Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keri Té

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ahogy évtizedekbe tellett a társadalomnak elhinnie a dohányzás káros mivoltját bizonyító tudományos eredményeket, úgy hasonló leckét kell megtanuljunk mai életünkben arról, hogy a pornó mennyire is káros. ..
Keri Té 2017.11.30 17:46:31
@Drednaught:
1. Nem valószínű, azt mondta kezdetben még nem volt korai magömlése.
2. Hülyegyerek az te vagy. Nem lehetséges, hogy az évek alatt felnő egy ember és így megbízhatóbbá, tudatosabbá, felnőttesebbé válik? De. Nem lehetséges, hogy kigyógyul a függőségéből és ettől a ponttól kezdve hirtelen gyors ütemben sokkal megbízhatóbbá, tudatosabbá és felnőttesebbé válik? Á, ezek a dolgok még véletlenül se hozhatók kapcsolatba egymással, csakis az első lehetőségnek lehet alapja!
3. Képzelheted mennyire ez volt az életcélom. Nem magamnak találtam ki uncsizásból, hogy márpedig a pornó rossz, értem? Mellesleg még mindig csak a függőségről írtam, és hogy az eléggé tönkretesz dolgokat.
További jó nőgyűlöletet, üdv az mgtow-os tagoknak stb.
Keri Té 2017.11.30 17:48:31
@FlybyWire: A függőségnek van köze, olvass utána, és bénázd inkább a feleségedet szemtől szembe, ne a barátomat írásban, ismeretlenül. Léptem ebből a férfiatlan negyedből.
Nagy rajongója vagyok a divatnak és a szép fehérneműknek – ezek után nem is lehet kérdés, hogy a világ leghíresebb bemutatóját, a Victoria’s Secret Fashion Showt is minden évben figyelemmel követem.  Az idei shown egyaránt voltak szörnyű és atomszexis szettek, nagy visszatérések és távozások,…..
Élénk vita kísérte azt a SZEMléleken megjelent cikket, amely a gyermektelen állami vezetők kapcsán egyes nemzeteket fejétől bűzlő halhoz hasonlító pap írására reagált...
Keri Té 2017.06.16 15:41:30
@tutifruti22: és aki a párjának él, az is csak magával foglalkozik + önző, mi?
Nem tudom tudjátok-e, de az írók, újságírók jellemzően először megírják a könyvet, regényt, cikket és ezt követően adják neki a címet. Én is hasonlóan tettem néhány évvel ezelőtt, mikor még online sajtóba írogattam külpolitikai cikkeket. Ez a bejegyzés azonban teljesen más, hiszen először kitaláltam…..
A szépség az egy szubjektív dolog, mindenkinek más ugrik be a szó hallatán. Én most egy olyan szempontból válogattam ki az eddigi "red carpet" ruhákat és viselőjüket, akik betudták vésni magukat az emberek emlékezetébe anélkül, hogy szinte minden porcikájukat közszemlére bocsájtották…..
Keri Té 2017.05.31 16:54:48
Első reakcióm a NANE. És ez töretlenül ki is tart.... Voltak már korábban is bizarr szépség trendek, de ez... :O Gondolok itt a ragasztószalaggal történő tokátlanításra, a csillámpopóra, a tetovált szeplőkre és társaira.  Az ebayes, alis szemöldök és mélyítő vonal sablonoktól eddig is kirázott a…..
Egy néhány évvel korábbi magyar kutatás szerint a háziorvost felkereső felnőtt páciensek 7,66 százaléka volt cukorbeteg, úgy, hogy erről tudomása sem volt. További 38 százalék már a cukorbetegség előállapotában, a prediabéteszben szenvedett. A cukorbetegség alattomos betegség, hiszen gyakran…..