Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agisn

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
Fú, de lenyúlták a tegnapi ötletemet... nyugi, csak viccelek, nyilván amikor először felmerült a hármas párbaj ötlete (bár ez lehet, hogy a póverdbájbigbráder) a tervezőasztalon, valószínűleg másban is felmerült még jóval előttem, hogy ez így mennyire megbonyolítaná a játékot jó értelemben. Merthogy…..
agisn 2016.11.21 08:38:36
@Cérnahuszár: szerintem o arra ertette, hogy David menne garantaltan vissza mindketto ellen.
agisn 2016.11.21 08:46:33
@Cérnahuszár: en is kinezem belole, de azert inkabb olyan ellenfelet fog valasztani, aki ellen van kis eselye visszamenni. De igazabol fogalmam sincs, hogy neki vagy Micinek van-e tobb eselye, mindketto viselledeseben sok kivetnivalo van, pesig Zsoltit en is birtam az elejen. De ez a folyamatos martirkodas... nagyon kar, hogy Vivi nem fog most parbajozni, ot egyszeruen mar nem tudom elturni, annyira idegesito
 A Pusztító Ostorlábú, A Málnaszöktető Kis Iparos, A Flegma Tivy megüzente, hogy a Hogy Volt Online magazinnak nyakába baszajt egy pert. Ha ebből lesz is bármi, akkor abban én is szügyig benne gázolok, így engedtessék meg egy kis öntömjénezés. Tivy, Te egy olyan csodája vagy ennek a Földnek…..
Tiv Tiví naplója 2.0!Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van?…..
agisn 2016.11.15 12:06:39
@Plüsscukor: VV Izaval lattam kozos kepet, sztem ra gondolsz
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
agisn 2016.11.14 16:04:12
agisn 2016.11.14 16:18:27
@hereverő heverő: koszi! :D
Tipikus fapados bejelentés: szolgáltatásbővítés, ügyfélélmény, miegymás, kibővül a Wizz Flex. A valóság: alig tud többet mint eddig, minimális kényelmi extra, de szerényen 50 százalékkal megemelték az árát.  Van régóta egy szolgáltatás a Wizz Airnél, ami esetleg még az utasnak is jó lehet. Ha…..