Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itnicb

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre kevesebb lehetősége van a kereskedelmi tévéknek Magyarországon ha nagyszabású hétvégi showműsorokat akarnak gyártani ősszel meg tavasszal is, mert fogynak az emberek. Egyrészt fogynak a használható híres emberek, akikkel olyan műsorokat lehet eladni, mint a Sztárban sztár vagy néhány évvel…..
itnicb 2016.09.11 01:56:06
@Transylvanianmixedgrill: " A többi tánckategóriában szakmájukban no name gyerekek ugrabugráltak, és kalimpáltak a hozzánemértő zsűri előtt, akiknek láthatóan ismét halvány fingjuk sincs a tánchoz, és hogy mi az hogy jó vagy rossz táncos. "

Emeljük csak ki bátran , hogy a Lázadók csapatban lévő táncospár úriember tagja E , D , C kategóriában latin táncból ( mondjuk nem tudom Önnek ez mennyit mond , mennyire hozzáértő .. khm ) a korcsoportjában mindig a dobogó legfelső fokán állt partnerével, E osztályban országos 1. helyezést ért el , D osztályban országos 2. helyezéssel büszkélkedhet. Emellett több kiemelt jótékonysági és egyéb rendezvényen , nemzetközi szépségversenyeken minden évben felkért , 5 éves korától sikereket elérő táncosa volt. A latin tánc világban MINDENKI ismeri a nevét.

A táncospár hölgy tagja is nagy sikereket ért el a fitness kategóriában, olyannyira , hogy tudomásom szerint világbajnok lett.

Ők a NO NAME gyerekek :) Akik profizmusukkal felnőtteket megszégyenítő produkciókat adnak elő hétről hétre. Ebben segitették öket az a " három senki" akik közül az úr csinálta meg a világszínvonalú Monte Carlo-i showt 28 profi táncossal , állva tapsoltak nekik ezen az óriási rendezvényen.A két hölgy pedig kiemelkedő alakja és tanára az AfterSchool tánciskolának , ami az egyik legjobb képzést adja Magyarországon , és ahonnan olyan profi gyerkőcök kerülnek ki ,akik mindenhol meg fogják állni a helyüket , mint például a Kicsi óriások c. tehetségkutatóban két csapatban is.

Köszönöm a figyelmet , egy 13 éve a táncvilágban lévő "hatodik senki " az öt mellett :)