Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Major Sándor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2017-es esztendő utolsó megmérettetésén a bajnoki címvédő az újonc Hellas Verona otthonába látogat, s nem lehet más a feladata, mint hogy győzelemmel és a három pont begyűjtésével búcsúztassa az óévet. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányozni fog Gigi Buffon, Mattia De Sciglio és…..
Major Sándor 2017.12.30 20:52:38
Olasz források szerint Paulo Dybala ügynöke magára haragította a Juventus igazgatóit, mivel a Paris Saint-Germain vezetőivel találkozott. Az elmúlt két meccsen Paulo Dybala a padra szorult, a vezetőség nevében pedig Pavel Nedvěd az argentin kapcsán az áldozatkészségről beszélt. Az idei évben az…..
Pocsék főpróbát követően, a Juventus elszántan készülődhet az FC Barcelona elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, amelyen az olasz rekordbajnok bebiztosíthatja a továbbjutást a sorozat egyenes kieséses szakaszába. A Juventus keretében, a régóta hiányzó Marko Pjaca mellett, nem kapott…..
Major Sándor 2017.11.22 19:41:36
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva, 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, s a második fordulóban a Genoa vendégeként kell megszereznie a három pontot, amely újabb lépést jelent a zsinórban hetedik scuidetto felé. A zebramezesek keretének legfőbb hiányzója a…..
Az AS Monaco otthonában aratott magabiztos győzelem után, valamint a Bajnokok Ligája-elődöntő jövő keddi hazai visszavágója előtt, a Juventusnak a torinói városi rangadón kell megtartania lendületét. Massimiliano Allegri mester gyakorlatilag teljes kerettel készülhet a Torino ellen, a 23 fős…..
Major Sándor 2017.05.06 21:03:34
A hazai színtéren kiváló teljesítményt nyújtó Juventus ma az európai labdarúgás legrangosabb sorozatában is megmutathatja magát, s az ellenfél a tavalyi csoportkörből már ismerős Sevilla lesz, amely az Európa Liga elhódításával kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába. A zebramezesek keretében…..
Major Sándor 2016.09.14 20:27:56
A Sassuolo elleni hazai mérkőzéssel a Juventus folytathatja a szezon eddig hibátlan sorozatát, s egy esetleges győzelemmel már a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre is hangolódhat. A Juventus Stadiumba látogató Sassuolo ugyan szintén két győzelemmel kezdte a szezont, mégis mindössze…..
Major Sándor 2016.09.10 18:16:26