Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ormótlan Károly

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
Azt már tudvántudjuk,, hogy ezek mindent rosszul csinálnak, lopnakcsalnak, önzőek és elvezetik Magyarországot Európától. Ó, ezek az ezek. Ó, mindig ez megy Hogyannemtuggyukmegoldani országban! Legyünk most azonban idegenszívűek, de főleg ésszel , és tekintsük, ha nem úgy, ahogy ezek, akkor azok a…..
Ormótlan Károly 2016.10.19 04:29:18
@Fegyver Neki! Csertán: Sarka Katalin vulvájában nem harmonicálhat többet egykori ura. Független üzletasszony lett a hírek szerint. Olvasson több Hot! magazint.
Kálváriám 2016.09.02-án egy csodás pénteki napon kezdődött, munkából hazafelé menet éles bal halánték felől induló fejfájással. Másnapra elzsibbadt az ajkam bal oldala (és én ezen még röhögtem is), de fejfájósan folytattam a kis életem, suliba mentem, takarítottam (már ennek gyanúsnak kellett volna…..