Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isoflurane

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Becoming Minimalist bloggerének, Joshua Beckernek a szülei kisebb házba költöztek, majd Joshua elbeszélgetett az anyjával, Patty-vel arról, hogy miért hozták meg ezt a döntést. Beszélgetésükből az derült ki, hogy az emberek 5 fő ok miatt vesznek nagyobb házat,…..
Négy új járatot jelentett be a Wizz Air, ezek közül kettő mindenképp érdekes lehet a kis pénzből fasza helyekre vágyó magyar turistáknak. Bergen környéke fantasztikus ízelítőt tud adni Norvégiából, Algarve pedig télen a legmelegebb hely a kontinensen, Portugália déli partvidékén januárban is 20…..
Isoflurane 2016.09.15 17:07:32
@Csillushka: csillus,a blognak az ilyen részeit fenntartásokkal kell kezelni. A száraz tények, hogy hova, ki, mennyiért, mikor megy az remek, de olyanok utazási tanácsait nem érdemes komolyan venni, akik akár egy hétre elegendő látnivalókkal teli úticélra közlik, hogy egy nap alatt "le lehet tudni", vagy nem érti minek télen annyi járat Velencébe (1,5 órányi autózással csoda jó síelő helyek vannak), de decemberben amúgy se menjen senki Velencébe, mert szar az idő... (Holott az itthoninál nem szarabb, de a szállások harmad áron vannak az év bármelyik időszakához képest, nincs tömeg és a köd (ha van) csak hozzátesz a sejtelmes hangulathoz. Ha pedig ugyanabból a pénzből bent 3x annyi ideig szállsz még, mint amennyiből máskor Mestréből ingáznál, akkor ha véletlen jön egy acqua alta az sem tragédia, mert nem az egész van víz alatt, s egy óra alatt vége is. És amúgy sincs immunis időszaka az évnek, bármikor lehet nemcsak decemberben. Van aki szurkol, hogy elcsípjen egyet, mert kevés dolog igazán velenceibb. Sokszor annyira durva, hogy milyen butuska dolgokat írnak össze helyekről. Bár igazad van, ez, hogy életében nem járt ott, csak - nyilván most, hogy járatot indítanak oda gyorsan - kukázott valami baromságot a neten, amit tényként közöl, az még a szokásosnál is gázabb.