Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misim

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Domald Trump elnökségét sokan az elmebeteg amerikai társadalom győzelmének tekintik, még többen pedig a józanság diadalát, a polkorrektség korszakának végét. Trump kapcsán óhatatlanul előkerül Hitler is, de a konzervatív jelölt győzelme egészen más történelmi korszakot idéz...
Misim 2016.11.10 21:39:09
De sok itt az idióta!
A cikknek vér igaza van. A sok lebutított Orbán ökörségét magába szívó ember. Pont ez a céljuk butítás a migránsozás, az uszítás.
Totálisan igaza van a cikknek. Olvasd vissza a kommenteket. Látszik a sötét és az erőszakos lebutítás.

Trump győzelme bizony a populisták utolsó sikolya. Épp a liberális értékrend győzelmét jelzi. Egy illiberális autokrata államban már az elnök jelöltségen való induláskor lelőtték volna. Erdogan csinált egy ön puccsott és gyakorlatilag minden ellenzékit megölet, bebörtönöztet. Ha egy két barom arcúnak ez hiányzik, mehet van keleten rájuk igény.

Trump ott fogja fojtani ahol elődje abbahagyta. Azt hiszed hozzányúl a biztosítási rendszerhez mint igérte? Felszámolja az obamai biztosítást? Olyan lázadás lenne belőle amit még ő sem kockáztat meg. Falat húz Mexikó felé? Dehogy fog. Több pénz jön át azon a határon amit nem fog kidobni. Kiutasít minden illegális embert? Ugyan má. Ne légy naiv. Olyan mélyen van beágyazva liberális értékrend a társadalomba, nincs olyan elnök akinek kedvéért beállna egy mindent megmondó központosításba.
KLIK et csak nálunk lehet bevezetni. Megmondani egy amerikainak mit tehet és mit nem? Komolyan gondoltad? Látszik hol nőttél fel.
Magyaroszágon is meglehet nézni kiket lehet Orbának hülyíteni. A tanulatlan képzetlen embereket, azokat akik képtelenek maguk sorsát iránytani. Akik várják a kedves vezetőt aki megmondja a tutit nekik.

A digitális korban ez már a múlt. Egy új vezetői irányzatnak kell eljönni. Egyenlőre még csak formálódik. de már kopogtat. Már nem lehet úgy lopni, hogy ne lehessen észre venni. Olyan adatbázisok vannak ahol ezek azonnal láthatóak szűrhetőek. Pl.: a GDP 6 % át kaptuk meg az EU tól. Közbe meg a fejlődés GDP 2,8% os lett. Hol a többi? Ellopták a korrupt politikusok és slepjei. Elszámoltatás lesz de nem kicsi.
DE, amíg vannak agyatlan emberek akik még mindig beszopják a hülyítést. Addig késik. Remélem nem múlik..
Néhány nappal ezelőtt egy felhevült férfi „megverte” a fideszes Századvég egyik vezetőjét, a kormánypárti pénzekből felpumpált hecclapocska, a 888 főszerkesztőjét, G. Fodor Gábort...