Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZjO

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az a kérdés, hány kereke van, hanem az hogy hol áll. C-nek sikerült elcsípnie egy korábban - legalábbis a Homáron - nem látott jelenséget, amikor az autó hiányában az utánfutóját bírságolták meg: Bár már kismillió Centrumos sztorit közöltetek, de talán ilyen még nem…..
Örökzöld, mint a Pornolizer, és pont annyira megunhatatlan a gépesített spam. Egy felhős napon némi napfényt csempész az életünkbe Tart József Poon. ---- Original Message ----- From: "HANG SENG BANK" <info@truemail.co.th> To: <undisclosed-recipients:> Sent: Monday,…..
Az év eddigi legdurvább bankkártyás csalássorozata is lehet, amiben Homérnek része volt: Kaptam egy levelet, hogy az erstés bankkártyámmal pénzt akartak felvenni olyan városokban, ahol életemben nem jártam. Az egyszerűség kedvéért kronológiai sorrendben mondom az eseményeket:…..
Nem is tudja a Homár, mi lenne a magyarokkal, ha hirtelen kapitalista típusú szolgátatóvá válna az összes tömegközlekedési vállalat. Kit lehetne anyázni? Szerencsére ennek az eshetősége az elmúlt 20 év ismeretében még legalább 20 évig nem fenyeget, úgyhogy küldjék csak a…..
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
Levélírónk csütörtök hajnal óta vár hiába a megrendelt sofőrre, az azóta sem érkezett meg. A nem tervezett köröket így taxival kellett megtennie, ennek pluszköltsége és a várakozás miatt felszámolt kártérítés elvi összege lassan 300.000 Ft-nál jár. De vajon hová lett a…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..