Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rollerboy

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a cím is mutatja ma este filmet néztem a családdal :D a cime:SeholországNagyon jó kis film főleg hogy Eddye Murphi Játszik benne vicces volt szakadtam a nevetéstől :D ez komolyan kihagyhatatlan:D aki teheti nézze meg.Amugy  meg holnap utolsó nap végre aztán péntek és megyek…..
Ma megbántottam valakit akit nem akartam de utánna rájöttem hogy volt értelme mert rádöbbentett hogy valójában milyen vagyok néha. Hát azért szerencse hogy még működik a lelkiismeretem és jól esett érezni, ugyanis régóta nem hallottam megszólalni. Ma viszont mint egy…..
rollerboy 2010.03.31 22:12:12
@Firecat: Már tudod válaszoltam rá A betüvel kezdődik:D
De jó hétvége van és vasárnap amikor a család összeül talán játszunk egyet de nem nállunk ez másképp megy mindenki elvan a saját kis világával=Számitógép + Interenet. Tesóm szokásos mit csináljak szöveggel zaklat mindenkit és nem elégszik meg ha 1 órát szánunk rá neki…..
rollerboy 2010.03.31 22:08:43
@Firecat: Hehe köszi Doma megpróbálom de néha nagyon nehéz hidd el
:D
Hát mit is mondhatnék my names roland and i'm 18 years old tudom nem volt valami szép megfogalmazás de most jól esett:D Szóval tegnap voltam a tescoba dogozni és elég fárasztó volt ugyhogy most nézzétek el hogy ha nem írok valami szépeket. Ami az utóbbi időben sokat foglalakoztatott…..
Remélem meg lesztek elégedve uj blogommal és élvezettel olvassátok majd minden szavát. Hát akkor a régi blog szövege elveszett ugyan de ugyis tudjátok mi volt benne... nem mondom el ujra nem szeretem  magam ismételni. Azt hiszem nagyon késő van :D ... Mindenképp szeretnék…..
Versus Egymilliárd dollár 2009.01.20 10:05:00
Amihez pusztán 12 raklapra volt szükség és persze 10 millió darab 100 dollárosra. Elfogadnád mi? Hogy ne kérdezzek ilyen baromságot, jól van na...
Drága Péter és Doma,Mivel újraindult a blogom elsősorban nektek írom mert ti vagytok a legnormálisabbak az osztályban és nem akarok másnak írni ezért ne adjátok meg másnak nagyon kérlek!!!! Nem akarok többet erről beszélni... tudjátok miért. Szóval azt hiszem ezen az uj blogon…..