Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sorozatgyilkos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy idén a Trónok harca csúszott pár hónapot, az eddig megszokott tíz helyett mindössze hét epizódot kaptak a nézők. Cserébe annyi a jó hír, hogy a The Dragon and the Wolf (a sárkány és a farkas) címet kapó finálé 81 perc hosszú lesz, ami a két és fél órás, monstre blockbusterek előtt…..
Az HBO sorozatának harmadik, befejező évada októberben érkezik a képernyőkre, de most már kiderült pár dolog az új évadról, és megtudhatjuk, kik szerepelnek Mácsai mellett a Terápiában. Az első két évadban Dargay András pszichológus inkább más páciensek problémáinak gyökereit kutatta, az viszont…..
Bár semmilyen hivatalos közleményt nem adtak ki, a UPC Magyarország Facebook-oldalának dühös kommentjeire adott válaszokból kiderült: a szolgáltató hirtelen, február 5-től kivette analóg csatornakínálatából a miniszterelnökkel nemrég összeveszett Simicska Lajos tévéjét, a Hír TV-t. A UPC válasza…..
Sorozatgyilkos 2017.02.06 15:54:46
A békesség kedvéért a tovább utánra tesszük a dolgot, tessen klikkolni SPOILER JÖN!..
Sorozatgyilkos 2017.01.06 09:02:57
A Walking Dead hetedik évadját a készítők látványosan arra húzták fel, hogy majd a rajongók meg az internet népe mennyire gyűlölni fogja Negant, a sorozat új főgonoszát. Emiatt a mostani évad magasan a leggyengébb az összes eddigi közül (az évadnyitóról szóló podcastünk itt található), és hiába…..
A Netflix júliusban berendelte a sorozat harmadik évadát, de ismét csak tíz részt kértek belőle (az első évad volt csak 13 részes, köszi a javítást). Már ekkor lehetett sejteni, hogy a Kyle Chandler és Ben Mendelsohn főszereplésével készült komor sorozat nemigen éri meg a negyedik kanyart, pedig a…..
Sorozatgyilkos 2016.09.15 10:32:00