Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carbissian

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Carbissian 2017.02.04 13:33:46
@józanakaroklenni: Szia! Hogyan élik ezt meg a családtagok? Rosszul.
Alkoholista szülők mellett nőttünk fel az öcsémmel,illetve nem teljesen, mert leléptünk mikor én 16 lettem ő meg 15 . De mielőtt ez megtörtént ,mindennaposak voltak a verekedések, a rombolás az üvöltözés. Ha nem egymást verték akkor minket. Mindketten vezetők voltak a helyi gyárban,reggel hétkor egy pálinka az arcba oszt indulás a harcba ugye. Este meg jött az amit ők nevelésnek hivtak,nadrágszíj táska, ököl szentháromság nesze neked leckeírás. Persze a rossz jegyek miatt még külön kaptunk úgyhogy inkább suli után a könyvtárban irtuk a leckét az öcsémmel meg még három másik gyerekkel akik szintén alkoholista szülökkel éltek. Az apám erős ember volt ha odavágott valahova fű nem maradt,igy aztán állandóan kékek meg zöldek lilák voltunk. Egyszer elkapott nintendozás közben'96 ot irtunk ekkor ,mert szerinte túl hangosak voltunk ezt meg kellett szüntetnie ezért bevágott a sarokba és ököllel arcon vágott jópárszor az öcsémbe belerúgott a nintendót amit ajándékba kaptunk rokonoktól összetörte. Az öcsémnek kiugrott a válla ,nekem eltörött az orrom meg az arccsontom. Mindezt csont részegen üvöltve.
Megvártuk hogy lefeküdjön aztán elmentünk az ügyeletre a doki kérdezte mi volt mondtuk hogy az apánk elvert minket mert túl hangosan játszottunk. Csak hümmögött hogy hát igen van ilyen. Ellátták az öcsémet engem bent tartottak másnap jöttek apámék hogy mi a fenét képzelek magamról ilyen helyzetbe hozni őket miért mondtam el a dokinak mi történt? A korház szólt a gyámügynek azok kijöttek körülnézni és nem történt semmi . A doki azt mondta próbáljuk megérteni hogy a szüleink nagy nyomás alatt vannak blablabla a rendőrök szinte szórol szóra ugyanezt mondták gyámügyes szintén tehát nem volt senki aki segitsen de próbaljuk megérteni a szüleinket hogy a stressz miatt isznak és vernek minket agyon napról napra . Jó duma csak nem igaz ők szerettek inni . Úgyhogy miután senki nem csinalt semmit a dolgok folytatódtak szóval leléptünk '96 nyarân.Az öcsémmel a suli mellett a postán dolgoztam levélszortirozòban diákként ebből fizettünk mindent . Érettségi utan már motorszerelőként főállásban tudtam segíteni az öcsémet hogy befejezze az iskoláit . Tehát mint két alkoholista "családtagjaként" mondhatom hogy rosszul élik meg az emberek ha valaki alkoholista lesz . A legrosszabb húzás ha megértésre vár az illető legalábbis azoktól akik olyan csaladba születtek mint én meg az öcsém vagy a srácok akikkel a könyvtárban irtuk a leckét mert az alkoholista szülők miatt pokollá vált az otthon.
Carbissian 2017.02.04 16:49:31
@Luke SW: Szia! Két választ akartam adni egy hsz-ben és kicsit kusza lett elnézést. Az alkoholizmus egyik családra való hatását próbáltam bemutatni ez volt az elsődleges szempontja a hsz-nek. A másodlagos az volt hogy a vendégposzter rossz helyre fordult segítségért ha ez volt a célja a coming- outnak. Az emberek többsége nem segitőkész az alkoholistákkal hanem elítéli őket plusz a kollégájának jól jött a plusz pont a spicliskedésért a munkahelyen gondolom.
Carbissian 2017.02.04 17:06:36
@she_wolf: Szia! Èrtem a jószándékot nem is vontam kétségbe. 96 ban kusza volt minden pár évvel a rendszerváltás után külõnõsen vidéken szerintem ezért nem történt semmi a hivatalok felől de talán jobb is volt ez igy hogy nem kerültünk gyerekotthonba.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Szeretném megosztani az én álláskereséssel kapcsolatos tapasztalataimat és a gondolataimat. Ha érdemesnek tartják közlésre, kérem közöljék. Természetesen az email címem nem…..
Carbissian 2016.12.11 22:57:48
@roli101: Menjen is mindenkinek jobb lesz de foleg a cegeknek,akik nem szeretik a gondolkodo, magukert kiallo embereket .

Csak mert vallalkozo vagyok es gazdag attol meg nem kell szivatnom az embereket a penzert. Miert is tennem? A nyugodt,elegedett munkavallalo akit megbecsulok es normalis korulmenyeket biztositok neki a munkavegzeshez,sokkal tobb hasznot hoz mint egy mindig faradt ,elegedetlen ,kimerult dolgozo. Ha a munkasaim tesznek gazdagga akkor miert szivatnam es uldoznem el oket ?

A cegunknel szeretjuk a negyoras diakokat mert jol dolgoznak orulnek hogy van idejuk masra is a munkan meg az iskolan kivul ezert megbecsulik a munkahelyet es csinaljak a dolgukat ahogy kell .Ez nekunk pont jo nem kell minden heten uj embert betanitani stb. Ha latjuk hogy valamelyik csapatvezeto szivatja barmelyik munkast azzal elbeszelgetunk ha ujra elofordul mehet is a cuccaiert es viszlat. Ez a rendszer tokeletesen mukodik es egyszeru : Elegedett melos elegedett fonok a haszon meg jon ennyi.