Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KöryKer

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anglia, mosakodás langyos vízzel. Kizárt, forró vagy hideg. Valaki bekommentelné a Gyalog galopp francia lovagjának idevágó egy sorát? Én nem merem, mert mi van, ha világhírű lesz a blog és az angol megrendelők meglátják? - mérnök szemmel Miért nincs keverős csaptelep Nagy-Britanniában?…..
Köry-Ker terasztavasz 2018.03.29 12:51:28
Szépség és elegancia egy szettben. A szerkezet kompakt formája és a szett optimális mérete lehetővé teszi kisebb kertek és erkélyek berendezését is. A szett egy asztalt és két puha párnával rendelkező fotelt tartalmaz. A termék eleganciája, kényelme és a vonalvezetése garantálja a kellemes…..
Hazánkban az átlagos fürdőszoba mérete 6 m2. Ebbe éppúgy beletartozik a nagynak számító 10 m2-es és az oly sokak által aprónak titulált 2,5 m2-es is, amely leginkább a panellakásokra jellemző méret. A kis fürdők esetén a legnagyobb gondot általában az okozza, hogy többet, nagyobbat szeretnénk…..
Hogy is volt? Először is beslattyogtál a fürdőszobába a következő papuccsal... Vegyünk egy átlagos panellakás fürdőszobáját az 1980-as években. Belépünk az ajtón és linóleummal borított parányi helyiségbe jutunk. Megvan a feeling? Bár a fürdőszoba kicsi volt és sötét, de valahogy a sarokban…..
Köry-Ker 2018-as trend 2017.11.23 20:01:13
Az év legmeghatározóbb kiállítása minden évben Bolognában zajlik, ahol a piac komoly szereplőinek kötelező a megjelenés. Az már most látszik, hogy a 2018-as évben hangsúlyt kapnak a kézműves értékek is. Szemet gyönyörködtető kollekció, a fémesen fénylő burkolataival. Az innovatív kerámia lapokban…..
Köry-Ker Panellakás, hoppá! 2017.10.26 00:02:59
Rengeteg kérdés felmerül egy panellakás felújításán. Érdemes-e pénzt áldozni rá? Mit lehet belőle kihozni? Mire számítsunk a munkálatok során? Hogyan kezdjünk hozzá? Talán ez a blogbejegyzés segíthet a döntésben. A lakás egy fiatal pár tulajdona, az akkori állapot a képeken jól látható. Íme a…..
Vanda az Otthonteremtők Viadalán jelentkezett felújított otthonával. Bár a versenyt ugyan nem ő nyerte, de érdemes végignézni a kétszobás panellakást, mert 49 nm-en is kényelmes álomotthon valósítható meg - betonfalakból. "Két éve vettük meg első lakásunkat, ezt a 49 m2-es, 2 szobás panellakást,…..
Innováció és csúcstechnológia – ezek a jelszavai. Már olyan kifejlesztésen is dolgoznak a mérnökök, ahol a fürdőszobai tükör egyben kijelzőként is funkcionál. Az "okostükrön" minden olyan funkció megtalálható lesz, ami egy okostelefonról elérhető, mérete miatt viszont nagyobb élményt nyújt az…..
Nemcsak régimódi és lelakott volt az 50 nm-es otthon, de dobozokban is tároltak mindent. Aztán a tulajdonosnak elege lett az ízléstelen környezetből, ahová már szinte csak aludni járt haza, majd spórolni kezdett és felújította lakhelyét. Íme a múlt: És bizony egy borzasztó állapotú és kinézetű…..
A veszprémi lakás alapos felújításon esett át: "Nagyjából 4 réteg tapétát és 3 réteg linóleumot szedtünk fel, szerintem a lakáshoz úgy 40 éve nem nyúltak." – mesélte a tulajdonos, aki a panel kipofozására nagyjából 3 millió forintot költött, berendezéssel és mindennel együtt. "Adott volt egy elég…..
A nyár kiváló lehetőséget teremt a kert vagy terasz felújítására, átalakítására. Egyre nagyobb teret kapnak a szabadtéri programok, így kültéri burkolatainkra idén is nagy hangsúlyt fektetünk. Íme néhány szemet gyönyörködtető darab kínálatunkból: Kiadós kerti munka, napozás vagy sportolás után…..
Egyszerű színek és beépített megoldások - a legfontosabb alapelvek, ha egy kis helyből szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni. Íme: A konyha "kis fehér ruhája". Olyan burkolat, amelyet korábban a metró állomások falán kezdtek használni. Azóta töretlen a népszerűsége és számtalan gyártót inspirál,…..
Köry-Ker Felkészül: NYÁR! 2017.04.16 18:37:38
A nyári napok legnépszerűbb programja a kerti grillezés és bográcspartik. A családi/baráti közös sütés-főzés továbbra is előkelő helyen szerepelnek a közösségi életben. Grillezőink/bográcsolóink között kedvedre válogathatsz kőkorszaki és ultramodern változatban is. További választék és tanácsadás:…..
Köry-Ker Nyarat. Vele. Most. 2017.03.19 23:22:08
Kerti és kültéri tárolók, szerszámos házak, talicskák, a legfiatalabbnak kerti játékok, ülőgarnitúrák, bútorszettek, műanyag asztalok és székek széles választékával is várunk. De mutatjuk is az ÚJDONSÁGAINKAT, görgessetek. A stílusos szabadidő bútorszettjeink maximális kényelmet garantál a…..
Köry-Ker Ha túl kicsi a méret... 2017.02.16 20:24:37
Kicsi a für­dőd? Alig férsz el benne? Egy kis kre­a­ti­vi­tás­sal a leg­job­bat hoz­ha­tjuk ki be­lőle! A fürdőszoba általában mindenkinél kis méretű, csak keveseknek adatik meg a nagy tér, ahol mindennek tökéletesen megvan a helye. A legtöbb embernek hatalmas fejtörést okoz, hogyan zsúfoljon be…..
Köry-Ker A méret a lényeg... 2017.02.08 23:12:14
Ahhoz, hogy fennakadások nélkül tudjuk berendezni a fürdőszobát, precíz mérésekre van szükség. Ne apelláljon senki szemmértékre, ne hagyjuk, hogy elsodorjon a színek, formák és anyagok kavalkádja. A megfelelő külsőségeket tekintve mindig köthetünk 3D látványtervezésünkkel szerethető kompromisszumot,…..
Köry-Ker ...elnöki ügy 2017.01.28 15:09:32
Apu, vedd meg nekem a várost! Há' megmutatom neked azt, hogy ki a jampi: Há' rajtad meg mi az a gúnya, te? Bármi is az, kettő jöhet: A wc lehet szétinstázva Aranyásók a szép kis házba' B.O.S.S, #SEX - a sztori, mivel holnap henceghetsz:  Csak pózolok, hogy legyen lájk, lásd mit…..
Köry-Ker Ötlettár burkolva 2016.12.07 15:45:05
A tökéletes burkoláshoz maga a szép burkolólap csak egy dolog. Számos más tényező adódik még ehhez, melyekre talán elsőre nem is gondolnánk – pedig mennyire kézenfekvő. Ilyenek lehetnek a megfelelő vízszigetelés, az optimális ragasztó kiválasztása, mint ahogyan a fuga sem mindegy. És mi van a…..
Köry-Ker 2017-es trend! 2016.11.15 21:37:59
2017-ben is számtalan szemet gyönyörködtető újdonsággal frissítjük termékpalettánkat. Íme egy kis kedvcsináló folyton bővülő kínálatunkból: ÚJDONSÁG! Lenyűgöző, irreális, meseszerű... Elmenekülni a világ elől... A kollekció minden részlete örömöt okozó érzékiséget és mesés esztétikát tükröz. A…..
Amikor minket is elvarázsolnak a tervezők... ... mely igazán dekoratív szépség termékpalettánkon. A burkolatcsaládhoz 33x33 cm-es padlólap tartozik, falicsempéjét háromféle méretben és színben (fehér, szürke, bézs) forgalmazzuk, illetve a hozzá tartozó díszcsík három árnyalatban válaszható -…..
Köry-Ker Dolce Vita 2016.10.04 22:38:10
Római vakáció Audrey Hepburn módra, fürdőszoba használattal. Ki tart velünk?  Ha Velencében nincs egy csónakod, akkor az gondolatlanság. :-) Bár a természet nyitva van, de haza is viheted. Akár saját fotódból is megvalósítjuk, mozaik vagy csempe formájában. A kollekció mosdójai és fürdőszobai…..
Köry-Ker Köry-Ker extrákkal 2016.09.28 22:14:32
Neónak a Matrixban választania kellett a kék vagy piros kapszula közül. Akinek a tökéletes zuhanyzó megtalálása a célja, talán kicsit könnyebb helyzetben van, bár komoly döntéseket kell meghoznia így is. "Kéket" vagy a "pirosat"? - a Köry-Ker olyan megoldásokat kínál, amely biztosan nem egy illúzió…..
Köry-Ker Lakjunk jól! 2016.09.15 20:26:25
Örök nyár hangulatát könnyedén otthonodba csempé(s)zhetjük. 30x30 cm-es méretben, széles szín- és formaválasztékkal, valamint háromféle felülettel (csúszásmentes, érdesített, sima) forgalmazzuk. A klinker kedvelőinek kültérre javasoljuk, amely nagyon szép harmóniát kölcsönöz a ház egészének! Itt…..