Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manikűr otthon

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manikűr otthon Golden rose wow 56 2017.10.21 16:50:22
A Golden rose wow  56 lakkot használtam 3 rétegben és egy kis Manhattan sugar effect lakkal dobtam fel. A Golden rose lakkok kiváló minőségűek, kicsi 6 ml, nagyobb eséllyel tudjuk elhasználni, a szivárvány minden árnyalatában kapható és ami fő, hogy nagyon olcsó! Több napon keresztül (nekem akár egy…..
O.P.I. Grapely admired az Infinite shine kollekcióból.Nagyon tartós, mint a többi testvére, már a fele üveggel elhasználtam és nem sűrűsödött be, bár én mindig 3 réteg színt szoktam felvinni. Ti is feltölthetitek manikűrjeiteket a "Manikűr otthon" facebook oldalon és bemutatom...
Még sosem volt kék lakkom és most hétvégén be is szereztem egy csillámos társával együtt, mert nagyon megtetszett a polcon ☺ : S-he 323/680 (kék 6ml) és S-he 322/229 (csillámos 10ml). Már régebben terveztem, hogy lesz igazi világos babakék, igaz ez nem az, de ez is szép nyárra való. Már van két S-he…..
Manikűr otthon Ombre újra 2017.10.08 16:48:36
Második ombre alkotásom.Amiket használtam: Catrice alaplakk, OPI spare me a french quarter?, Golden rose 63 (sötétkék), Essence csillámos lakk, Depend fedőlakk.Töltsétek fel Ti is saját készítésű manikűrjeiteket rövid leírással a "Manikűr otthon" facebook oldalon és bemutatom...
Manikűr otthon Ombre manikűr 2017.10.08 16:48:12
Első ombre manikűröm.A lakkok amiket használtam: NYC gel gloss 303 és S-HE gel-like'n ultra stay 322/230Nagyon egyszerű volt elkészíteni és szerintem első próbálkozásra elég jól sikerült és majd más színekkel is meg fogok próbálkozni. 1 réteg fedőlakk + a jobb fedés érdekében a NYC lakkból 3 réteg…..
OPI Pretty Pink PreseveresEz nagy kedvencem, igazi tavaszi-nyári szín. Már régebben megvan, több mint a felét elhasználtam és még mindíg jó állapotban van. Ebből is a szokásos 3 vékony réteget kentem fel a tartósság és a szebb hatás érdekében + még alap és fedőlakk amikből érdemes jobb fajtát venni,…..
Douglas 69 Red at allEzt a lakkot már egyszer bemutattam a facebook oldalamon, de azóta is kedvenc, mert szép és tartós is, akár kb. 4-5 napot is kibír.Kb. egy éve van meg és még nem sűrűsödött be, ennek a színnek a fedése is tökéletes viszonylag hamar is szárad. Ajánlom ezt a márkát. Ezenkívül még…..
OPI: Get cherried away, a Coca-Cola kollekcióból felturbózva egy kis csillámmal, ami sokkal tartósabbá teszi. Kisebb házimunka mellett akár egy hetet is kibír. ..
Max factor: 85 ceriseIgazi ferrári piros. 1 réteg alaplakk + 3 réteg a lakkból + 1 réteg fedőlakk. Gyorsan szárad, a tartóssága kb 5 nap. A hüvelyk és gyűrűs ujjamon oldalt a sötétebb lakk Astor 305/395. Töltsétek fel Ti is az otthon elkészített manikűrt és bemutatom az oldalon...
OPI Happy anniversaryNagyon szép ezüstös lakk, ami szerintem egész évben ideális. A többi OPI lakkhoz képest ez egy kicsit nehezebben szarad. Az enyhe rózsaszín árnyalat a fedőlakk miatt van. 1 alaplakk + 3 réteg körömlakk + 1 réteg fedőlakkKüldjétek be Ti is manikűrös képeiteket a Manikűr otthon…..
Hőre változó körömlakk. Hidegben szürke, melegben fehér. Nekem nagyon tetszik és még tartós is, mert kb. 4-5 napot kibír. Amin nagyon meglepődtem, hogy rendkívül hamar szárad. Kb. 1.5 óra alatt komplett kész volt fedőlakkal együtt (1 réteg alaplakk + 3 réteg körömlakk + 1 réteg fedőlakk). ..
Egyik másik alkotásom: O.P.I. Japanise rose garden.Bármely évszakban ideális szín...
Manikűr otthon Born pretty 25 2017.03.28 20:13:41
Born pretty 25 Born Pretty 25-ös szín.6 ml, ami még hosszabb körmök esetében is kb 6-7 festésre elegendő két rétegben, de ez a lakk típusától is függ, mert egy világosabb szín esetében a tökéletes fedéshez kell a három réteg is. Egy korábban megosztott cikkben benne van, hogy most ősszel divat a…..
Manikűr otthon O.P.I. Malaga wine 2017.03.22 19:56:27
O.P.I. Malaga wineHa csak egy bordó színt szeretnétek venni, akkor javaslom, hogy ez legyen az! 2,5 éve van meg, igaz, hogy már kellett bele öntenem körömlakk higítót, de ugyanolyan jó a minősége most is, mint amikor legelőször elkezdtem használni. Az összes lakkjaim közül bátran mondom, hogy ez a…..
OPI : Get cherried away a Coca-Cola kollekcióból egy kis sötétebb csillámmal a körömágynál. Az O.P.I lakkokat azért is szeretem, mert ezernyi csodás szín (nem túlzás!) tartósság jellemzi. Bátran ajánlom, minden évben több kollekciót alkotnak meg. Most, hogy nyakunkon a tél bátran válogathatunk a…..
O.P.I. Live. Love. Carnival.Még egy kis nyáridéző szín a Brazil kollekcióból. Lehet, hogy kissé elfogult vagyok a márka iránt, de szerintem ennek a márkának van a legnagyobb színválasztéka és a minőségre sem lehet panasz.1 réteg alaplakk + 3 vékony színréteg + fedőlakk. Tartóssága kb 6 nap...
Manikűr otthon Miss Sporty 2016.09.24 20:11:05
Íme egy olcsóbb típusú körömlakk: Miss Sporty. 7ml -es kis üveg, de jónéhány alkalomra elegendő. Gyorsan szárad és tartós is. 1 réteg alaplakk + 3 réteg körömlakk + fedőlakk. Egyik nap felkenem az alaplakkot + 2 réteg színt, másik nap a + 1 réteg szín még és rá a fedőlakk. Így nem kell órákig a…..
Nem kell, hogy kidobjuk régi besűrűsödött lakkunkat! Pár csepp ebből az olcsó kis körömlakkhigítóból és a lakk olyan lesz, mint újkorában! Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla és használom is. A fodrászkellékesnél lehet beszerezni kb 300 ft alatt van az ára. Sokáig elég, nem rontja a lakk…..
Ismét elérkezett a péntek, úgyhogy ismét itt egy nagy halom szépséges menyasszonyi ruha, ezúttal Alessandra Rinaudo tervezésében...
Manikűr otthon 2016.09.17 15:16:14
Fessük ki körmeinket saját magunk örömére! Szebbé teszi kezünket és hozzájárul megjelenésünkhöz. Ez a szín egész évben ideális véleményem szerint. 1 réget alaplakkk + három vékony réteg szín + 1 réteg fedőlakk. A tartóssága simán kibír 6 napot is, tehát nagyon magas minőségű szalon szépségű manikűrt…..
A második posztom is O.P.I. lakkról szól, mert ez a kedvenc márkám. Vannak persze más fajták is az összegyűjtött kollekciómban, de ez jött be a legjobban. Bátran merem mondani, hogy bármely más márkának nincs ennyi színe mint ennek a fajtának és egy évben több kollekció is megjelenik csodás…..
Opi: Hey baby a Gwen Stefani kollekcióból.Nagyon szeretem ezt a színt, ebből is már csak egy kicsi van az üveg alján, de a minősége még mindig olyan, mint újkorában. Töltsétek fel Ti is képeiteket a facebookon és bemutatom az oldalon...