Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vágyaim

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online vagy személyesen? Sokakban felmerülhet a kérdés: bemenjek a szexshopba, vagy inkább vásároljak online? Mi a jobb? Természetesen ez teljes mértékben az illető személyiségétől függ. Egyesek kellemetlenül érzik magukat a szexshopban, ahelyett, hogy nyugodtan válogatnának, folyton az jár a…..
Ha sosem jártál még szexshopban és az interneten sem igazán böngésztél webshopokat, bizonyára el sem tudod képzelni, hogy mennyire sokszínű ez a világ. Biztosan tudunk neked újat mondani, hiszen kínálatunk folyamatosan bővül. Nézz szét nálunk és találd meg a neked való kiegészítőt. Felkészültél egy…..
szexuális mélyfúrások Magamról 2012.06.17 10:18:00
A blog tartalmi ízelítője megvolt, úgyhogy most következhet a megszülettem, éltem, felnőttem rész... Szóval megszülettem... Ki hitte volna? :) Elég furcsa családi légkörben nőttem fel, édesanyám tanítónő és kicsit maximalista... ha ez nem lenne elég mindkettőnknek bika a…..
Érdekes ,színes hírek. Az elterjedt felfogással szemben nem a férfiasság hossza, sokkal inkább a szélessége számít, ha a női gyönyörről van szó. A férfiak sokat aggódnak a péniszük miatt - a fő kérdés többnyire, amit feltesznek maguknak: elég hosszú-e? Ám a közhiedelemmel…..