Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koppany

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football úszás Swimming vízilabda Water polo  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!…..
Ha egy meccsen negyvenezren néznék, ahogy újra meg újra elfutok a szélen, kicselezem az emberemet, aztán megint, de a fiúk, mintha térdig homokban törnének előre, még mindig negyven méterre vannak, de az se lenne jobb, ha ott lennének, mert az egyik egy reménytelen…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért!Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN!Lebontva:  Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is…..
koppany 2009.05.08 16:12:07
@Zolika85: köszönöm a válaszod!
Én azért megrakom:)
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista Csütörtökön! Lebontva: jégkorong kézilabda labdarúgás tenisz vízilabda…..
BWIN 5e Ft-os bónusz, bajtársat keresek írj kommentbe! Csak arra tegyél tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! TIPPVADÁSZ ÜZEMELTETŐT KERESEK, FELTÉTELEK: - kattintani tudás képessége - gyors internetkapcsolat - megbízhatóság   Aktuális tippmix lista ITT…..
koppany 2009.03.25 15:26:42
@Tipptop: kombis táblátbirsz küldeni ide: koppy1@vipmail.hu
előre is köszi!
Az Olajnak párdon a Szolnoknak nagyon nagy eséje van idegenben!!
2009-ben veretlenek, ha Barro elkapja a fonalat akkor sima Szolnok győzelem!!
Bár tény a Pécs se rossz csapat, de ők hullámozó telsesítményt nyújtanak(most jók)!
Szerintem még a D is szóba jöhet!
Az Atom nyerni fog!
A pécsben sok a szolnoki kötődésű játékos ami ennek a párosításnak az érdekessége.
Az biztos nem lessz sok kosár mivel a szolnok a védekezésre fekteti a legnagyobb hangsújt!
Én egy szelvényre biztos rá rakom a V-t!
Edzők:
Stojan Ivkovics:
- A most legjobb formában lévö csapat érkezik szerdán Pécsre. A Paks mellett a Szolnok az, amelynél szinte már nem is emlékszem, mikor kapott ki utoljára, erejükre jellemzö, hogy a listavezetö Albacompot kettös gyözelemmel ütötték ki a Magyar Kupa negyeddöntöjében. Pór Péter jó edzö, és az új légiósokkal jó csapatot rakott össze. Számunkra különösen fontos a mérközés, hiszen ha nyerünk, akkor biztos a helyünk az alapszakasz végén a legjobb négy között, ami a rájátszás pályaelönyét jelenti, ha viszont kikapunk, akkor még görcsölhetünk két idegenbeli meccsünkön, hogy elérjük ezt a célt. Ugyan megjelent a sajtóban, hogy Dénes Gábor, Bencze Zoltán és Dragan Aleksic milyen problémákkal küzd, nekem mindhárman azt mondták, játszani szeretnének szerdán. Ugyan a végsö döntésben szerepe lesz az orvosi véleménynek is, de azt tudni kell, aki pályára lép, az egészségesnek számít.

Pór Péter:
- Magas szerkezetü, egységes, jó csapat a Pécs. Szinte minden posztra van két egyforma képességü kosarasuk. Mi azonban nem ijedhetünk meg tölük, az elmúlt hetek sikeres szereplése után megjött az önbizalmunk. Lendületben vagyunk, nekik kell mennünk.

Vastagbőr MSZP-s belső kampány 2009.03.19 11:01:00
MSZP-s házivideó kering a párt berkein belül. Nem, nem olyan, azt nem mernénk lehozni... A szocik hétvégén tisztújító kongresszust tartanak a Syma-csarnokban 686 küldött, valamint számos hazai és külföldi meghívott részvételével. A tisztújítás nem lesz valami izgalmas, a…..
koppany 2009.03.20 09:32:45
Én egy szociális beállítotságú ember vagyok, baloldali szervezet vezetője is voltam.
Én erre büszke is voltam addig amíg nem jött Fletó meg a bandája!(Tiszteségesen csináltam még ráfizettem is amit soha nem is bántam, mert másnak segítettem!! Soha nem ismerték el a munkám amíg ők szét osztották, "lopták" az országot) Nem feltétlenűl köcsög az összes baloldali, vannak kivételek, de azok soha nem fognak odakerülni, hogy tehessenek valamit az országé (kis halak akiket elvakítanak)! Településeken vannak képviselők akik teszik a dolgukat rendesen és nem saját zsebre.
Nem erről akartam írni hanem az ami most ebben az országban folyik az vérlázító!!!
Akik a filmekben szerepelnek nekik semmi közük a baloldali értékrendekhez!
Én pedagógus vagyok Hiller is az, szégyelem is!!
Nem is tudják milyen Terror alatt állnak a magyar gyerekek az iskolában a pedagógusokkal együtt, a szárnyuk alá vett "futtatott" népcsoport miatt!
Ez nem baloldali eszme, hogy hagyák élősködni rajtunk adózó embereken azokat akik életükbe nem dolgoztak és csak halomra szülik a kölköket akik mellesleg egyre többen értelmileg sérültek, mert már azt se nézik kivel csak legyen minnél több!(vérfertőzés)
Taligát készítettni velük irány a nyomvonal és lehetne építeni az autópályát!!! Nem szarozni, cselekedni kell!!!!!
Én egyik pártnak sem hiszek most már, de egyet tudok MAGYAR vagyok!!!!!!!!
Nem szavak kellenek hanem tettek és NEM TETVEK!!!
A bama.hu cikkének felolvasása nyomán a hüledezés hulláma futott végig itt a munkelyemen. Tessék, most Ti jöttök:  "A Citrom utcai rövidárukereskedésben egyik nap megjelent egy hölgy. Az eladó, Mármarosi József elmondása szerint egy gyerekkabátot tartott a kezében, s…..
Vastagbőr Parlamenti pénzeső 2009.02.27 08:31:00
Egy kis pénteki munkakedv-csináló. A vagyonnyilatkozatokról sok bőrt lenyúztak már, jó darabig mindenki azt kérdezte, hova tette Feri a 100 milliót, szóba került Kósa ellentmondásos bevallása is, de olyan remek összeállítást senki nem csinált, mint a HVG. Íme az általuk…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető.A tippmix blog támogató: TIPPVADÁSZ itt elérhető!…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista hétfőn!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz ökölvívás A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző…..
koppany 2009.01.24 11:12:22
Sunderland-Blackburn: Liam Millert eladták a “fekete macskák”, de egyébként mindenki rendben van. A Rovers igazolta a francia bekket, Givet-t.
Man. Utd.-Tottenham: Ferdinand, Evra és Brown után újabb két hátvéd lesérült: Evans és Rafael. Ki fog védekezni? Mellesleg Anderson is kiesett. A Spurs kerete Wilson Palaciosszal bővült.
Cardiff-Arsenal: a walesiek a legjobb csapatukkal készülnek, az “ágyúsok” még mindig Rosicky, Fábregas, Walcott, Gallas és Silvestre nélkül állnak ki.
Liverpool-Everton: Fabio Aurelio és Dossena is felépült, Agger kisebb sérülés miatt hiányozhat. Az Everton még mindig támadószűkében van, Saha és Yakubu sérült.
Reggina-Chievo: Santos eltiltását tölti, Cirillo, Giosa és Cascione pedig sérült, így foghíjas lesz a Reggina védelme. A vendégeknél Morero eltiltás miatt hagyja ki a meccset.
Juventus-Fiorentina: nem elég, hogy a sérülés a Juvénál most még az influenza is szedi az áldozatait (Manninger, Tiago, Buffon, Mellberg), plusz Sissokót és Molinarót eltiltották. De legalább Poulsen felépült. A liláknál Mutu továbbra is a könyökét fájlalja, Comotto pedig eltiltás miatt hiányzik majd.
Bologna-Milan: a hazaiaknál Marchini, Cesar és Paonessa sérült, viszont igazoltak egy centert, Osvaldót. A Milannál Jankulovskit kiállítás miatt kihagyja a meccset, a sérültek meg a szokásosak.
Genoa-Catania: Milito felépült, vele sokkal hatékonyabb a Genoa. Juric eltiltás, Paro, Gasbarroni és Palladino sérülés miatt hiányzik. A vendégeknél két játékos nem áll Zenga rendelkezésére: Izco (eltiltás) és Dica (sérülés).
Lazio-Cagliari: három középpályás hiányzik a rómaiaktól: Manfredini, Matuzalem és Dabo. A szárdoknál Cossu eltiltás, Agostini sérülés miatt nem játszhat.
Lecce-Torino: a Leccénél mindenki harcra kész, a “bikáknál” Barone eltiltás, Rubin, P. Zanetti, Abbruscato és Pratali sérülés miatt nem léphet pályára.
Napoli-Roma: Hamsik eltiltás miatt nem játszhat a rangadón, ami nagy érvágás a nápolyiaknak. Iezzo kapus pedig megsérült. A fővárosiaknál jó hír, hogy Totti felépült, Cicinho viszont eltiltását tölti.
Palermo-Udinese: a múlt héthez képest nincs változás a Palermónál, az Udineséből Coda hiányzik majd, aki eltiltását tölti.
Siena-Atalanta: a Siena a megszokott csapatával állhat ki, még Curci eltiltása is lejárt. De az Atalanta is az Inter-verő csapattal állhat fel.
Inter-Samp: Ibrahimovic eltiltása érzékenyen érintheti az Intert, talán Adriano helyettesítheti. A Sampban Lucchini és Campagnaro a két hiányzó. Pazzini után Raggit is leigazolták.
forrás:
tippek.com
koppany 2009.01.24 11:48:45
Találtam hátha valakinek segít:
Mu-Tot.:166 összecsapást vívott korábban a két csapat, amelyből a Manchester 76-ot megnyert és csak 46-ot veszített el. Tavaly januárban is összefutott a két csapat az FA-kupában, a MU Tévez és C. Ronaldo duplájával, illetve Keane góljával 3-1-re nyert. Az első összecsapásuk és kupameccs volt, 1899. január 28-án egy londoni 1-1 után Manchesterben 5-3-ra nyert a Spurs, aki hétközben már bejutottak a Ligakupa döntőjében, ahol szintén ez a párosítás lesz majd. A Tottenham nagyon régen, 1989, december 16-án győzött az Old Traffordban, azóta 20 meccsen 16 manchesteri siker mellett, négy döntetlen született.
Juventus-Fiorentina

Az 1932. január 24-ei meccs után ez lesz a két gárda 140. bajnoki meccse. A Juve kétszer annyit, 63-at nyert, mint a Fiorentina, 31 sikerrel, 45-ször volt döntetlen. Torinóban csak hatszor nyert a Fiorentina, 45 hazai siker és 18 döntetlen volt korábban. Az Inter elleni idegenbeli vereség óta nem kapott ki tétmeccsen a Juve, 6-szor nyert, háromszor döntetlent játszott, a Fiorentina viszont hazai pályán a Lecce, és idegenben a Milan elleni vereség után utazik Torinóba. A tavalyi rangadón vendégsiker született, 3-2-re nyert a Fiorentina.

Real Madrid-Deportivo La Coruna

77 bajnokit játszott eddig a két csapat, magabiztos a Real fölénye: 41-18-18. 1941 október 26-án, La Corunában meccseltek először, 1-0-s hazai siker született. Az utóbbi három évben rendre kikapott a Deportivo Madridban, ráadásul a Real, ha nehezen és külső körülményektől sem mentesen, de négy meccs óta 100 százalékos. Ugyanennyi meccset veszített el sorban a Deportivo, legutóbb a Barcelona ütötte ki őket. A két együttes utóbbi tíz összecsapása kilenc hazai győzelemmel ért véget, egyszer nyert csak a vendégcsapat a Bernabeuban, 2004-ben.
Fenerbahce-Trabzonspor
Rögtön egy rangadóval nyitnak Törökországban, a Fenerbahce 15-ször nyert, nyolcszor kikapott a Trabzonsportól, 5 döntetlen volt korábban. Az utóbbi 10 összecsapásukon hétszer a Fener nyert, két döntetlen mellett. A Fenerbahce október 5-én veszített utoljára bajnokit, a Trabzonspor az utolsó vendégmeccsén kapott ki.