Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virlane

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
In medias res kezdünk is azzal, hogy Nóri próbálja kiidegelni Anitát, de lesz ennek még folytatása/van ennél fontosabb, például az első önálló, önzőző védettségi játék, ami a csúcstámadás néven látta meg a napvilágot. A játék lényege, hogy a versenyzőknek lépcsőt…..
virlane 2017.09.20 14:48:32
@ble_violet: Az elejétől fogva azt érzem, hogy ezzel az Íliásszal valami nem stimmel. A tekintetében folyamatosan valami elfojtott dühöt érzek. Nem azt mondja soha, amit őszintén gondol, hanem amit az emberek hallani akarnak. Kifelé a jóember álarcát veszi fel, de valójában az egyik legnagyobb hátbatámadós "gyilkos".
Kellemes képekkel indítunk a sziget aranyos kisállatairól, furafejű madár, gombszemű mosómaci a fán, meg A Feri, a dzsungelbaszó, aki már kora reggel úgy csépeli a növényzetet macsetével, mintha nem lenne holnap, míg a többiek édesdeden alszanak a szúnyogháló biztonságot adó takarásában.…..
virlane 2017.09.11 13:32:01
@nautilus123: Azért pornót nézni és pornóban résztvenni vagy pornó oldalon szerepelni két külön kategória. Ahogy az sem mindegy hogy valaki krimit néz, amiben gyilkosság történik, vagy ő maga öl meg valakit. (durva példa, de szemléletes).
Amúgy meg egyáltalán nem kell csodálkozni. Az lepett volna meg, ha Klaudia nem ebből élne. A műsorban sem az éles eszével tűnik ki.
Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után…..
virlane 2016.11.30 11:11:08
@MacákékIcukája: @Cérnahuszár: Előre leszögezem, teljesen mindegy nekem, hogy ki viszi a fődíjat. A valaha volt legrosszabb VV ez a 8-as, szóval tényleg 8, hogy kié lesz a fődíj. De itt olyan mértékű kettős mérce zajlik, hogy az hihetetlen.
A prostiként dolgozó, a villában is nyilvánosan szexelő, szopó, análozó, a méhéig a lábait kitáró, magát a felismerhetetlenségig leivó, műcsöcsű, műszájú, műhajú lotyónak épphogy a glóriát nem helyezték itt néhányan a fejére, míg a Pamped Gabó (!!) által bemondott történet miatt egy másik szereplő fogyatékos, hülye, fossoma stb.
Azért ez nem semmi. Mici a lehető legnagyobb antinő, aki létezik. Egy valamire jó. Elrettentő példának. Soha semmilyen körülmények között nem legyen egy nő sem olyan mint Mici. Se kívülről, se belülről.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy Soma példa lehet bárkinek is. De egy alkesz prosti ajnározva lesz, míg ez a szerencsétlen gyerek a földbe lesz döngölve.
Arról nem beszélve, hogy míg Mici esetében tény, hogy kurva volt Svájcban, addig Somáról eddig egy Fekete Pákó szintű ürge mondott valamit.
Elkezdődött az eco hét a villában, vagyis a gyökerentyűknek maguknak kell megtermelni az áramot, ha enni, kávézni szeretnének, vagy fel akarják tölteni a vibrátort. Speciel nekem sem könnyű, mert kurvára nincs net, pedig kétszer is megrugdostam a rootert, de még az sem segített, úgyhogy most…..
virlane 2016.10.20 15:21:10
Szép napot mindenkinek!

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Megengeded, hogy hozzászóljak? Kialudtad a tegnapi 1 liter alkoholt?
Kedvenc közös témánk jön. :) Tegnap amikor szóvátettem, hogy Krisztiánnak is van kint barátnője, és hogy ez neki miért lesz elnézve, a többinek pedig nem, akkor te azt mondtad, hogy szerinted nincs barátnője és csak hárított. Namármost. Éppen tegnap olvastam a gyávasága ellenére hőssé avanzsált VV Lóri kommentjét, melyben a következőket írta Krisztiánnal kapcsolatban:
" az ő (mármint Krisztián) kinti barátnője külsőleg és arányokban hasonlít Micire"
Hoppá! Azért a "hős" Lóri 40 napot csak együtt töltött a Papival. Vagyis a barátnő létezik, csak gondolom kuss a neve. Nem tiszte kritizálni Papi pasa villabeli tetteit. Akkor is hallgatni kell és porszívózni tovább, ha épp egy bárcás cumizza a párját a nagy nyilvánosság előtt.
virlane 2016.10.20 21:55:48
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Valóban a véleményemet mondom el, ahogy itt mindenki más is, még te is.
És igen, nem kedvelem Krisztiánt. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tolerálom a lusta, semmihez nem értő férfiakat, akik ennek ellenére vagy éppen ezért felsőbbrendűnek érzik magukat. Ez a mai adásból is kiderült. Inkább kitalált ez a derék ember egy orbitális baromságot, csak megfogni ne kelljen semmit. Nem akar dolgozni, mert neki az derogál. Egy lusta fasz, aki egész nap a székben ül vagy az ágyon fekszik és parancsokat osztogat. Nem ettől lesz valaki férfi, sőt ettől lesz a legkevésbé az. És igen, azt is kimondom, hogy egy semmihez sem értő és semmit tenni nem akaró töklógatónak nem adnék fődíjat.
Ugyan Zserbó kiesésének villabéli drmámáját már gyönyörűen lekottázta Bruti májsztró, de még bőven volt kraft az ominózus estében, hogy a keddi adás felében is arról legyen szó. Mondja is Bencur Gyula, hogy a lakók berántották a bulifűnyírót, csak épp nem ketyerészett mindenki azonos fordulatszámon.…..
virlane 2016.10.19 18:39:27
@PeniValdes: Én sem arról beszéltem, hogy másnak a hányását mossa fel. DE!! Egy közösségben él, ahol ő is használja a szőnyeget, a toalettet és a vágódeszkát. Az nem úgy működik, hogy ő kinevezi magát pasának és a többi pucoljon utána (is) mindent. A hierarchia hétnek vége és neki sem esik le az ujjáról a börtönlakat kulcsa, ha egy felmosórongyot vesz a kezébe.
virlane 2016.10.19 21:13:02
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Miért, én nem írhatom le a véleményemet? Akár ötször is? Te beteheted az ananászos hülyeségedet 28-szor is? Vagy a fórumon te vagy itt a góré, aki megmondja, hogy ki mit mikor és hányszor írhat le? Én beszóltam neked valaha is, hogy miről szakadjál le? Nem. Akkor?
Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már…..
virlane 2016.10.08 15:20:20
@alsophila.grahami: Valószínűleg Dávid eleve nehezebb helyzetben van, mert saját maga mondta, hogy duci kisfiú volt, akit sokat csúfoltak, és elutasítottak a lányok. Azzal, hogy valaki lefogy, a korábbi sérelmei, bizonytalansága nem szűnik meg. Ezt valószínű élete végéig cipelni fogja. Nem látsz bele a lelkébe, sem az eddig életébe.
Téged most egyébként pont azért szólítottalak meg, mert fentebb azt elemezgetted nagy sértődötten, hogy micsoda dolog a leszbi nőket cikizni és mi lesz itten szegény Zsótival, ha neki kell párbajozni és egyébként is a jóérzésű ember ilyen kommentek láttán inkább sarkon fordul stb. Erre 5 kommenttel lejjebb már határozottan állítod, hogy Dávidot belülről eszik a kukacok. Mert csak. Mert az élettapasztalatod azt mondja.....
Te ugyanúgy elítéled finomkodás nélkül a neked nem szimpatikus embert, csak az nem a leszbi vagy a meleg, hanem Dávid. Az a bizonyos kettős mérce ugye..
virlane 2016.10.08 17:41:02
@alsophila.grahami: Nem azzal van a baj, hogy te kit látsz esélyesnek és kit nem. Hanem arra mutattam rá, hogy sértődötten kijelentetted, hogy micsoda kommentek születnek itt egyes kommenttársak tollából pl. a leszbi anyukákról a belevalóban. És ezt te mint jóérzésű ember nem bírod elnézni. Majd öt perc múlva kijelented, hogy Dávidot belülről eszik a kukacok, mert te ezt a TV-ből így szűröd le. Te pont annyira ismered Dávidot, mint egy-két kommentelő a leszbi anyukákat. Nekik azok bökik a csőrüket, neked meg Dávid. Ergo másokon olyat kérsz számon, amiben te magad sem vagy különb.
Tipikus az az eset volt, hogy amit szabad Jupiternek azt nem szabad a kisökörnek. De mondhatnám azt is, hogy bort iszol és vizet prédikálsz. Pusztán erre akartam rávilágítani.
virlane 2016.10.08 14:41:53
@alsophila.grahami: Most függetlenül attól, hogy ki megy vissza, mert nekem édesmindegy, de miből gondolod, hogy ha valaki X ideig nem talál partnert, vagy nincs párkapcsolata, akkor "belülről rágják a kukacok"???
Nem biztos, hogy mindenki a Miciféléknek akar Cayenne-t vásárolni, vagy nem mindenki gerjed a mocskos szájú Lakatos Evelinekre. Nem olyan egyszerű olyan párt találni, akivel belemegy az ember egy komoly párkapcsolatba. És nem mindig mindenki a numerát keresi, mert viszked neki, ahogy az escortos Micike, akinek már lassan tökmindegy, hogy ki, csak farka legyen.