Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Outsider

91 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel épp a levendula virágzás és a szedd magad mozgalmak vége felé járunk, így hoztam egy egyszerű és nagyon finom nyári receptet! Hozzávalók fél liter szörp elkészítéséhez: - kb 50 szál levendula - egy marék friss mentalevél - 500 ml víz - 30-50g cukor (ízlés szerint, akár édesítővel is…..
Ha pihenés-nyaralás, akkor szerencsére nem kell messzire menni, hisz kishazánkban is rengeteg lehetőség nyílik a halandó ember számára. Tökéletes célpont a pihentető wellness szolgáltatások kedvelőinek Egerszalók és környéke, ami már magában is csodálatos, de ha még többre vágysz, olvass…..
Bár már február végét járjuk, mégis most lett igazán aktuális a téma! Szerintem mindenki, aki valamennyire követi, vagy figyeli az aktuális divatot, még akkor is, ha csak kiváncsiságból, vagy szükségből, észrevett a 2017/2018-as öltözködési szokásokban néhány igencsak télre vonatkozóan kakukktojás…..
Mindenki ismeri az érzést, hogy mennyire frusztráló december utolsó heteiben tanácstalanul rónni a bevásárlóközpontokat, közebn nem beleválasztani a legklisésebb ajándékokba (karácsonyi mintás pulcsi, illatos gyertya, drogérias csomagok stb.). Ha van olyan ismerősötök, barátotok, szerettetek, aki…..
Hátizsákos edzés, gondoltál már rá? Ha még nem, akkor olvass tovább, ha igen, akkor meg főleg! Ismét hódít a hátizsákok divatja, de ezeket a fantasztikusan hasznos és szép darabokat lehet valami teljesen más megközelítésből is használni! Pl edzéshez! Igen-igen, nem vicc!  Gyakorlatilag a…..
Beindult az igazi zimankós őszi szezon, mely egyenlő azzal, hogy egyre kevesebb kedvet érzünk kilépni a lakás küszöbén, de ez ne állítson meg senkit, ne csökkenjen a mozgásigény, hisz kuckózás helyett otthon is kihozhatod magadból a maximumot! Ilyenkor ugyanúgy be lehet iktatni egy kemény, izzasztó…..
A reggeli edzéseknek sok előnye van, pl felébreszti a szervezetet és aktívabbnak érzed magad a nap további részében, beindítja az anyagcserét, és nem utolsó sorban gyorsan 'letudhatod' az edzést, így ott a tömérdek maradék idő a munkára és/vagy hasznos dolgokra, bármilyen szabadon választott…..
Az ősz és a tavasz a legjobb időszak layering, azaz rétegezés öltözködési 'mód' alkalmazására. Évek óta számít trendnek és egyben hasznos divattrükknek, hogy minél több és eltérőbb darabot pakolunk magunkra, melyek kifejezetten praktikusak, kombinálhatóak és cserélgethetőek is. Idén személyes…..
Míg egyre több helyről és főleg fiataltól hallom, hogy szorongással, pánikrohamokkal, diszkonfortérzettel és még számos hasonló tünettel küzdenek, mégis a mai napig tapasztalható, hogy a mentális eredetű betegségekről beszélni ciki. És nem csak az érintetteknek, hanem mindenkinek tabutémának számít…..
Az Outsider 2017.10.21 13:23:36
@HeniP: szia, tipp egy megfelelőbb típus esetleg? Köszi szépen!

Ès köszi a többi kommentet is!!! :)
Az Outsider 2017.10.21 22:21:18
@tibsi: volt ma egy kis technikai problémám a kommentek engedélyezésével, most is csak emailen keresztül sikerült, de ha visszakeresem, ígérem publikálom :) Egyébként sem szoktam kommenteket elutasítani, maximum ha annyira ordenàré a stílusa! Elnézést a kellemetlenségért és mihamarabbi korrekció folyamatban :)
Sziasztok, szeretném már az elején leszögezni, hogy ez nem egy szponzorált poszt, bár a terméket ajándékba kaptam, de nincs semmilyen bartel a háttérben! Biztos mindenki ismeri a lábedzések, vagy rohangálós napok utáni, vagy esetleg közbeni elnehezedett lábérzetet, amit én kifejezetten gyakran…..
Ha igazi őszies megjelenésre vágysz, ne hagyd ki a klasszikus burgundi színt se a ruhatáradból, se a dekorkozmetikai beszerzéseid közül. Évről évre visszaköszön ez a fantasztikus árnyalat, mely tökéletesen képviselteteti magát az őszi trendek között, és minden nőből kicsit kihozza a benne szunnyadó…..
The Outsider Hello október! 2017.10.02 08:45:31
Most, hogy beköszöntött az igazi ősz, alig vártam, hogy elővegyem a nagyobbnál-nagyobb pulcsijaimat! Hétvégén sikerült egyet beszereznem is , ami az eddigieknél is hatalmasabb, melegebb, mégis kényelmes és sportos! Tökéletes szett egy októberi hétvégére a barátokkal, barátoddal, vagy csak egyedül…..
A kerek fenékkel már foglalkoztunk egy régebbi bejegyzés alkalmával, most lássunk egy másik kritikus pontot, ami a has. Ha nem is mindenki kockás, de lapos, formás hasra vágyik. Ezért sokan tesznek is, pl mindennapos kemény haspréseléssel és más különböző hasizomgyakorlatok elvégzésével, diétával,…..
Egyik szemem sír, a másik nevet, hisz elkezdődött az igazi szeszélyes ősz. A tipikus szeptemberi hetekben sose tudjuk megtippelni, hogy milyen időre számíthatunk pontosan, időjárásjelentés és Appok ide- vagy oda! Ilyenkor(is) a legegyszerűbb szettekhez szoktam nyúlni, melyeket könnyű variálni, és…..
Már többször foglalkoztunk a gyors edzésekkel, mivel a mai rohanó világból kiindulva, gyakori kifogás a 'nincs időm lemenni a terembe' mondat. Nem kell feltétlenül heti 3-4 alkalommal 2 órát tölteni a teremben és egy-egy testrészre koncentrálni az egész programot, de mégis hatásos eredményt érhetsz…..
Még el sem kezdődött az igazi hideg, őszi szezon, de már most aktuálissá vált az igény a plusz odafigyelésre, ha az egészségemről van szó.  Összeállítottam egy listát nem csak magamnak az eredményesebb és tudatosabb szezonális életmódváltáshoz. 1. C-Vitamin bevitel minden mennyiségben: bár klapból…..
(Y generáció: 1980-1995 között születettek) Hol vagytok drága testvéreim, társaim a bajban, jóban? Nem, nem ti, akik már az általános suli óta egy álmot kergettek csak, és mára el is értétek. Tudjátok, átlagosan fizető, gyermekkor óta áhított munka vagy inkább hivatás, család, gyermekáldás,…..
Egy korábbi bejegyzésemben már bemutattam az alábbi összeállítást, melyben a férfi-női közös gardróbról írtam. De nem tudok elmenni az outfit nélkül szó nélkül, így kap egy külön postot :) Imádok férfi ruhákat hordani, főleg pulcsikat és oversized felsőket szoktam a férfiosztályról beszerezni, de…..
Ez most a kedvenc szettem, mert egyszerű és nagyszerű. Tökéletes harmóniája a sportos kiegészítőknek és a nőies vonalaknak. A szoknyát kézzel varrtam egy egyébként a szekrény alján kajlódó régi Bershka egyenes szabású fekete koptatott farmeremből, a következő videót alapul…..
Vannak, akik kifejezetten utálnak nyaralás alatt edzeni, amit maximálisan megértek, hisz mindenkinek saját szíve joga eldönteni, hogy  szabadidejében az aktív/vagy a passzív pihenés opcióját preferálja.  Emellett a különböző szálláshelyek sem könnyítik meg az edzéssel kapcsolatos logisztikai…..
Mivel a narancsbőr gyakorlatilag felüti a fejét minden nőnél, testsúlytól és életkortól függetlenül is, ezért szerintem biztos mindenkinek megvannak a saját bevált tippjei. Ha esetleg valaki még kutatja a számára legmegfelelőbb módszerét, íme egy a sok közül! Pár hónapja botlottam bele egy nagyon…..
Társadalmilag napjainkban talán elfogadottabb, ha valakin van pár kiló plusz, mondván, hogy az a jó, ha a nőn van mit fogni! Ezzel még egyet is lehetne érteni, na de nem mindegy, hogy mi az amit fogunk és főleg, hogy mennyi :) De a mai bejegyzés nem erről szól! Mi van akkor, ha egy nőn 'nincs mit…..
Összegyűjtöttünk 10+1 aprócska és nagyobb hibát, melyet majdnem minden kezdő elkövet, mikor lekeveredik egy edzőterembe. Senki ne vegye magára, hisz mindenki jön valahonnan, mindenki kezdte valahol, de vannak, melyekre mindenképp érdemes odafigyelni, ha nem akarsz AZ A BIZONYOS idegesítő személy…..
Mikor vásárolok, mindig észben tartom a következőt: nem minden szép ami drága, és nem minden szemét ami olcsó. Ez tapasztalatból tudom, hisz egy-egy szezonális leárazáson, vagy online shopban igazi kincsekre talál az ember, ha keres. Nem csak az olcsóság az egyetlen oka, amiért szerelmese lettem az…..
Minden huszonéves legyint, mikor mi, 30 felettiek azt mondjuk: na majd 30 után megtapasztalod... Én is ugyanígy álltam ehhez a témához, hisz sosem gondoltam, hogy az évek változtatnak bármin is. Mégis van egy dolog, amit felfedezni véltem a harmadik X betöltése után: mániákusan ragaszkodom pár napi…..