Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teökhe Péter

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a Balatonfüredre száműzött konferencián, a Media Hungaryn voltam, ahol rögtön bele is csöppentem egy rendkívül érdekes beszélgetésbe. A panel a bulvár szerepéről szólt, s természetesen nem kerülhette meg a politika és a bulvár kapcsolatát sem. Ómolnár Miklós, a Story…..
Teökhe Péter 2010.05.19 19:43:00
@mantis: a magyar sajtot nem lehet, nem is erdemes osszevetni a klasszikus angol bulvarral. a magyar szemelyisegi jogi torvenyek meg addig sem jutottak el, hogy meghatarozzak a kozszereplo fogalmat, viszont a maganelet szentseget olyan szinten vedik, hogy a bulvarujsagiro bele sem vag, hogy barmit feltarjon. csak kellemetlensege van belole, kikozosites a jutalma. a cimlapot ledealelte orban sajtoosztalya, ahhoz nyulni tilos volt, mikozben volt egy breaking. ok megnem nyultak a cimlaphoz a deal miatt. ennyi.
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Kevin (16,7) napok őta bámulja a címlaplányokat, de már nem bír magával, ezért inkább Sid Vicioust próbálja utánozni...
Belinda nagyon szereti, ha a természet lágy ölén zuhog rá a víz, de még jobban örülne, ha valami más hullana az ölébe...