Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Nikola

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sminkelésben nagyon fontos szerepet játszik a "kellékek" megtisztítása is, hiszen ha nem fektetünk kellő figyelmet erre a munkálatra, megeshet ,hogy a baktériumok elszaporodnak az ecseteinkben , sminkszivacsainkban és így felvisszük őket az arcunkra is. Kis idő elteltével meg értetlenül nézünk a…..
Nikola Glam Valentin nap. 2017.02.13 13:21:49
A Valentin nap általában 2 csoportra osztható. Vannak akik epekedve várják mit hozhat számukra ez a nap és vannak azok akik többnyire azt vallják, hogy nem csak 1 napon kell szeretni a másikat hanem az év 365 napján, ami valóban igaz DE az én véleményem erről az, hogy ha már van ez az ünnep, miért…..
Télen fokozottabban oda kell figyelni a vitaminbevitelre. Ilyenkor szervezetünk kevésbé ellenálló a vírusokkal és a megfázással szemben, illetve fáradékonyabbak vagyunk és hajlamosabbak vagyunk a stresszre is.     Az én turmixaim alapja többnyire az alma, mivel a gyümölcsök között az egy igazi…..
  Egy egészséges és szépen ápolt haj nagyon sokat tud dobni a megjelenésünkön. Ám de ha nem ápoljuk megfelelően, könnyen megeshet, hogy a fodrásznál kötünk ki ahol akár több cm-nek is búcsút mondhatunk. Bár azt sem szabad elfelejteni, hogy egy "egészségügyi" vágást jó megejteni legalább 3-4…..
 A bőrradírozás nagyon fontos a bőrápolásban hiszen bőrünk folyamatosan megújul. A megvastagodott hámsejt alatt ott lapul a fiatal bőr amit ha felszínre juttatunk a testradír segítségével, selymes bababőr köszönt minket felszabadulva. Így a testápolók, krémek, pakolások is már sokkal mélyebbre…..
Nikola Glam Brushegg 2017.01.17 11:14:28
Az ecset tisztítás nagyon fontos a sminkelésben, nem csak azért, hogy eltávolítsd a rajta maradt termékeket, hanem azért is hogy megtisztítsd az esetleges baktériumoktól. Hiába csinálsz rituálé szerinti arctisztítást, az arcodon megbújó kis bacik az ecsetedre kerülhetnek amin elszaporodhatnak,…..
   Amit ne felejtsd el soha , hogy mindennek az alapja a jól megtisztított bőr. Tehát mielőtt belekezdesz a csodaszer elkészítéséhez, mindenképp jó alaposan tisztítsd meg arcbőröd a szennyezésektől és az elhalt hámsejtektől, hogy a pakolás minél jobban kitudja fejteni a hatását.    - Ragyogó arc…..
  Ki ne szeretne tartósan szép szemöldököt? Nagyon izgatott lettem amikor először olvasgattam erről a szemöldök tintáról, mivel nekem világos és elég ritkás a szemöldököm napi szintem a sminkem részét képezi a ceruzával való feltöltés/formázás. Ez a termék azt ígéri, hogy legalább 3-4 napig tartó…..
Napjainkban egyre jobban elterjedt a Koreai szépségápolás Európában, ami eljutott kicsiny hazánkba is Magyarországra. Manapság az internet világának köszönhetően hozzájuthatunk olyan termékekhez is ez által amik itthon nem elérhetőek. Így nekem is volt szerencsém, hogy…..
Búcsúzik a nyár, itt van a nyakunkon az Ősz, ám de szomorkodásra semmi ok. Ez az évszak tele van csodás színekkel amik vissza kacsintanak ránk a sminkek világában. Nekem sminkelés szempontjából talán ez a kedvencem, ilyenkor előkerülnek a csodás karakteresebb sötétek rúzsok, körömlakkok...…..
"Műszempilla effekt"... Ezzel a névvel csalogat minket az Essence legújabb szempillaspirálja. Hiszen ki nem szeretne hatalmas pillákat és csábos tekintetet...? Ez a termék Extrém Volument és göndörséget ígér nekünk. Így nekem is megakadt a szemem rajta. A termék egyszerű fekete-fehér-pink kinézettel…..
 Erre az alapozóra én Németországban egy Rossmannban talátam rá, az előtt is hallottam már róla, de őszintén megmondva engem a kis pipettás kiszerelésével fogott meg a legjobban és keltette fel az érdeklődésem. A matt üveg kiszerelés és ez a pipettás kis adagoló nekem nagyon elnyerte a tetszésem. És…..