Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pattantyúk

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ja öcsém, mi is agilisba' nyomjuk, persze. Simán jobb ez, mint amikor folyton mindent meg kellett tervezni! Bemegyünk hétfőn, lenyomjuk a stand up meetinget, megvan az egész fél óra alatt, és már mehet is a téma. OK, mondjuk mi ülve csináljuk, de érted az most tökmindegy, nem az a lényeg, hanem hogy…..
Pattantyúk 2017.03.07 10:31:20
@Pattantyúk:
Lent már lehet Spar lett a Kaisers helyén.
Pattantyúk 2017.03.07 09:05:15
@­DezInf:

Egyetértek..

Én se értettem ezt a túllihegett CBA ellenes kampányt, mikor az egyik legjobb minőséget szállítják, és megfizethető áron.

Mindenesetre ez a kampány bezsarás jó.
Pattantyúk 2017.03.07 10:28:59
@igazi hős:

Gazdagrát tetején van a CBA, ez itt a legolcsóbb és minőségben is megfelel. A zöldséggel néha van gond, de az a zöldségesnél is.
Lent az Aldi és Kaisers van.
A Kaisers az cirka 50%-al, az Aldi olyan 20%-al drágább. De az Aldiban van 1-2 frankó termék ami miatt oda is járunk.
Németh Szilárd folytatta a civilekkel elleni ámokfutását, de olyan szemrebbenés nélkül hazudik, hogy azt már taníthatná...
Pattantyúk 2017.01.13 16:15:10
@Kis ember:

Soros azért támogatta a rendszerváltó pártokat, hogy befolyása legen rájuk.

Ezt az egész Kelet-Európai blokkban csúfosan bebukta, mert semelyik jobboldali rendszerváltó erő se paktált le a profitleső szarházi Sorossal.

Így Soros paktált le mindenhol az exkomcsikkal, és segedelmükkel lopja a civileknek járó pénzeket, és segíti a hatalmukat a régi komcsi klientúrának és a magadfajta sleppjének.
Porig alázta a Helsinki Bizottság Németh Szilárdot: bele akarunk szólni a politikába, és ez alkotmányos jogunk. ..
Pattantyúk 2017.01.12 15:00:27
Francba.

Reménykedtem benne, hogy végre tényleg eltakaraítják a Soros féle álcivil hazaáruló bagázst, akik lenyúlják a Norvég pénzeket szerte Kelet-Európában.

Erre kiderült, hogy a reményem, mint egyben a bloggazda napi bérrettegése is alaptalan:
index.hu/belfold/2017/01/12/lazar_janos_kormanyinfo_75_tajekoztatoja_civil_szervezetek_kontra_kormany/
A civil szervezeteknek nagyobb nyilvánosságot kell vállalniuk. De a kormány nem fog dönteni senkinek az elsöpréséről, eltakarításáról.

----
Mondjuk ez is valami.
Legalább kiderül Soros bábjai mire költenek és mennyit, valamint honnan jön a lóvé.
Melegedő Bocsi, te meleg vagy? 2017.01.10 22:16:10
Életem során rengetegszer belefutottam már olyan kérdésbe barátoktól, iskolatársaktól, kollégáktól, hogy “Figyelj, van ez az ismerősöm, szerintem buzi, de nem biztos. Hogy lehetne ezt kideríteni?” Erre általában az a válaszom, hogy ballagj szépen oda hozzá, és kérdezd meg tőle. Ennél egyszerűbb…..
A távozók névsora: Pintér, Lovrencsics G., Ramirez, Nagy D., Hüsing, Trings, Rju, Busai, Gyömbér, Jova. Legalábbis a pletykák és néhány jól értesült újságíró szerint. Ha ehhez hozzá vesszük még, hogy Varga Roli nem játszik. Hogy Batik Bence sem, állítólag még mindig sérült. Hogy Radó Andris csak…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Despota! Jódarab ideje gondolkodom azon, hogy én is leírom a munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalataimat, de írásod alábbi része adta meg számomra a végső lökést: „Minden tiszteletem azoké…..
Pattantyúk 2016.12.19 09:31:29
@Szumátriai Patkánymajom:

Tipikus ballib troll.
A "Ne szülj gyereket" szöveg, és kint minden jobb, meg kóbászból van a kerítés.

Aztán amikor egy kinti magyar leírja neked, hogy kint is 8 óra a meló, és hétvégén is dolgoztatják, akkor meg személyeskedsz.

Hányinger a fajtád.
Pattantyúk 2016.12.19 10:09:47
@Sörömpőőr:

Én se dolgozom többet 8 órától.

Itt Magyarországon.

Viszont az ebédet nem számolom bele.
Több hallgatóval is ordenáré, vállalhatatlan stílusban beszélt, a fülem hallatára minősítette az engem vizsgált hallgató édesanyját a k betűs jelzővel, megfenyegette őket, hogy nem vizsgázhatnak és ha rajta múlna, nem is lehetnének fogorvosok. Tisztelt praxisblog!   Az alábbi eset a pécsi…..
A lengyel ellenzék bepöccent, folyamatosak a demonstrációk Varsóban a sajtószabadság korlátozása és a költségvetés elfogadása miatt. Pedig a lengyel kormány "csak" ugyanazt csinálja, mint Orbánék...
Pattantyúk 2016.12.19 09:40:47
@vénkujon:

Minden ember el tudja dönteni, hogy az elkúrók alatt élt jobban, mikor az EU éegdrágább rezsijét fizette, munkanélküliségi ráta megduplázódott, rommá adósították devizában az embereket és országot, két számjegyű infláció és banki kamat volt,

avagy most él jobban, mikor az Eu egyik legalacsonyabb rezsijét fizeti, rohamosan csökken a munkanélküliség, mitöbb munkaerőhiány van, kiveztték a devizahiteleket, csökken az államadósság, nincs infláció, és alib van banki kamat, valamint folyamatosan emelkednek a reálbérek.

Elég szar lehet ilyen körülmények között a fizetett bérrettegő dumát löketni.
Én személy szerint nagyon örülnék, ha ezek a portások tisztába lennének azzal, hogy azok a betegektől és hozzátartozóiktól jön a fizetés, akikkel ők szórakoznak, mert úgy érzik, valamiféle hatalom van a kezükben. Kedves Praxis blog! Tudom, hogy elcsépelt, mert le is fogtok…..
Erőszakos cirkuszba torkollt az '56-os évforduló. Füttyögés, köpködés, verekedés képei járták be a hazai- és világsajtót a nemzeti ünnepen. A főkolompos a szereplési mániás, túlmozgásos Juhász Péter, aki azzal próbált népszerűséget csiholni, hogy fütyülős balhét szervezett a központi…..
Pattantyúk 2016.10.25 16:36:06
X
Pattantyúk 2016.10.25 16:41:46
@Baldrick68:

1. Miért tapsolsz a fidesznek még most is?

- Mert nem 54%-ról 82% fölé adósították rommá az országot, mint az MSZP, hanem csökkentették az államadósságot.
- Mert nem adóították el az országot és embereket devizában, megszüntetett kedvezményes forinthitelek után, hanem kiváltották a deviza adóságokat.
- Mert nem megduplázták a munkanélküliségi rátát, hanem csökkentették a munkanélküliséget.
- Mert nem árusítják ki külföldieknek az EU-s támogatásokat, közműveket, földket, mint a ballib elkúrók.
- Mert nem kétszámjegyű az infláció és banki kamat, hanem szinte 0.
- Mert fejlődik minden, az átlagfizetés, reálbérek nőnek, nem pedig csökkennek a béka segge alá, mint a szocik alatt.
...

2. Minek kell történnie? Mit kell hogy tegyen vagy mondjon a fidesz vagy orbán, hogy azt mondjad: Na jó ez már nekem is sok, menjetek a fenébe.

Elég azt mondaniuk, hogy koalciót kötnek a ballib elkúrókkal !
És abban a pillanatban mehetnek a fenébe.

-----

Örülök hogy segíthettem.
Talán senki nem számított erre a verzióra, pedig a Fidesz életútjából, gondolkodásából, politikai mentalitásából egyenesen következett: Orbán Viktor úgy tesz, mintha a vasárnapi népszavazás eredményes lett volna. Minden továbbit ebből vezet le és ennek súlyos következményei lesznek...
Pattantyúk 2016.10.04 09:39:29
@Doryyka:

Azt ugye tudod, hogy soha semmilyen kérdést nem támogattak eddig rendszerváltás óta 3 millió 200 ezernél többen ezidáig ?

Se az EU csatlakozást, se a NATO csatlakozást, semmit soha.

Ugyan nagyon szeretnéd ezt kisebbíteni, dehát így nehéz, hogy az elmúlt 26 évben ez az emberek által leginkábbtámogatott kérdés.
Dacára a 15 milliárd forintos agymosásnak, a rengeteg aljasságnak és hazugságnak, masszív vereséget szenvedett Orbán népszavazása a (nem létező) kötelező kvótáról. Stratégiai hibát vétett Orbán, amikor elhitte magáról, hogy képes a vízen járni és meg tud nyerni egy olyan népszavazást, ahol az…..
Pattantyúk 2016.10.04 09:30:46
@Ktinka 35:

Hát demokratikus úton nehéz egy olyan kormányt leválltani, akire kétszer annyian szavaznának, mint a második helyezettre az igaz.

'A Nézőpont Intézet mérései szerint a listás eredményeket nézve a kormánypártok 49 százalékon állnak, míg a Jobbik 20, az MSZP 10, a DK 7, az Együtt 2, a PM és a Liberálisok 1-1, az LMP pedig mindössze 4, a Kétfarkú Kutya Párt pedig 1 százalékon.'

www.hirado.hu/2016/10/04/nezopont-elhuzott-a-fidesz-kdnp/
Pattantyúk 2016.10.04 09:35:11
@Ktinka 35:

Azt ugye tudod, hogy soha semmilyen kérdést nem támogattak eddig rendszerváltás óta 3 millió 200 ezernél többen ezidáig ?

Se az EU csatlakozást, se a NATO csatlakozást, semmit soha.

Ugyan nagyon szeretnéd ezt kisebbíteni, dehát így nehéz, hogy az elmúlt 26 évben ez az emberek által leginkábbtámogatott kérdés.
Pattantyúk 2016.09.19 15:40:50
@Jolka40:

Jobb tudni hogy hány agyatlan Soros csicska van az országban.

Ha sok, akkor nagyobb hévvel kell meggyőzni az embereket, arról a hazaárulásról, ami itt folyik a ballibek segedelmével.

Ha 1-2%-nyi elmebeteg van csupán, akik "IGEN"-el szavaznak, akkor hátradőlve kivárhatjuk, ahogyan idegességükben kipukkan a lufijuk.
Pattantyúk 2016.09.19 15:42:53
@pamut:

Tőled nagyobb Soros bérenc hazaáruló kevés van.

Mindenkit lefideszesezel aki nem szajkózza Soros Gyuri ország pusztító tervét.

Szar taktika.
Hisz Orbán is épp ezt akarja.

Hogy mindenkit aki 60% IQ felett van, és nem akar migránsokat, mert ez elemi érdekük, elemi érdeke az országnak, azokat a Fideszre toljátok.

Lehet sikerrel jártok.
Tíz éves az őszödi beszéd. A zártkörű szónoklat első értelmezését elvégezte a vágóasztal. A 25 perces szövegből pár kiragadott részletet darált orrvérzésig a média. Azt a pár, szándékosan túlzó és trágár mondatot, amellyel ki tudták provokálni a képmutató társadalom műfelháborodását - hiszen ez…..
Pattantyúk 2016.09.19 15:32:43
@tüszimanó:

Azt se igazán magyarázta meg egyik Gyurcsnyista sem, hogy mi a szarért csinálta Gyurcsány 2006 után ugyanazt az elkúrást mint elötte.
Persze a tény, hogy semmin nem változtatott az elkúrást illetően, méginkább röhejessé teszi az Öszödi őszinteséget.
Még tán fokozatot is válott, és méginkáb leszalámizta az országot, növelte a munkanélküliséget, az eladósodást.

Az meg külön röhejes, hogy cenzúráznak ezerrel, és még ők csodálkoznak.
Igazi libsi tempó.
Pattantyúk 2016.09.19 15:35:45
@$pi$:

Ezek egy burokban élnek.
Könnyebb nekik elhinni, hogy tulajdonképpen mindösszesen 1-2 ember gondol mást, és nem pedig tömegek küldik el Gyurcsányt a búsba.
3-4 Gyurcsnyista ossza az észt 10-20 embernek itt is, de nekik egyszerűbb ha azzal áltatják magukat mind ugyanaz a személy.

A valósággal bőven elég nekik 4 évente választáskor szembe nézni, de akkor is csak néhány órára kelnek fel csipkerózsika álmukból, hogy megújjult erővel már másnak azt hazudják, hogy ők a többség.
Pattantyúk 2016.09.19 15:37:47
@a nagy hohoohooo:

Gyurcsány ellenzékieket veretett, és ezt már soha nem felejtjük el neki.

Lehet kínlódni, fejre állni és ketyegni, de a kis kedvenced azt kapja amit megérdemel.
Néhány fekete lapot a történelem lapjain, mint minden mocskos dikátátor.
Az abaújszántói kocsma úri hely...
Pattantyúk 2016.09.16 12:27:11
@Francois77:

Szegény ballib blogger..
Biztos törölte a tegnapi posztját, ahol azt hazudta, hogy senki nem is akar kvótát..

Ja nem.
Igaz neki nem is kell.
Ezzel a szarházi bllib hazudózóval már senki nem fog kezet régóta.

Ehez a cikkhez meg csak ennyit:
index.hu/kulfold/eurologus/2016/09/16/luxemburg_magyarorszagrol_egy_csalad_vagyunk/
„Ez nem a kormány álláspontja” – mondta pénteken a luxembourgi kormányfő a saját külügyminisztere korábbi megjegyzéséről

---
Azaz diplmatikusan közölte a luxemburgi kormányfő, hogy Assholeborn marhaságot mondott.
Pattantyúk 2016.09.16 12:28:50
@Ballib Cenzúrázók Réme 10:

Szinte hihetetelen ez a mániákus kényszer amivel megpróbálod elhitetni hogy az EU-ról szavazunk.

A kérdés csak az, kedves Tibi, hogy miért hiszed, hogy van ember aki a szarházi Gyurcsnyista módszereiteken nem lát keresztül ?
  Tegnap délután, amikor beléptem a Facebook felületre, meglepetéssel értesültem róla, hogy tagja lettem egy olyan Facebook-csoportnak, amelynek neve „Akik nem félnek kimenni az utcára Orbán diktatúrája ellen”. S bár én egyáltalán nem félek kimenni az utcára, de nem emlékszem rá, hogy…..
Pattantyúk 2016.09.15 13:22:53
@tron.encom:

Nem törte fel.

A Tibi és Pamut nevű hivatásos migránsseggnyalók nickhamisításra adták a fejüket.

Ennyit tudnak meg a nevüket, meg amit Soros Gyurci a szájukba rág még jó pénzért.