Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NinaNinja

33 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy júniusi melegben hamar elérkezett a levendula szezon, így mi is levendulás termékeket tesztelünk. A Lush levendulás fürdőbombáira kerítettünk sort ezúttal. FYKI: nem mind vegán, de mind vega.    Imádunk fürdőket venni, főleg a nyári időszakban, azokban a hetekben, amikor napikig nem csükken…..
  Egy hete tesztelem az DM saját márkás, vegán alverde termékeit, melyeken hivatalos plecsni is található.  Kipróbáltam egy citrusos habfürdőt, gyermekeknek szóló zöldalmás tusfürdőt és egy levendulás testápolót, az alverde élményről pedig részletek a kattintás után. ..
NinaNinja 2021.06.03 13:14:30
@Wulfie: köszönjük a kommented, és a tippet, annak ellenére, hogy igencsak későn vettük észre. Felírtuk az Ötletlistánkra, és nem feledkeztünk meg a tippedről :)
vegan cosmetics Kiehl's teszt 2021.05.31 17:16:59
A Kiehl's remekül választja az influencereit így úgy döntöttem, hogy kipróbálom a signiture terméküket, a Midnight Recovery Concentratet.  ..
  Hamarosan kezdődik a levendula-szezon, mi pedig szerelmesebbek nem is lehetnénk ebbe a növénybe! Nézzük mi mindenre jó, és a kedvenc termékeink azon felül h "infuencerek" fotózkodhatnak benne like özönért cserébe!..
        Tegye fel a kezét, aki rendszeres arcmaszk használó. Én bevallom, nem voltam az, de a dm jóvoltából kipróbáltam SOK balea arcmaszkot, és mind elbűvölt.Egyrészt a chillfaktor, ami gondolomén minden hasonló termék esetében megvan, másrészt a klikk után részletezett részletek. ..
Marhajó kérdés. Nézzük. ..
Európában elég régóta tilos állatokon kozmetikai célból tesztelni...
Vajon a fiatal munkavállalóid hány százaléka mond fel idén? Tudsz tenni ezért, hogy maradjanak? Van három alapvető dolog, ami befolyásolja a döntésüket. Ha dolgozik a cégednél Y generációs munkavállaló, számíthatsz rá, hogy 43%-uk két évnél rövidebb idő alatt új lehetőségek után néz. Azt…..
NinaNinja 2019.03.06 09:00:17
@Bambano: gratulálok, egyes, leülhet. azt kiszámoltad már, hogy mennyibe kerül pótolni egy kiesett alkalmazottat? hirdetési költség, kiesett profit, túlóradíjak másoknak a kiesett ember munkájának elvégzéséért stbstb? ja, te nem fizetsz a túlmunkáért? nehéz lesz munkavállalókat találni :D
  A shea vajat nem véletlenül hívják Afrika kincsének, vagy a nők aranyának és ezek tetszőleges kombinációinak. Ez a tápláló elemekben gazdag természetes bőrápoló simán lenyomja a legdrágább szintetikus krémeket is. ..
Sokan tisztában vannak vele, hogy Kína elvárja a piacain eladott termékektől, hogy azokat állatokon teszteljék, mégis sok esetben zavarba ejtő lehet, ha egy cruelty-free márka termékén a "made in China" feliratot találod. ..
Május folyamán az a szerencse ért, hogy két hetet is egy-egy szigeten tölthettem (ami meg is látszott a blogon és az aktivitáson) azonban most már visszatértem és teljes gőzzel vetettem magam vissza mind a munkámba, mind a blogolásba. ..
A keratin egy nagyon gyakori összetevő samponokban és hajkondicionálókban, de tudtad, hogy miből készül? ..
Kylie Jenner újdonsült mami, valóságshow sztár és főállású celebritás megosztó karakter. Személyisége, vagy inkább, amint Kylie jelenségnek nevezünk sokaknak szúrja szemét, de azt tudtátok, hogy nagyon hosszú lista elérhető a csak növényi alapanyagot tartalmazó Kylie termékekből?..
  Mert rengeteg különböző területen megtermő alapanyagot és rengeteg vizet használ fel. Illetve, mert a szintetizált termékek a csomagolással együtt a természetben, jobb esetben egy szemétlerakón (amit szintén természet vesz körül) kötnek ki egy idő után. Zero waste és a szépségipar? Hah! Nézőpont…..
  Két sorozatban már feldolgoztuk, milyen állati eredetű feldolgozott alapanyagokkal szokták felturbózni a parfümöket és a sminktermékeket. Most a bőrápolásra kerítünk sort, nem kis részben azért mert Instagramon azt mondtátok a bőrápolás érdekel titeket leginkább...
Nem vagy egyedül az aloe vera imádatával, mi teljesen odáig vagyunk ezért a mesés növényért. A "szerkesztőség" előző héten a Kanári-szigeteken járt, mely messzi földön híres az aloéra alapuló szépségiparáról (is), és nem tudtuk kihagyni, hogy be ne szerezzünk pár Verdeaurora terméket és le ne…..
A "szerkesztőség" Fuerteventura szigetén töltötte az elmúlt hetet, egészen a munka ünnepéig, és felfedezte a helyi szépségipar szuper kínálatát. Egészen pontosan a Verdeaurora bio farm szuper és 99%-ban vegán szépségcsodáit. ..
Na jó, de mi lehet jobb az édesszájú emberlányának, mint cukorból készített felületaktív anyagok a szépségtermékeiben? ..
A múlt héten megírtuk, hogy milyen parfümök tartalmaznak állati eredetű anyagokat, most a sminktermékekre kerítünk sort. Pirosító, szemhéjfesték, alapozó: bármibe kerül egy kevés kétes eredetű anyag, csak hogy megkapjuk a tökéletes színt.  ..
Anélkül, hogy mélyebben belemennénk a kémiai rejtelmekbe -, főleg mert mi sem értünk hozzá - szeretném, ha kicsit beszélnénk a Sodium Laureth Sulphat művésznéven futó anyagról, amiről annyit olvasni, hogy csak, na. Van, aki azt mondja, kerüld el, amilyen messziről csak tudod, mások (többek között…..
A csomagolásáról sehol nem derül ki, hogy ez egy vegán termék lenne, vagy köze lenne az Island Vibes termékcsaládhoz, nem is véletlenül, mert valószínűleg NINCS IS, és mert olyan vállalhatatlanul vannak felpakolva a kreatívok a Fa honlapjára, hogy simán azt hiszed a többi termék is vegán pedig nem. ..
Ha nem, semmi gond. Amennyire lépést tartok, nem maradtál le egy új, hot kozmetikummárka hazai bevezetéséről (sajnos.) Viszont fantasztikus vegán mascara opciókról, amiket megrendelhetsz online, bizony igen, ha még sosem hallottad a Jouer nevet! ..
Kezdő növényi eredetű kozmetikumhasználóknak összegyűjtöttünk egy listát, hogy mégis mit érdemes nézni az "Ingredients" szekcióban, amit jellemzően nem tesznek közzé magyarul. Semmi teljesen egyértelműen kiskutya testrészre utalót nem fogsz találni, minden művésznevek alatt fut, de fontos tudni,…..
  A fenti kérdésre nyilvánvalóan az a válasz, hogy a jelenlegi formában szinte egyáltalán nem, de szerencsére akár olyan világcégek is, mint a Henkel aktívan próbálnak tenni azért, hogy ez megváltozzék. És, ha valaki, akkor egy Henkel méretű óriás hatalmas volumenben képes csökkenteni mondjuk a…..