Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pot Head Pixie

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az ország szekere megy, megy. Nem is szekér ez ma, hanem autó. Teherautó. Valaki ott ül a volánnál, s az autó arra megy, ahova ő viszi... Megy, ha megy. De minek menjen? Áll a garázsban. A sofőr pedig ül a bárban? Vagy elmegy vadászni? Mindegy." (Móricz: Rokonok) Igen én volnék az. A kormánypárti…..
Választottam Én is civil vagyok 2017.04.08 17:42:01
Mit jelent az, hogy civil? Polgári, nem katonai, nem egyenruhás szervezethez tartozó. A civil vagyok itt azt jelenti: nem vagyok hivatásos politikus, nem ez a foglalkozásom, nem választottak meg senki képviseletére, nem mérettettem meg magam semmilyen demokratikus választáson, és ennek…..
A Freedom House az ő Freedom in the World című elemzésében három kategóriába sorolja az általa immár 40 éve vizsgált országokat a politikai berendezkedés szerint a demokrácia érvényesülésének, pontosabban a szabadság szintjének szempontjából: szabad, részben szabad, illetve nem szabad országok.…..
Van olyan ismerősöm, aki reggel óta nyilvánosan dühöng a Facebookon, mert ez a tahó Trump győz.  So what? 8 évvel ezelőtt egy fekete liberális fiatalember győzött, akitől fél Amerika rettegett, hogy ahogy a kampányában ígérte, alaposan rendetrak az amerikai politikában, a fél világ pedig…..
"Úgy szeretném, ha végre a fidesz, csupa kisbetűvel, és viktorka, kis vével, végre kiszállna az életünkből, és végre normális, gyűlölködésmentes, fejlődő Magyarországot láthatnánk!" "De jó lenne úgy hanyatlani, mint a Nyugat!" Szeretnétek? Akkor győzzük le az ellenséget a saját fegyverével! Elég…..