Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kortzsu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na ott tartottunk kéremszépenalássan, hogy a szigetlakók megint bekapcsolták a keresztbetaktikázás gombot kis robottestükön, és választásuk ezúttal Gergőre esett. Klau sokkban, egyszerűen nem érti, hogy történhetett meg mindez, hát micsoda dolog kéremszépen, hogy az erősebb kutyákat szavazzák ki…..
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
kortzsu 2016.10.05 13:34:12
@Almaka: szia,
engem is idegesít anikó...a múltkor már a cicijeit is bevetette az rtl...DE!...nézzük meg a másik műsorvezetőt is(összehasonlítás alap)...eleje=bence->bemarja anikót, mert nem tud 14 nevet felsorolni...ő felsorolja(mindegy, hogy volt +24órája a betanulásra a cél érdekében, vagy a súgógép segített)...viszont 2 számot nem tudott megjegyezni(százalékok) - itt is csak egyet kellett volna megjegyezni, hiszen 100ból a másik gyorsan (fejben)megkapható....és ha észre vetted volna azóta segít bencének az rtl...mindig kiemeli más színnel egy-egy szavazás végeredményét(még mozgatja is, hogy könnyebb legyen észrevenni), amit anikónál nem látni...hirtelen ennyi