Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Dejtári

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érden átalakul a helyi tévé és talán az egész média szerkezete is. Mint arról már korábban beszámoltunk, november 30-ával visszahívták tisztségéből Fekete Zoltán helyi médiagurut, aki oly sokáig szolgálta hűen T. Mészáros Andrást, és segítette a politikus pökhendi “uralkodását.”  Fekete helyére az…..
Lezajlott három hete a 2019-es önkormányzati választás, T.Mészáros András eddigi polgármester 2268 szavazattal alulmaradt Dr. Csőzik Lászlóval szemben. Ez tény! A Fidesz érdi szervezete ezek után a napokban megtartotta a választást értékelő és a jövő feladatait meghatározó közgyűlését és ezen a…..
Milyen a Szántó Erzsébet menesztése utáni kézilabda élet Érden? Közel  egy éve robbant  a bomba, az érdi  kézilabda csapat megalázó veresége után (ha emlékeznek, FTC-Érd 32-15), T. Mészáros  András Érd polgármestere sms-t küldött Szántó Erzsébet ügyvezetőnek: „Gratulálok! Azt hiszem ilyenkor kell…..
György Dejtári 2019.06.18 06:53:49
„Mintha öngyilkosságra szántam volna magam” – Polt és Handó miatt távozott a korrupciós ügyeket tárgyaló érdi bíró Keviczki István karácsony előtt félszáz Isten háta mögötti erdélyi településre vitt ajándékcsomagot önkéntestársaival az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány nevében. Nem tipikus…..
Szombaton Érd is megmozdult az országos rabszolgatörvény-ellenes demonstráció részeként. Az Érdi Közéleti Kerekasztal szervezésében, mintegy 50 autó lassította a forgalmat szombaton. Hatalmas élmény volt látni, hogy az emberek abszolút barátságosak voltak a felvonulókkal szemben. Jöttek a…..
Nagyon jó kezdeményezés indul útjára Érden, a Franciaországból indult ún. Nyitott kertkapu akció, ahol az egy utcában lakók időnként együtt ünnepelnek, buliznak, satöbbi. Máshol ugyan van, hogy ez természetesen alakul ki, de a mai világban nem is baj, ha megpróbálják kihúzni a szobából az…..
Az érdi polgármester közleményéből, akár ezt a következtetést is levonhatjuk. Szegény T. Mészáros András komoly szövegértési gondokkal küzd, legalábbis ez derül ki a legutóbbi közleményéből. “Tegnap, január 16-án az érdi baloldali-liberális ellenzék végre megmutatta valódi arcát és Érd tudomására…..
T. Mészáros András nem hazudtolta meg önmagát, szürreális stand up-osként a derű rózsáit varázsolta hidegtől piros arcunkra az Érdről 1945-ben szovjet hadifogoly-és munkatáborokba elhurcolt emberekre emlékező beszédével. Vagyis először mosolyogtunk, utána inkább a felháborodástól volt piros az…..
Hogyan blokkoljunk úgy, hogy fájjon! Eddig csak politikailag támadták a tüntetők a Fideszt: itt az ideje, hogy békés, de határozott fellépéssel elkezdjük támadni a gazdasági háttérországot. Ott kell támadni, ahol igazán fáj – a pénztárcánál! Az MTVA elfoglalása békés volt, de határozott: éppen a…..
György Dejtári 2019.01.01 09:42:58
@taga20: te egy szellemileg alultáplált gyógyíthatatlan kommunista idióta !
Természetesen megemlékezett a Fidesz és hűbéresein kívüli közéleti világ is 1956-ról. Várható volt, hogy így alakul, hiszen már az október 6-i megemlékezésnél sem ünnepeltek az állampárt képviselőivel. Hosszabb okfejtés helyett álljon itt ellenzéki pártok idei megemlékezésén Csőzik László által…..
Az Európai Bizottságnál arra számítanak, hogy két hónapon belül meg tud egyezni velük a magyar kormány az uniós pénzek ügyében. Az EB szerint ugyanis a magyar fél van lépéskényszerben, miután a brüsszeli bizottság gyakorlatilag felfüggesztette három magyar operatív program kifizetéseit. Konkrétan…..
Tegnap lezajlott a Bács István által kezdeményezett büntetőper első tárgyalása. A perben az alpolgármester szerint a Boldogulj Érden oldalain régebben megjelent cikkeiben rossz színben tüntettük fel őt,  és ezáltal csökkent a társadalmi megbecsültsége, amikor arról írtunk, hogy az érdi adófizetők…..
György Dejtári 2018.10.19 07:29:35
A tegnapi megemlékezés margójára Mi lehetne méltóbb egy október 6-i megemlékezéshez, mint ha egy város polgármestere ünnepi beszédében kettő és fél percig bírja ki, hogy ne brüsszelezzen? T. Mészáros Andrásnak eddig sikerült kibírnia a városi ünnepségen, a Kálvin téri református templom kertjében.…..
A város jelentős kettéosztottságát megszüntető beruházáson már az utolsó munkálatok zajlanak, az átadás ennek a hónapnak a végén várható. A projekt megvalósulásával Érd nagy lépést tesz abba az irányba, hogy megszűnjön a közlekedési megosztottság, most ha valaki el akar jutni parkvárosból Érd…..
Meglehetősen nagy érdektelenség mellett zajlott tegnap az Érdi Csatornamű Társulat “bólagótójános” küldöttgyűlése, a jelenlévő küldötteken és a szükséges szakembereken kívül, kb 15-en érdeklődtek a téma iránt. Sok mindent elmond a hozzáállásról, hogy körülbelül egy óra alatt lezajlott az egész…..
Új fordulatot vett a csatornázásra fordított pénzek ügye. Úgy tűnik, nem volt hiábavaló a küzdelem a csatornapénzekért. Értesüléseink szerint, jobbnak látták a városházán, hogy ne húzzák tovább a csatornapénzekkel való bűvészkedést. Ráadásul ezzel az üggyel már eddig is sok ellenséget szerzett…..
Váratlanul kemény választ kapott az érdi polgármester, ráadásul onnan talán nem is számított rá. Ugyan az érdi kézilabdaklub eddig nem, de Szabó Edina vezetőedző reagált a város polgármesterének kritikáira. “Új fejezet kezdődik az érdi női kézilabdaklub életében” - találta volt mondani a…..
Vilma néni unatkozott. Milyen jó volt munkába járni. Volt feladat, voltak munkatársak. Még a fogdosós Géza, a portás is jó hogy volt. Jó volt, hogy fogdosott. Legalább lehetett visongani meg szidni. A főnökök is jó emberek voltak – na jó nem mind – de az igazgató, az nagyon jó ember volt tényleg.…..
György Dejtári 2018.04.02 08:36:11
T. Mészáros András érdi polgármester 2017-es vagyonnyilatkozatában többek között erdő, lakások, szántóföldek tizenkét tételben, 66 millió forintos pénzintézeti követelés, neobarokk nappali, és legalább 6000 kötetes könyvtár szerepelnek. A polgármester vagyonának gyarapodására csak az éppen…..
  Áder János köztársasági elnök kihirdette az országgyűlési választás időpontját! 2018. április  8-án járulhatunk az urnákhoz. Ekkor döntünk arról, ki legyen az a képviselő, aki a következő négy évben képviselni fogja az érdi magyar állampolgárok érdekeit a parlamentben. A kampányidőszak február…..
Több külföldön élő ismerősünktől kaptunk ilyen fotót: Orbán Viktor levelét. Igen, jól látják, a mi Viktorunk nem csak hazánk felnőtt lakosságát tiszteli meg kedves levélkéivel, hanem a külföldre menekült honfitársainkat is. Van olyan barátunk, aki már a harmadik levelet kapja névre szólóan ausztriai…..