit is frankón Azurákozta a Mokka…..
this blog does not exist Bolti mob 2008.04.11 13:46:42
Volt egy srác, úgy hívták, TomikaSzúrta a szemét egy áruda.Gondolt egy merészet,Mobolt egy keményet:Ne támadja a hont a bolt, na...
RadKer 2008.04.12 22:25:03
 Ma, 15 órakor Tomcat pólóboltjának épületénél (Teréz krt. 6.) tartunk egy kis reakciós megmozdulást. Itt olvashatók az előzmények.  Ehhez a pólóhoz pedig a helyszínen juthatnak hozzá azok, akik nem tudják, milyen dresscode dukál egy olyan civil megmozdulásra, amire…..
 A bőröndöm becsomagolva (nem is igazi antifasiszta poggyász az, amelyik nincs), sőt, már a check-in is megvolt. Mielőtt elhagynám az országot, még belefér egy gyors fotóriport a saját és nem saját villámcsődületekről. A farmerkabátos Jobbik-szimpatizánssal együtt…..
Elöljáróban: holnap az eseményről készült videót láthatjátok majd a Reakció blogján. Addig is Vadnyúl és az Index fotóival illusztráljuk az eseményeket.Turul beszél, Ergé vesz.Véget ért a magyar Monty Python e heti epizódja - legalábbi számunkra. Délután három órakor…..
2004-ben megjelent egy tanulmány a fenti címmel, Zolnay János tollából. A tanulmány öt fejezetből áll, beleértve a Bevezető-t is, amit most szó szerint fogok ismertetni, mert a lényeget kivonatolva, egy hasonló hosszúságú cikket kapnánk - pongyolább megfogalmazásban. A tanulmány…..