Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklós Gábor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
Miklós Gábor 2019.10.03 17:59:42
@Boldog Lajos: Az ön hozzászólása simán laikus, csupán állást foglalt.És kínos a stílusa,mínősíti, semmiben nem különbözik, a kritizáltakról feltételezettől. 1)A sajtónak valóban jó ütköztetni a véleményeket, csakhogy itt nem ez történik, egy véleményt olvastunk, az érintett által tapasztaltakról.Nem kell elhinni, de a tutit megmondani ön nem illetékes. 2) A légitársaság véleménye sem kevésbé kínos, ők is állást foglaltak, de nem vizsgálták ki. Ezt a levelet a call centerben írták, de rosszul. 3) A rendőrség nem tudom mit vizsgál ki, egyáltalán ki illetékes, remélem vannak kamera felvételek, mert ha dörgölőzött a pasas, és miért ne hinnék az ifjú hölgynek, akkor bíróság elé állítanám. És igen, a történet, hogy egy tapasztalt diák utazó pont annyi cuccot visz, mint amit vihet , sokkal hihetőbb, mint a légitársaság és az ön messzemenő következtetései. Hajrá Dóra!
Miklós Gábor 2019.10.03 18:03:09
@élhetetlen: Megveszed, iszod a vizet, amúgy uncsi sorbanállás, és nincs wc: na ne, és beteszed a hátiba? Ugyanmá.... ez csak hogy szóljak hozzá....meggondolatlanul.Egyébként nem számít külön csomagnak.