Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
gy 2006.12.11 07:40:44
Ha nem bántok meg senkit vele (és itt most pont leszarnám Győzikét), elmondanám a véleményem, erről a koszvadt cigánygyerekről, akivel éjt nappallá téve tele van a bulvársajtó meg ez a médiának csúfolt magyar pöcegödör!
A nagy igazság, hogy azt nézzük, azt olvassuk, amit elénklöknek. "Nezse paraszt, jó lesz ez a szemét neked, lemegy ez a torkodon!" És mi megnézzük és tapsolunk nekik, mert ez van, választhatsz a szar meg a fos közül, mit akarsz nézni a tévében vagy egyéb fekáliában turkálhatsz még, ha veszel hozzá nemi bulvárszemetet.
Én személy szerint kivágtam a TVmet az ablakon, amikor bigrádör is elindult és az emberek hónapokig másról sem tudtak beszélni, csak arról, ki kit dug meg...
Ennyire tartom a magyar médiát.
Sajnos ennek ellenére azt kell mondjam, még mindig a BLIKK a legínformatívabb "sajtó"termék (hahaha), mert teljesen nyilvánvaló, hogy ami benne van az hülyeség meg szar, de legalább az ember öt perc alatt végez vele és olyan mintha olvasott volna újságot. (Tudjátok, mint az alkoholmentes sör meg a guminő, olyan mint az igazi, de azért mégsem az;))
Győzike az más, soha senkit nem érdekelt, mennyire szeretik, ezt adják, csapnak hozzá némi közvéleménykutatást és nézettségi adatot és máris bekajáljuk, hogy az egész ország egy emberként, remegő gyomorral ül le a TV elé és epedve várja, hogy egy putriba bámuljon a TVjén keresztül.
Hát igen, ez van eszel, amit kapsz...

Sajnos

köszönöm